odradio prekjucer, a opet ih danas radioNerminovic je napisao/la:Leg day...

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
odradio prekjucer, a opet ih danas radioNerminovic je napisao/la:Leg day...
Sandžakacki mentalitetBosniacum Lilium je napisao/la:odradio prekjucer, a opet ih danas radioNerminovic je napisao/la:Leg day...![]()
![]()
![]()
Bosniacum Lilium je napisao/la:odradio prekjucer, a opet ih danas radioNerminovic je napisao/la:Leg day...![]()
![]()
![]()
Nerminovic je napisao/la:hodza dobrodošao na temi
aferim brate ako bog da za koji mjesec ruka ti ko u sea samo i treniraj glavu mora da bude najmanje xxl da bi te seo primio u seo army aferim sve najbolje burazhodža je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:hodza dobrodošao na temi
kupio sam ovčavine, uplatio sam teretanu...i red je bio da dođem i na temu
Ljiljane, da nisi i na traci bio sa autom![]()
Ima da me naučiš kad ti dođem, motivacija je nikakva kad treniram nogeBosniacum Lilium je napisao/la:Gdje treniras, ma jok, kardio odradim ko Fred Kremenko
Zvanicno zavrsio 1 mjesec, kako mi je krivo sto nisam mogao ranije trenirati. Noge i ledja najdraze grupe misica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nerminovic je napisao/la: aferim brate ako bog da za koji mjesec ruka ti ko u sea samo i treniraj glavu mora da bude najmanje xxl da bi te seo primio u seo army aferim sve najbolje buraz
.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Gdje treniras, ma jok, kardio odradim ko Fred Kremenko
.
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Mahalske i jesu najbolje, ali da vidis koka u fensi dzimu
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.