Olimpik Sarajevo

Arogantni
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Arogantni » 28 dec 2011, 21:06

Mancini je napisao/la:Kao i svaki drugi ''supertalent'' kojeg je prodao do sada...Gracic vam opet prodaje maglu o bajkama i o prodajama te o svojim menadjerskim sposobnostima koje su minimalne do maksimuma...
Samo nek napise neko ime nekog igraca kojeg je Gracic prodao i onda nek neko kaze kako Olimpic dobro posluje...
Posluje od lopovluka jer nema tog kluba koji ce cisto poslovati a da ne prodaje igrace ili zaradjuje na ulaznicama...
Pozdrav znalcima koji kazu da Olimpic dobro posluje i da treba da bude primjer svima ostalim...
Nemoj ni ti prosipati svoje gluposti ovdje,može li? :([/quote]
Ja cu svoj post smatrati glupostima samo u slucaju ako mi napises ime nekog igraca kojeg je on prodao... Pazi slomices se trazeci a takvog neces naci...
Ili mi bar napisi kako on finansira Olimpic bez prodaje igraca i bez prodaje ulaznica...
A ja cu tebi samo jedan vid finansiranja napisati a to su kladionice... A ima jos bezbroj mutnih nacina finansiranja kluba...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 dec 2011, 21:25

Arogantni je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Kao i svaki drugi ''supertalent'' kojeg je prodao do sada...Gracic vam opet prodaje maglu o bajkama i o prodajama te o svojim menadjerskim sposobnostima koje su minimalne do maksimuma...
Samo nek napise neko ime nekog igraca kojeg je Gracic prodao i onda nek neko kaze kako Olimpic dobro posluje...
Posluje od lopovluka jer nema tog kluba koji ce cisto poslovati a da ne prodaje igrace ili zaradjuje na ulaznicama...
Pozdrav znalcima koji kazu da Olimpic dobro posluje i da treba da bude primjer svima ostalim...
Nemoj ni ti prosipati svoje gluposti ovdje,može li? :(
Ja cu svoj post smatrati glupostima samo u slucaju ako mi napises ime nekog igraca kojeg je on prodao... Pazi slomices se trazeci a takvog neces naci...
Ili mi bar napisi kako on finansira Olimpic bez prodaje igraca i bez prodaje ulaznica...
A ja cu tebi samo jedan vid finansiranja napisati a to su kladionice... A ima jos bezbroj mutnih nacina finansiranja kluba...[/quote]

Pa pocni prvo da seciras onda svoj klub a podji od najvece ublehe pravljenje stadion od 150 mil il koliko vec .. Dok vi pravite makete covjek radi Otoku naravno ne sam . .. A Gracic je mozda na Subasicu preko posudbe napravio meni do sada naljepsi deal od rata na ovamo .. Bukvalno mu Svabe placaju plate za makar pola tima...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 28 dec 2011, 21:57

Moj Kimbo u velikoj si zabludi pa svi ovdje znaju da je taj veliki deal kako kazes iznosio 20-ak hiljada eura. Tako su bar pricali uposlenici pod bokalima brlje u sarajevskim kafanama

Mancini
Kontakt:

Re:Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 28 dec 2011, 22:01

@Arogantni Najveća glupost je to što čovjeka nazivaš lopovom a ne poznaješ ga!Možda u vašoj avliji ima tih lopova trebalo bi provjeriti!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 dec 2011, 22:02

Moj licni stav je da projekat Olimpic ima tri svrhe.
1-donosenje ogromnih svota novca svom vlasniku na kladionicama,jer je iz njihovih rezultata vidljivo da u 90% slucajeva dodje najveca kvota na mecu,kad se ocekuje da izgube oni pobjede i obrnuto....
2-donosenje dodatnih sredstava gazdi afirmisanjem mladih igraca

3-sigurna baza za ostala dva sarajevska kluba i 10-12 bodova svake sezone za zelju i sarajevo....naravno uz otkidanje bodova njihovim konkurentima,prvenstveno borcu,zrinjskom i sirokom

Ono sto ljude iz Olimpica apsolutno ne zanima su titule i pehari.A sa ovakvim timom bi to mogli ostvariti sa pola snage,samo da ne igraju zbog kladionica.

Znaci,ovo je samo moje licno misljenje,ne zelim ni svadju ni prepirku,niti ce se to moje misljenje promjeniti dok olimpic ne osvoji prvi bod protiv zeljeznicara ili pocne ostvarivati malo "normalnije" rezultate.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 dec 2011, 22:53

Dule 078 je napisao/la:Moj licni stav je da projekat Olimpic ima tri svrhe.
1-donosenje ogromnih svota novca svom vlasniku na kladionicama,jer je iz njihovih rezultata vidljivo da u 90% slucajeva dodje najveca kvota na mecu,kad se ocekuje da izgube oni pobjede i obrnuto....
2-donosenje dodatnih sredstava gazdi afirmisanjem mladih igraca

3-sigurna baza za ostala dva sarajevska kluba i 10-12 bodova svake sezone za zelju i sarajevo....naravno uz otkidanje bodova njihovim konkurentima,prvenstveno borcu,zrinjskom i sirokom

Ono sto ljude iz Olimpica apsolutno ne zanima su titule i pehari.A sa ovakvim timom bi to mogli ostvariti sa pola snage,samo da ne igraju zbog kladionica.

Znaci,ovo je samo moje licno misljenje,ne zelim ni svadju ni prepirku,niti ce se to moje misljenje promjeniti dok olimpic ne osvoji prvi bod protiv zeljeznicara ili pocne ostvarivati malo "normalnije" rezultate.
Jarane, kladionica je pi*kin dim za tog covjeka.. Vjeruj mi da nije lud da riskira radi gluposti kakva je kladionica. Ne kazem da nema toga, ali mu to svakako nije osnovna namjena.. Osnovna namjena je pranje para preko kluba iz vise firmi cije su gazde usko povezane sa Olimpicom. Zato se uvijek dovode "veca" i "skupa" imena, da se mogu lazno oprati milioni..

Olimpic uvijek gine da dobije Zelju, ali djaba kad imaju komplex od Zelje kao najveceg BiH kluba, isto kao npr. sto Real nije dobio Barcu vec 12 utakmica (jel' i oni nece da pobjede?). Vjeruj mi da oni gore od zelje da dobiju Zelju..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 dec 2011, 22:58

e jbg sad,ginu da pobjede zelju,a nijedan bod da osvoje u 12 ili koliko vec prvenstvenih utakmica,pa nije zeljo manchester :D :D

a kojim poslovima se bave te gazde koje su u upravi olimpica i preko njega peru novac?...za gracica sam cuo da iznajmljuje bilborde,a ostali?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 dec 2011, 23:01

Dule 078 je napisao/la:e jbg sad,ginu da pobjede zelju,a nijedan bod da osvoje u 12 ili koliko vec prvenstvenih utakmica,pa nije zeljo manchester :D :D

a kojim poslovima se bave te gazde koje su u upravi olimpica i preko njega peru novac?
Evo ti samo jedan Europlakat (nisam samo siguran da li se vise tako zove), ali dovoljno je reci da svi oglasni prostori u Sarajevu su njegovi, a probaj pronaci koliko kosta 1 mjesecno, pa ces vidjeti da su to milioni mjesecno.
Eto, ja sam ti naveo slucaj Barcelone i Reala, isto mozes i ovo 2 porediti, ljudi ginu, ali djaba kad uvijek dodju samo Zeljini navijaci na utakmicu.. Da li bi Borac dobio Olimpic da igraju 2 puta u Banja Luci na Gradskom stadionu ?? Naravno da bi, 9 od 10 utakmica 100%, ali vrlo vjerovatno i svih 10.. Prema tome...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 dec 2011, 23:03

Dule 078 je napisao/la:e jbg sad,ginu da pobjede zelju,a nijedan bod da osvoje u 12 ili koliko vec prvenstvenih utakmica,pa nije zeljo manchester :D :D

a kojim poslovima se bave te gazde koje su u upravi olimpica i preko njega peru novac?...za gracica sam cuo da iznajmljuje bilborde,a ostali?
Moj Dule, Zelju Olimpic nikada u svojoj historiji nije pobijedio. Znaci Zeljo = Mancester! :D :D :D
Salu na stranu, ali fakat je istina da nas nikada nisu dobili. Sarajeva jesu, ali nas nikada! :D :D

I da se nadovezem, za ovo stimanje sto si spominjao. Vjerovatno ima, jer je ovdje fazon tko ce koga zajebati. Nas su svi **** od 2002, pa do 2009, bili smo pred raspadom, ali povratkom Amara nema vise cile-mile. Ali kada Olimpic razmijeg Sirokog u Sirokom, bukvalno receno i Zrinjskog pregazi U Mostaru, ne bi rekao da je to stela! :D :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 dec 2011, 23:06

Baja,pogresan ti je primjer,jer real odigra ponekad nerijeseno,pa i pobjedi kao u valenciji prosle godine...ne kazem ja da olimpic mora pobjediti zelju,ali moze uzeti bar jedan prvenstveni bod od 36 mogucih yebem mu mater.....

pogresan ti je i drugi primjer...dvaput smo igrali sa njima u banjaluci,jednom izgubili a drugi put im oteli jer su poveli 1-0 i onda im iskljucen igrac zbog prigovora :D ,pa smo nekon toga nekako preokrenuli na 2-1 i to jedva,a da nije bilo tog iskljucenja :oops: :oops: :oops: ...a da ne govorim da su nas i ove jeseni pobjedili na AFH (to im je bila prva domaca pobjeda nakon 4 utakmice :oops: )...zato i tvrdim da mogu uzeti bod zelji kad im padne na pamet,imaju bolju ekipu i od vas i od nas
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 28 dec 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 dec 2011, 23:09

BlueTiger,nisi me razumio...nisam ja ni mislio da Olimpic dogovara utakmice sa Velezom,Zrinjskim,Slobodom,vec da je jednostavno mnogo bolji i ima mnogo bolje igrace i kad im gazda kaze da zapnu da pobjede,oni pobjede,a kad su veliki favoriti,kaze im se da ne pobjede ni slucajno,kao kuci protiv goska ili travnika,zato ja i ne mislim da su drugi klubovi u talu sa njima,gracic uzima sve sebi....ali to je samo moje misljenje,naravno da nemam nikakvih dokaza

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 dec 2011, 23:15

Dule 078 je napisao/la:Baja,pogresan ti je primjer,jer real odigra ponekad nerijeseno,pa i pobjedi kao u valenciji prosle godine...ne kazem ja da olimpic mora pobjediti zelju,ali moze uzeti bar jedan prvenstveni bod od 36 mogucih yebem mu mater.....

pogresan ti je i drugi primjer...dvaput smo igrali sa njima u banjaluci,jednom izgubili a drugi put im oteli jer su poveli 1-0 i onda im iskljucen igrac zbog prigovora :D ,pa smo nekon toga nekako preokrenuli na 2-1 i to jedva,a da nije bilo tog iskljucenja :oops: :oops: :oops: ...a da ne govorim da su nas i ove jeseni pobjedili na AFH (to im je bila prva domaca pobjeda nakon 4 utakmice :oops: )...zato i tvrdim da mogu uzeti bod zelji kad im padne na pamet,imaju bolju ekipu i od vas i od nas
Od Zelje nikad nisu, niti ce.. Nema tu kolektiva, zato forma i jeste takva, sto igraju kako im prahne... Necu se ubjedjivati sa tobom, ovako je kako ja kazem, i eto.. :lol: Pozz

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 dec 2011, 23:21

Dule 078 je napisao/la:BlueTiger,nisi me razumio...nisam ja ni mislio da Olimpic dogovara utakmice sa Velezom,Zrinjskim,Slobodom,vec da je jednostavno mnogo bolji i ima mnogo bolje igrace i kad im gazda kaze da zapnu da pobjede,oni pobjede,a kad su veliki favoriti,kaze im se da ne pobjede ni slucajno,kao kuci protiv goska ili travnika,zato ja i ne mislim da su drugi klubovi u talu sa njima,gracic uzima sve sebi....ali to je samo moje misljenje,naravno da nemam nikakvih dokaza
Sada se razumijemo moj Dule. Skontao sam sta si zelio reci i mogu ti istaci da dijelimo onda svoje misljenje. :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 28 dec 2011, 23:38

Može li mi neko objasniti šta znači ono odbrojavanje na http://www.olimpic.ba" onclick="window.open(this.href);return false;. Hvala

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 dec 2011, 23:42

ja kako god izracunam,to odbrojavanje je do srpske nove godine,tj do 13 januara :D .....eto pogledaj,jos tacno 16 dana

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 28 dec 2011, 23:48

Dule 078 je napisao/la:ja kako god izracunam,to odbrojavanje je do srpske nove godine,tj do 13 januara :D .....eto pogledaj,jos tacno 16 dana

Nešto ti nije dobra računica. Moja ili tvoja:)))

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 dec 2011, 00:40

Dule 078 je napisao/la:ja kako god izracunam,to odbrojavanje je do srpske nove godine,tj do 13 januara :D .....eto pogledaj,jos tacno 16 dana
E,jesi smjesan,,,,,

ne7en
Kontakt:

Post Postao/la ne7en » 29 dec 2011, 00:58

lakovic je napisao/la:Može li mi neko objasniti šta znači ono odbrojavanje na http://www.olimpic.ba" onclick="window.open(this.href);return false;. Hvala
... odbrojavanje do početka prijelaznog roka... valjda... molim... :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 dec 2011, 08:26

kimbo je napisao/la:
Pa pocni prvo da seciras onda svoj klub a podji od najvece ublehe pravljenje stadion od 150 mil il koliko vec .. Dok vi pravite makete covjek radi Otoku naravno ne sam . .. A Gracic je mozda na Subasicu preko posudbe napravio meni do sada naljepsi deal od rata na ovamo .. Bukvalno mu Svabe placaju plate za makar pola tima...
Covjeku se gradi Otoka, da je gradi sam, jos bi na livadi igrao. Moze uloziti milione u igrace a ni marke u infrastrukturu. Sto se tice transfera, davno sam rekao, niti jedan pozitivan primjer na kojem je zaradio i do sada je u debelom minusu.
Subasic je top transfer, prodavao se kao kurava 2 godine i na kraju zavrsio u p.m. Cisto sumnjam da mu placaju platu za pola tima, pa jel znas kolike su plate u Olimpicu?
Cuj najljepsi deal hahahaha, ti bi mogao lagano da prestanes da viris iz Gracicevog pakasa, ukoliko zelis da radis u Olimpicu, povezi se sa herbionom i pabizom i zaavrsi to. Ovo tvoje smaranje i iznosenje gluposti, te ulizivanje prelazi svaku mjeru i granicu.
Cuva Bog Zelju svog!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 29 dec 2011, 09:49

Nemoj smarati vise na nasoj stranici i prozivati bilo koga jer te niko od nas ne pominje i ne zanimas nas sekunde.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.