FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Zasto? Na ljeto moze da bira klub...Admir_Sa je napisao/la:ispade ovaj živković glupan teški

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ponaša se kao propaliteti radonjić, janković i pantićmarconato je napisao/la:Zasto? Na ljeto moze da bira klub...Admir_Sa je napisao/la:ispade ovaj živković glupan teški
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pa mogao je birati i sa ugovorom, nudili su mu bjanko ugovor i tu ako hoće da napiše da se on pita gdje će. ovako pola godine neigranja može značiti žestoko usporavanje karijeremarconato je napisao/la:Zasto? Na ljeto moze da bira klub...Admir_Sa je napisao/la:ispade ovaj živković glupan teški
nema potpisa
Nije lud da se ponovo veze bilo kakvim ugovorima s Partizanom, kad se vec jednom opekao sa ovim cirkusima oko postotaka itd...Niko Partizanu nije kriv sto je davao pravo na ugovor trecoj strani...Admir_Sa je napisao/la: pa mogao je birati i sa ugovorom, nudili su mu bjanko ugovor i tu ako hoće da napiše da se on pita gdje će. ovako pola godine neigranja može značiti žestoko usporavanje karijere
Hoce, ali i ne mora da znaci da ce mu se puno odraziti na karijeru! Neka decko malo odmori, svakako je odigrao milion utakmica u protekloj godini dana...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
On je bio svjestan koje posledice moze snositi za svoj stav, valjda je i spreman da se s njima nosi...
Kakav je ovaj mali Krajisnik sto je preso u Sarajevo?
nedovoljno dobarsoe je napisao/la:Kakav je ovaj mali Krajisnik sto je preso u Sarajevo?
@marconato svjesnost i tinejdžeri ne ide zajedno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
AŽ je izabrao. Nije jedini krivac, to sigurno.
Nažalost, mnogima je Partizan samo usputna stanica....
Inače Iliev me iz dana u dan sve više razočarava svojim patetičnim konstatacijama.
Nažalost, mnogima je Partizan samo usputna stanica....
Inače Iliev me iz dana u dan sve više razočarava svojim patetičnim konstatacijama.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
@DANTES
Jesi li pratio ove vase pripremne meceve? Mali Mihajlović bi mogao biti prava bombica! Nisko teziste, brz, prodoran, dobar tehnicar, takodje i zavrsnica...Sjecam se da je i u Radu kidao! Zbog ovoga sa Živkovićem i (izvjesnim) odlskom Abubakara bi trebao imati mjesto u startnih 11...
Jesi li pratio ove vase pripremne meceve? Mali Mihajlović bi mogao biti prava bombica! Nisko teziste, brz, prodoran, dobar tehnicar, takodje i zavrsnica...Sjecam se da je i u Radu kidao! Zbog ovoga sa Živkovićem i (izvjesnim) odlskom Abubakara bi trebao imati mjesto u startnih 11...
Hvala mu za Njukasl. ALi brate mili koliki kreten moraš biti da na takav način vodiš pregovore sa najboljim igračem kog imaš. Apsolutno nepotrebno, koliko god je isti taj Ivica Iliev najmanji krivac u cijeloj priči oko prodaje Živkovića.DANTES je napisao/la:Ivica se ubio za partijskog komesara
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
nikad ne treba misliti da su pripreme pokazatelj kako će biti u prvenstvu. obećava, ali vidjećemomarconato je napisao/la:@DANTES
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne mislim samo po osnovu priprema, nego kazem ti, pratio sam ga i u Radu dok je bio i bas mi se svidio kako igra i kakav potencijal ima...DANTES je napisao/la: nikad ne treba misliti da su pripreme pokazatelj kako će biti u prvenstvu. obećava, ali vidjećemo

Kleo kod Stanojevica zavrsio
Valjda je sada svima jasno zašto je DV toliko smetao...
šta je sada bilo?44Bertans je napisao/la:Valjda je sada svima jasno zašto je DV toliko smetao...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa nastavak agonije cijelog SD.
I naravno niko ni da se pobuni. Svi ćute. Kao podguzne muve.
I naravno niko ni da se pobuni. Svi ćute. Kao podguzne muve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.