Forum
Re: Forum
zabranjeno je psovanje općenito.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prijaviš fino kako treba, čisto sumnjam da moderaciji dođe notifikacija automatski svaki put kad neko boga opsuje 
- Consigliere
- Kontakt:
Glupo mi je da se sanskcionise psovanje, osim ako nije upuceno drugom forumasu.... Pa tema Suplja... na Kladionici ne bi imala 3 posta 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
prijavite.
Mene su tu banovali zbog psovanja ali ja sam bas i pretjeraoConsigliere je napisao/la:Glupo mi je da se sanskcionise psovanje, osim ako nije upuceno drugom forumasu.... Pa tema Suplja... na Kladionici ne bi imala 3 posta
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dođe notifikacija moderaciji, ali na forumu islamske zajedniceDonnie Darko je napisao/la:Prijaviš fino kako treba, čisto sumnjam da moderaciji dođe notifikacija automatski svaki put kad neko boga opsuje
DRUG NEBI TI PUNCA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne mislite valjda da banujemo korisnike na svaku prijavu?
Uvrjedljivi post je obrisan, zar to nisi i zelio?
Mi pratimo korisnike i oni nepopravljivi se 'kaznjavaju', a kazna nije cilj, nego sredstvo.
nema potrebe da svi glumite i porotu i dzelate, ruzno je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uvrjedljivi post je obrisan, zar to nisi i zelio?
Mi pratimo korisnike i oni nepopravljivi se 'kaznjavaju', a kazna nije cilj, nego sredstvo.
nema potrebe da svi glumite i porotu i dzelate, ruzno je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamolio bih @admin-a, da malo prati, ako ima vremena, rad moderatora pod nickom ultrasstyle_tz koji uopšte ne pokušava da spriječi bespotrebne rasprave, već ih potpaljuje i nastavlja da se svađa i trolla. Hvala
Ja te volim, volim Željo..
Da li je dozvoljeno etiketiranje drugih na forumu?Pitam da ne bih pravila foruma kompletna čitao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
:?:Nije ti jasno nešto?Etiketiranje drugih članova foruma tipa ti si ovaj,ti si onaj,ti si oodređena osoba itd.NeverGiveUp je napisao/la:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U 'ti si Gracić' smislu.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Odnosilo se na izbrisani post. Smiri doživljaje.Mancini je napisao/la::?:Nije ti jasno nešto?Etiketiranje drugih članova foruma tipa ti si ovaj,ti si onaj,ti si oodređena osoba itd.NeverGiveUp je napisao/la:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
A kada si obrisao?Nemam ja šta smirivati.Na nekim forumima se dobije ban za etiketiranje nekoga.NeverGiveUp je napisao/la:Odnosilo se na izbrisani post. Smiri doživljaje.Mancini je napisao/la::?:Nije ti jasno nešto?Etiketiranje drugih članova foruma tipa ti si ovaj,ti si onaj,ti si oodređena osoba itd.NeverGiveUp je napisao/la:
Pa bila je rasprava izmedju dva druga forumasa, potpuno nevezana za etikiranje i kada je admin to obrisao ostalo je post od @NeverGiveUp i sad izgleda kao da se odnosi na post o etikiranju. I trebas smiriti dozivljaje jer kako bi on mogao obrisati tudji post 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.