FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ma Sane je za sve kriv, treba ga napenalit, loše utiče na igrače, zato se ne može niko sastaviti sa loptom, Roca i Choupo se posebno ističu u tome. A gledaj čuda, gledam utakmicu, uđem na Sofu kad Sane i Kimmich najbolje ocijenjeni igrači na poluvremenu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
ne kontam ljude uopste. Sane totalno ok polivrijeme. Nije on lriv sto ima Sules na istoj strani i ostale totalno nezainteresovaneBundesliga je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:25Kao što sam i govorio. Flick ne zna igrati odbranu i što je najgore ne uči već ponavlja iste greške. A niko ne kritikuje trpača već ste se naklatili na kosti Saneu kojemu je ovo prva sezona![]()
Mia San Mia
Roca bi dominirao u Seria A.
Kakve provale za Sanea
covjek je sam odlucivao utakmice Citya protiv Liverpoola.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Formuski stručnjaci strike again
-
- Kontakt:
Popularno je kritikovati Sanea. A i prošlu i ovu jedan od najboljih.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Cak i puno losije da igra treba imati strpljenja s njim jer je prva sezona. Napad se ne treba kritikovati ipak su dali 62 gola u 22 kolu, odbrana je ocaj.
Nur der FCB
Sta ljudi napisase, ko da vas je cuo. I Roca nije toliko strasan koliko ga izbjegavaju svi na terenu. Otkrivao se, nudio ali nema lopte. Ovaj ga izvadi odmah. Sta ce cojk... A vidi se da zna lopte
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno, ovo je Bgm samo manjak motivacije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nadam se da Chupo poslije ove tekme nece vise pocinjati u prvih 11...
-
- Kontakt:
Koji panj ova Sule braco moja, Chupo nista strano, a Coman Boze sacuvaj. Jedini za prolaza Sane pa Kimih
- muhamedhulk
- Kontakt:
Opet liga zanimljiva...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Sramotno je ovo što se radi u zadnje vrijeme i sami pristup takmičenjima. Previše su se svi opustili. Flick ako ovako nastavi mogao bi ući u historiju kao jedan od trenera koji je primio najviše golova. Čovjek ne zna kako se braniti i to ti je. Sule pokazao da ne zaslužuje novi ugovor. Realno bolje kakvog omladnica tipa Richards forsirati nego njega. Ako ovako nastave mogli bi ostati bez ijednog trofeja. Moraju se dosta uozbiljiti jer imaju još i gostovati Leipzigu.
I am not yet born; O hear me.
Jedina svijetla tacka bio je Sane..u drugom poluvremenu je dosta dobar bio..nadajmo se da ce tako nastaviti..bolje je svakako ostaviti Boatenga u odnosu na Sülea ( treba ga prodati )..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Davno sam ja ovo najavljivao. Tripleta je najgora stvar koja se mogla desiti jer sad ima kredita kod uprave i ne mogu ga tek tako nogirati. Ova sezona je za Bayern izgubljena ako on ostane trener.Bundesliga je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:27Sramotno je ovo što se radi u zadnje vrijeme i sami pristup takmičenjima. Previše su se svi opustili. Flick ako ovako nastavi mogao bi ući u historiju kao jedan od trenera koji je primio najviše golova. Čovjek ne zna kako se braniti i to ti je. Sule pokazao da ne zaslužuje novi ugovor. Realno bolje kakvog omladnica tipa Richards forsirati nego njega. Ako ovako nastave mogli bi ostati bez ijednog trofeja. Moraju se dosta uozbiljiti jer imaju još i gostovati Leipzigu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dortmund, Wolfsburg, Leipzig i Leverkusen od toga Wolfsburg i Leipzig u gostima. Covjece, primili 31 gol a tipa Augsburg 31, ljudi 13. na tabeli.. Totalno losa igra u zadnjih 3 mjeseca. Ako koja uleti dobra, to je to..
Jupp je Jupp.
Jupp je Jupp.
Mia San Mia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sane u drugom poluvremenu bolji Pokazao je da zna ali
Ekipa treba dobrih samara ako hoce da nesto novo osvoje od Flica do svih igraca. Ova ekipa trenutno je nivo dzemperka. Nije mi jasno da nismo dali drugi niko nezna da pospremi u mrežu
Zasto igra Chupo kao zamjena Mulleru kakva bruka od igraca covjek veze nema, ako je Musiala zamjena Mullera u budućnosti onda daj mu da igra

Ekipa treba dobrih samara ako hoce da nesto novo osvoje od Flica do svih igraca. Ova ekipa trenutno je nivo dzemperka. Nije mi jasno da nismo dali drugi niko nezna da pospremi u mrežu
Zasto igra Chupo kao zamjena Mulleru kakva bruka od igraca covjek veze nema, ako je Musiala zamjena Mullera u budućnosti onda daj mu da igra
@Harden
Komentarisanje rada admina i moderatora je nekada bila za bana, a čitajući druge stranice i rasprave forumaša sa adminom vidim da je to pravilo postalo nevažeće. Uglavnom, mislim da je krajnje vrijeme da određeni ljudi na temama Bayern i Bundesliga odu konačno na hlađenje. Ovo je sportski forum, a ne dječije obdanište da se trola iz dana u dan. Nadam se da ćeš "kazniti" adolescentno ponašanje.
Pomalo očekivan poraz, a razlozi su sljedeće:
Pola tim out, na stranu što neki nisu mogli biti u prvih jedanaest, veći je problem što nisu bili ni na klupi pa nismo imali adekvatne izmjene koji bi unijeli dodatno energiju u tim u drugom poluvremenu.
Odbrana sa Suleom kao desnim bekom. Čovjek je za košarke i stopera, druge pozicije ne dolaze u obzir.
Konstantno rotiranje krilnih igrača, tako nikad neće doći u idealnu formu.
Kamerunac i pozicija.
Kamerunac općenito.
Komentarisanje rada admina i moderatora je nekada bila za bana, a čitajući druge stranice i rasprave forumaša sa adminom vidim da je to pravilo postalo nevažeće. Uglavnom, mislim da je krajnje vrijeme da određeni ljudi na temama Bayern i Bundesliga odu konačno na hlađenje. Ovo je sportski forum, a ne dječije obdanište da se trola iz dana u dan. Nadam se da ćeš "kazniti" adolescentno ponašanje.
Pomalo očekivan poraz, a razlozi su sljedeće:
Pola tim out, na stranu što neki nisu mogli biti u prvih jedanaest, veći je problem što nisu bili ni na klupi pa nismo imali adekvatne izmjene koji bi unijeli dodatno energiju u tim u drugom poluvremenu.
Odbrana sa Suleom kao desnim bekom. Čovjek je za košarke i stopera, druge pozicije ne dolaze u obzir.
Konstantno rotiranje krilnih igrača, tako nikad neće doći u idealnu formu.
Kamerunac i pozicija.
Kamerunac općenito.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.