FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Jeste nas je igrac. Pa nema neku veliku minutazu u poslednje vrijeme ali nije se po mom misljenju ni pokazao. Za godinu dana nijedan gol nije postigao niti je imao nekih blistavih partija jednostavno prosjecan igrac. Mnogo se vise ocekivalo od njega.
Re: RE: Re: FK Drina Zvornik
Hvala. Koliko je igrao? Vidim Partizanova skola?trnovica je napisao/la:Jeste nas je igrac. Pa nema neku veliku minutazu u poslednje vrijeme ali nije se po mom misljenju ni pokazao. Za godinu dana nijedan gol nije postigao niti je imao nekih blistavih partija jednostavno prosjecan igrac. Mnogo se vise ocekivalo od njega.
Uglavnom je ulazio sa klupe ili bi ako je starter mijenjan oko 60-70 minuta. Mislim da je igrao u mladjim kategorijama i za Zvezdu, Partizan i Rad, a kasnije je igrao u Spaniji.Hvala. Koliko je igrao? Vidim Partizanova skola?
Završeno brukanje za ovu godinu.
44 primljena gola govore mnogo više od bilo čega drugog.
Šteta.
Čelik danas pobjedio zasluženo, istina igra im je nikakva. Poklonjen im je prvi penal, ali sve u svemu, Drina nije imala šansu na utakmici i zasluženo je izgubila.
Da li će biti bolje, teško.
44 primljena gola govore mnogo više od bilo čega drugog.
Šteta.
Čelik danas pobjedio zasluženo, istina igra im je nikakva. Poklonjen im je prvi penal, ali sve u svemu, Drina nije imala šansu na utakmici i zasluženo je izgubila.
Da li će biti bolje, teško.
- BatistutA19
- Kontakt:
Da i vas poz i da kazem sto neki dan jedan piso bas za penale .Sve je se vidjelo 2 cista penala po nogama .Prvi euro gol i sto je trener prizno.Mislio sam da su beze penali al bgm oba po nogama a vi ni jednog suta...Lijep poz iz Zenice i sretno u nastavku sezone
Kada cete rekonstruisati stadion?
Sretan Božić mom drugu @flagrantusu 

-
- Kontakt:
Hvala legendo,ziv i zdrav bio i ti i tvoja porodica!Da se Velez i Drina vrate u Premiership vec naredne sezoneCocaine je napisao/la:Sretan Božić mom drugu @flagrantusu

-
- Kontakt:
Planirano je u 2016 godini koliko ja znam,prevashodno da se teren dovede u bolje stanje.Shadows je napisao/la:Kada cete rekonstruisati stadion?
-
- Kontakt:
kakav je igrač ovaj Đerić što je stigao u Vitez?
Cvijetin Blagojevic je novi trener Drine, njemu ce u radu pomagati Mile Lazarevic doskorasnji trener Proletera iz Teslica.
Kakav je ovaj vas Boban Deric igrač?trnovica je napisao/la:Cvijetin Blagojevic je novi trener Drine, njemu ce u radu pomagati Mile Lazarevic doskorasnji trener Proletera iz Teslica.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ove sezone je dobro poceo medjutim kasnije nije pruzao neke bolje partije vjerovatno zbog krize koja je vladala u Drini. Ne znam da li ce on za vas predstavljati pravo pojacanje. Ne ocekujte previse to je moje misljenje.FanVitez je napisao/la:Kakav je ovaj vas Boban Deric igrač?trnovica je napisao/la:Cvijetin Blagojevic je novi trener Drine, njemu ce u radu pomagati Mile Lazarevic doskorasnji trener Proletera iz Teslica.
U ponedeljak 18.januara bice izvrsena prozivka i pocece pripreme za proljetni dio sezone.
Drina je zapocela pripreme za prolecni deo Premijer lige, a novom sefu strucnog staba Cvijetinu Blagojevicu na prozivci se javilo 35 fudbalera.
- Nakon sedam dana priprema, videcemo s kakvim igrackim kadrom raspolazemo, a vec nakon desetak dana znace se kraci spisak od maksimalno 25 fudbalera koji ce ici na drugi ciklus priprema u juznije krajeve. Izvesno je da cemo odigrati mec sa ekipom Rada, kao i sa Loznicom - rekao je Blagojevic.
Iz teslickog Proletera dosli su raniji igraci Drine Milos Jokic i Novica Markovic, a stigao je i Sasa Trifkovic iz focanske Sutjeske. U Drini je ostalo 13 igraca iz prvog dela sezone, a ostali su iz Bratunca, Srebrenice, Janje i Loznice ili iz omladinskog pogona kluba.
- Nakon sedam dana priprema, videcemo s kakvim igrackim kadrom raspolazemo, a vec nakon desetak dana znace se kraci spisak od maksimalno 25 fudbalera koji ce ici na drugi ciklus priprema u juznije krajeve. Izvesno je da cemo odigrati mec sa ekipom Rada, kao i sa Loznicom - rekao je Blagojevic.
Iz teslickog Proletera dosli su raniji igraci Drine Milos Jokic i Novica Markovic, a stigao je i Sasa Trifkovic iz focanske Sutjeske. U Drini je ostalo 13 igraca iz prvog dela sezone, a ostali su iz Bratunca, Srebrenice, Janje i Loznice ili iz omladinskog pogona kluba.
Gdje mi je @flagrantus ? Trebaš mi, a nema te par dana na forumu. 

-
- Kontakt:
Tu sam za druga uvijek ,ako ti nesto treba!Ali da znas tanak sam sa parama trenutnoPappy je napisao/la:Gdje mi je @flagrantus ? Trebaš mi, a nema te par dana na forumu.

Salim se naravno ,tu sam ako mogu pomoci mada sam slabo upucen u desavanja u klubu u zadnje vrijeme.
U prvoj pripremnoj utakmici Drina porazena rezultatom 1:0 od srpskog superligasa Javora iz Ivanjice.
U drugoj pripremnoj utakmici Drina je odigrala 0:0 sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske. U narednim danima ekipa bi trebala da outputuje na desetodnevne pripreme u Igalo gdje ce odigrati tri prijateljske utakmice sa tamosnjim timovima.
Ekipu je napustio Danijel Culum koji je presao u Travnik. Blizu odlaska je i krilni fudbaler Aleksandar Ilic koji pregovara sa ekipom Javora iz Ivanjice.
Ekipu je napustio Danijel Culum koji je presao u Travnik. Blizu odlaska je i krilni fudbaler Aleksandar Ilic koji pregovara sa ekipom Javora iz Ivanjice.
Stigao Mićo Kuzmanović
ZVORNIK – Drinina ekspedicija, nalazi se od nedelje na pripremama u Igalu. U ovom crnogorskom banjskom mjestu, Zvorničani imaju sve uslove da kvalitetne pripreme za nastavak Premijer lige u kome ih očekuje grčevita borba za opstanak.
Očito je da se u taboru Drine, ne mire sa sutuacijom koja se čini bezizlaznom kada se tiče opstanak, već čine sve kako bi zadržali status premijerligaša. Zbog toga se traže kvalitetni igrači koji će uz ovih 23 koja se nalaze na pripremama, stvoriti jak tim koji će se sa ostalim ekipama ravnopravno boriti za opstanak.
– Imamo zaista sve uslove za rad u Igalu. Tereni su dobri, smještaj takođe, pa očekujemo da igrači daju sve od sebe da se što bolje pripreme. Danas se ekipi priključio i Mićo Kuzmanović iz banjalučkog Borca, krilni napadač koji ima 20 godina i koji je nastupao za reprezentaciju Bih do 19 godina. Još bi trebalo da nam stignu jedan iskusni špic igrač i štoper, čime bi zaključili listu pojačanja, rekao nam je Milan Đokić, sportski direktor Drine.
Prvu pripremnu utakmicu Drina je igrala u srijedu protiv ekipe Igala. U petak je na programu susret sa ekipom Grblja, članom Prve lige Crne Gore, a u nedelju na povratku za Zvornik, Drina će igrati sa ekipom Leotara u Trebinju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.