HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

suntu jeu
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:28

Babilon je napisao/la:Znam ja da je hercegovacki portal,ironicna pisanja i omalozavanja nasih klubova su i ucinili da nam stadioni zjape prazni i nikakvi a kolega od kad je premier lige prvaci su bili Leotar,Siroki,Zrinjski,Siroki,Modrica,Sarajevo,Zrinjski?! :?
Premier liga se igra od 1998 godine. Tako je barem po UEFA-i, kakvu ''vi'' računicu imate nemam pojma. ;)

Edit : Još davne 1998 godine licencirani arbitri su sudili finale play-off-a BiH.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 15:36

Ma neko konta od kad su braca "srbi" poceli se skupa s nama loptat,nekako mi je to i najrelanije posto se od tada igra nogomet na podrucju cijele BiH,al upravu si ,znam da je Zeljo bio dva puta za redom prvak a prvenstvo se igra od 2000/01 na podrucju federacije BiH !
Sve u svemu opet niste uspjesniji i da vam ta prvenstva uzmemo u obzir opet ste izjednaceni sa Sirokim i Zrinjskim.
Siroki 2
Zrinjski 2
Zeljeznicar 2
Sarajevo 1
Modrica 1
Leotar

To je sto se tice premier lige ,a kup natjecanja je najuspjesniji Zeljeznicar zajedno sa Sarajevom.

Zeljeznicar 2
Sarajevo 2
Zrinjski
Siroki
Modrica
Orasje
HSK Zrinjski Mostar

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:37

Ma pika se šta UEFA kaže care, a ne mi plemena ovdašnja. Tako je kako je. Mogu i neki Indijanci pričati da su najbolji u nogometu ali neće da učestvuju na world cup-u,međutim pika se FIFA-ina. Tako je kako je. :)
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 08 maj 2010, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 15:37

drugo je to otkako su se prikljucili klubovi iz rs-a... liga se i prije toga vodila u evidenciji uefe
sad ko je igrao igrao je... ko nije to ide na njegovu stetu

edit: sad sam vidio tvoj 2 post babilon i upravu si...al jbg od naredne cemo biti najuspjesniji :D

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 15:43

blablabla je napisao/la:drugo je to otkako su se prikljucili klubovi iz rs-a... liga se i prije toga vodila u evidenciji uefe
sad ko je igrao igrao je... ko nije to ide na njegovu stetu

edit: sad sam vidio tvoj 2 post babilon i upravu si...al jbg od naredne cemo biti najuspjesniji :D
Ja uvijek kazem,bolje da ligu osvajaju Siroki,Zrinjski,Borac,Sarajevo i Zeljo nego Leotar i Mordica ,inace predstavnici Sirokog,Zrinjskog,Zelje i Sarajeva su bili na sastanku vodecih klubova regije zajedno sa Bugarskim,Srpskim,Hrvatskim,Mađarski,Crnogorskim klubovima i raspravljalo se o unaprijeđenu nogometa u regiji ,o mladim juniorskim pogonima i sl sto je ipak znak da ova cetri kluba zajedno u buducnosti s borcem mogu ciniti veoma jaku i kvalitetnu ligu,pogotovo ako se smanji na 12 klubova!
HSK Zrinjski Mostar

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 15:49

mozemo samo sanjati za sada o smanjenju lige, a to bi bio pun pogodak!
ja bi da se i ukine 2 liga federacije i 2 liga rs-a, pa da se sastavi "kvalitetna" 2 liga koju bi vecinom popunili ove ekipe koje su iz PL.

hebe se njima u vrha za moje ili tvoje misljenje :evil:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 15:51

Dakle da skratimo priču :'po UEFA-inoj listi Željezničar je najtrofejniji BH klub sa tri osvojene BiH titule, te sa jednom iz bivše Jugoslavije ( neko broji i onu iz '46) .

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 15:57

Upravo tako,jeb... se nekoga sto je pametno,no malo po malo dolaze stvari na svoje,istina sporo al dolaze,kad se sjetim da je svako selo i svaki seljak u savezu htio imati svoj klub u premier ligi te liga brojala po 20 klubova i sl malo smo i napredovali,sto pokazuju i zadnji rezultati bh klubova u evropi jer ne zaboravimo prolazak slavije koji su izbacili Aalborga koji je godinu dana prije nastupao u grupama lige prvaka i odigrao sa manchasterom 0:0 meni se cini,to je medijski popraceno kao da su savladali klub sa malte,također uspjeh sarajeva koje je uz malo sportske srece proslo Cluja,pa cak i zadnji nastupi Zrinjskog protiv brage i slovana su pokazali da nam nase nogometne klubove vise nije lako kantati u evropi,liga ce se smaniti kad tada na 12 klubova a mislim da ce to vec doci za dvije godine jer ce ueffa tj vec je poostrila svoje uvjete na nastupe pa cak u u domacim natjecanjima ce se morati imati uvjeti kao da ce se igrati evropske utakmice sto ce i dovesti na kraju do smanjenja lige,po ovom sadasnjem jedino bi sarajevo,siroki,zeljeznicar,zrinjski i borac kad sredi stadion mogli natupiti u premier ligi bih!
HSK Zrinjski Mostar

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 08 maj 2010, 16:01

Babilon je napisao/la:Upravo tako,jeb... se nekoga sto je pametno,no malo po malo dolaze stvari na svoje,istina sporo al dolaze,kad se sjetim da je svako selo i svaki seljak u savezu htio imati svoj klub u premier ligi te liga brojala po 20 klubova i sl malo smo i napredovali,sto pokazuju i zadnji rezultati bh klubova u evropi jer ne zaboravimo prolazak slavije koji su izbacili Aalborga koji je godinu dana prije nastupao u grupama lige prvaka i odigrao sa manchasterom 0:0 meni se cini,to je medijski popraceno kao da su savladali klub sa malte,također uspjeh sarajeva koje je uz malo sportske srece proslo Cluja,pa cak i zadnji nastupi Zrinjskog protiv brage i slovana su pokazali da nam nase nogometne klubove vise nije lako kantati u evropi,liga ce se smaniti kad tada na 12 klubova a mislim da ce to vec doci za dvije godine jer ce ueffa tj vec je poostrila svoje uvjete na nastupe pa cak u u domacim natjecanjima ce se morati imati uvjeti kao da ce se igrati evropske utakmice sto ce i dovesti na kraju do smanjenja lige,po ovom sadasnjem jedino bi sarajevo,siroki,zeljeznicar,zrinjski i borac kad sredi stadion mogli natupiti u premier ligi bih!
Da se nadovezem nakratko na zadnji dio tvog posta (uvjeti). Uvjete ima i Čelik, stadion se pravi i u Tuzli, a ne izostavljaj Olimpik, koji ce imati uvjete jer ce , sigurn sam, dugo vremena igrati na Koševu. Skupa ovo sto smo nabrojali je 8 klubova, gdje su nam jos najmanje 2 xD.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 16:01

slazem se s tobom... gledao sam ja mislim svaku utakmicu nasih klubova u evropi i stvarno nam je nedostajalo srece da nesto vise napravimo... najvise sarajevo koje je imalo najrealnije sanse da udje u grupnu fazu

jbg ja navijam za sve nase klubove u evropi :D cak i za modricu :o

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 16:08

Pa samo retardirani zadrti nacionalista moze zeliti neuspjeh nekom bh predstavniku u evropi,pa svi klubovi zajedno poboljsavaju bh koeficijent a kad malo pogledas taj koeficijent nasih klubova zadnjih godina susjedi nam i ne bjeze toliko ,malo u Hrvata Dinamo nabere vise bodova ostalo je sve to u rangu s nasim klubovima !
Sajrajevo je bilo blizu al ako Bog da valjda ce jedan nas klub u iducih pet godina uspjeti uci u grupnu fazu ueffa lige,liga prvaka nam je ipak daleka jedno jos deceniju vrijedna rada i truda pa bi se mogli nadati dok liga ueffa je veoma realna,evo npr da Zeljo zadrzi ovakav tim s jos 2,3 pojacanja zasto nebi mogao neke rumunje ili bugare izbacit,sve je to na psiholoskoj bazi,eduardo je izjavio kad je presao u Arsenal:ovdje u Arsenalu se ne trenira nista vise nego u dinamu ,veliku paznju pridodaju razgovoru s igracima i psiholoskoj pripremljenosti,jer na kraju krajeva uvjek je 11 protiv 11-!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 00:27

Danas ostvariti pobjedu i dokazati da price o namjestanju rezultata koji podmicu tzv novinari no takvo nam je novinarstvo opcenito u drzavi ,nisu istinite te pribliziti se evropi jer kako izgleda Sarajevo ce ostati bez bodova iz famoznog slucaja Gavaric,a imaju i duplo tezi raspored nego mi,ne vidim razlog zasto bi to nama opstanak Laktasa bio vazniji kad evropa donosi puno vise novca nego sto Laktasi mogu platiti tri boda :mrgreen: ,sve u svemu sutrasnjom pobjedom osigurati nastavak nadanja za evropsku scenu a predgrađe Banja Luke poslati gdje mu je i mjestu u 2. ligu RS-a.
Ako ne bude islo valjda ce nas i Aleckovic pogurati malo jer ipak je cilj savezu da Celika ostane u drustvu najboljih :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 09 maj 2010, 11:14

ultrasi kolko danas gubite od laktasa cujem da je namijestena tekma..a da u gostima dobijate

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 11:22

gradacacka zvijezda je napisao/la:ultrasi kolko danas gubite od laktasa cujem da je namijestena tekma..a da u gostima dobijate
nema prodaje,nismo mi kao nasi susjedi :mrgreen: !ima se more se! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 11:44

Nakon mnogo vremena danas nece biti glavnog odbranbenog igraca Tonija Sunjica ,također nece igrati zurzinov i musa ,mogao bi Anicic odigrati na mjestu Sunjica i Stojanovic na mjestu Zurzinova a konacno malom Sarcu dati sansu da zaigra na lijevom krilu,nemoze od stojanovica nikako losije odigrati tu poziciju!
HSK Zrinjski Mostar

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 maj 2010, 11:49

Babilon je napisao/la:Nakon mnogo vremena danas nece biti glavnog odbranbenog igraca Tonija Sunjica ,također nece igrati zurzinov i musa ,mogao bi Anicic odigrati na mjestu Sunjica i Stojanovic na mjestu Zurzinova a konacno malom Sarcu dati sansu da zaigra na lijevom krilu,nemoze od stojanovica nikako losije odigrati tu poziciju!

Pa bogte ko ce vam onda igrat danas fale vam pa ja mislim 3 najbitnija i najbolja igraca pa ako je tako onda bi Laktasi mogli uzet sva 3 boda danas u Mostaru pa da ostanu u instant Lizi.... :) :) :)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 maj 2010, 11:53

Arogantni je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Nakon mnogo vremena danas nece biti glavnog odbranbenog igraca Tonija Sunjica ,također nece igrati zurzinov i musa ,mogao bi Anicic odigrati na mjestu Sunjica i Stojanovic na mjestu Zurzinova a konacno malom Sarcu dati sansu da zaigra na lijevom krilu,nemoze od stojanovica nikako losije odigrati tu poziciju!

Pa bogte ko ce vam onda igrat danas fale vam pa ja mislim 3 najbitnija i najbolja igraca pa ako je tako onda bi Laktasi mogli uzet sva 3 boda danas u Mostaru pa da ostanu u instant Lizi.... :) :) :)
Musa nam nije igrac iz pocetnih 11,vecinom je zamjena,dok Sunjic i Zurzinov su veoma bitni mada mislim da ce Jovic nesto pametno izmiksati i Laktase poslati u drugu ligu ,kad su im mogli uvaliti Siroki i Leotar po tri komada ne vidim razloga zasto mi nebi barem isto toliko :mrgreen: ,kakvi laktasi,uzeli bodove travniku(kupili neki kazu) ,Olimpiku i Modrici koja se raspala,dok su svako ozbiljnije gostovanje popusili,nek bodove traze negdje drugo!
HSK Zrinjski Mostar

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 09 maj 2010, 12:03

Babilon je napisao/la:... ne zaboravimo prolazak slavije koji su izbacili Aalborga koji je godinu dana prije nastupao u grupama lige prvaka i odigrao sa manchasterom 0:0 meni se cini,to je medijski popraceno kao da su savladali klub sa malte,također uspjeh sarajeva koje je uz malo sportske srece proslo Cluja,pa cak i zadnji nastupi Zrinjskog protiv brage i slovana su pokazali da nam nase nogometne klubove vise nije lako kantati u evropi,liga ce se smaniti kad tada na 12 klubova
Smanjenjem bi BIH liga postala jedna od "solidnijih" u regiji

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 09 maj 2010, 22:35

Ja bih se još jednom p.o.s.r.a.o onom novinaru na diplomu štio je govorio da smo prodali utakmicu Laktašima. Još bih dodao da je se mogao makar rezultat točan sa utakmice napisati jer nije završilo 2-0 nego 2-1 za Zrinjski! Eto toliko.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 00:01

Marin je napisao/la:Ja bih se još jednom p.o.s.r.a.o onom novinaru na diplomu štio je govorio da smo prodali utakmicu Laktašima. Još bih dodao da je se mogao makar rezultat točan sa utakmice napisati jer nije završilo 2-0 nego 2-1 za Zrinjski! Eto toliko.
Ma nabijam ja njega i njegovu diplomu,to su placena piskarala,no malo o utakmici koja je bila vise nego odlicna,otvorena igra sa obe strane,Kordic se mogao nadavati golova al ga nije islo pogoditi gol s 5m jedno tri puta ,laktasi vidi se neuigrana momcad s mnogo dobrih igraca,steta sto ce se tek uigrati u drugoj ligi ,sve u svemu morao bi se i na glavnog sudca i pomocnike osvrnuti koji su sve sitne lopte i faulove sudili sa Laktase,jedno 10 ak cudnih odluka koje su izazivale bijes navijaca,nepotreban primljen gol iz kornera koji je mogao zakomplicirati vec dobivenu utakmicu,Zrinjski igra u odlicnoj formi i unatoc slabim izgledima za evropu mocad ostavlja srce na terenu,glavna atrakcija veceri je bilo driblanja jedno 70m s loptom Make Ivankovica ,nanizao je 4 igraca ,zaustavise ga na rubu sesnesterca,jbg :mrgreen:
Bokovi uigrani kao lani sve bilo pefektno,malo stojanovic dusi loptu kao i selimovic standarno !
Izgleda da ce nam za evropu trebati sve pobjede sto i nije nemoguce ako ponove ovakvu igru,ako bude odlucivala zadnja utakmica protiv Sirokog ima da im Mostarci napokon napune Pecaru!
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []