PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
daj ba karaon da odigramo. saljes mi pp i onda izadjes

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
eo me ba pravi sobu, ti si domacin...
eu 2 soba ss.ba pw ss.bakaraon je napisao/la:eo me ba pravi sobu, ti si domacin...
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
3xDAVID VILLA 7' je napisao/la:2xDAVID VILLA 7' je napisao/la:KO igra sa fiorentinom nek se javi da se dogovorimo za mec ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Prelistaj stranice unazad na chatu koliko sam mu pisao kad cemo igrat kad cemo igrat? Pa i Majestic mu pise, a covjek nije napisao post ovdje ima 3, 4 dana... Samo logikaDonnie Darko je napisao/la:nemogu ja upisat rezultat samo na osnovu info od tebe, treba i samo fks napisat zasto nije igraoAnderson8 je napisao/la:BRATE 17 PUTA SAM TI NAPISAO I OVDJE I NA PM I NA MSN SE DOG FINO DA COVJEK NE MOZE, NECE, NE ZELI DA ODIGRAMO! Rekao si napisat 3 : 0 za mene, vidis da se ni ovom Majesticu ne javlja, jel treba crtatDonnie Darko je napisao/la:Palermo - Sporting
Palermo - Rangers
Celtic - Auxerre
Panathinaikos - Everton
ajmo odigravajte ovo, nece se vise tolerisat ovoliko kasnjenje....
ja cu upisat 3:0 jer sam kasnije saznao i zasto nece igrati.
Glory Glory Man United!
..Il Capitana ovog izgleda nema
..slao sam mu pp od nedjelje,njega nigdje ..nista,valjda ce do veceras (do novog kola) doci 
DAVID VILLA 7' je napisao/la:3xDAVID VILLA 7' je napisao/la:2xDAVID VILLA 7' je napisao/la:KO igra sa fiorentinom nek se javi da se dogovorimo za mec ?
Ja igram.. Nisam bio u ned/pon kuci.. sad sam tu..
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Za proslo kolo trebao sam igrati sa Auxerom kojeg vodi Il Capitano , međutim on se nije javljao , tako da...
A sada trebam igrati sa Marselileom kojeg vodi amertiger a kako sam ja cuo da on nece vise igrati jer nema uslova , jel se meni pisu 3 boda
A sada trebam igrati sa Marselileom kojeg vodi amertiger a kako sam ja cuo da on nece vise igrati jer nema uslova , jel se meni pisu 3 boda
nisi dobro cuo !bavarian_bk je napisao/la:Za proslo kolo trebao sam igrati sa Auxerom kojeg vodi Il Capitano , međutim on se nije javljao , tako da...
i ja i on trazili smo da nam se odgode tekme za 7 dana tj dok on ne nadje jostick a ja ne instaliram pes ponovo
- samir_tm87
- Kontakt:
aj na msnAnderson8 je napisao/la:Samke (Villarreal) kad cemo mi?
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
neogovara nista,jos sam juce javljo,ali et nije bio kuci,i danas sam mu poslo ali nistaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Mozel oko 6 ili 7 ?3nemy_ je napisao/la:Pozdrav, ja igram sa fiorentinom.. Pa eto kad tebi odg da igramo ??! meni samo ne odgovara veceras od 20:00 do 22:30 radi lige prvaka..
Moj msn : [email protected]
tako cemo se lakse dogovorit!
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ovog lika ni na mapiDAVID VILLA 7' je napisao/la:neogovara nista,jos sam juce javljo,ali et nije bio kuci,i danas sam mu poslo ali nistaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Mozel oko 6 ili 7 ?3nemy_ je napisao/la:Pozdrav, ja igram sa fiorentinom.. Pa eto kad tebi odg da igramo ??! meni samo ne odgovara veceras od 20:00 do 22:30 radi lige prvaka..
Moj msn : [email protected]
tako cemo se lakse dogovorit!
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
hocel ko jednu prije lige prvaka?
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
4 D VIlla
Pa jesam ti napiso na PM da mi se javis na msn
Fino reci da neces preko msn i eto ga .. oces poslije utakmice ?
u pola 11 ?
Pa jesam ti napiso na PM da mi se javis na msn
u pola 11 ?
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
Ajd onaj ako slucajno dodjes veceras, posalji mi PM.. Bit cu tu dokasno !3nemy_ je napisao/la:4 D VIlla
Pa jesam ti napiso na PM da mi se javis na msn![]()
u pola 11 ?
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
- Unforgotten
- Kontakt:
Joj, nikad da nađem termin sa ovim apocalyps-om. Evo sad se dogovorili poslije LP, njega niđe
. Ja mogu još 20 minuta čekat maksimalno, onda idem, javi ako može kakav termin ujutru (do 13:00)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
evo meUnforgotten je napisao/la:Joj, nikad da nađem termin sa ovim apocalyps-om. Evo sad se dogovorili poslije LP, njega niđe. Ja mogu još 20 minuta čekat maksimalno, onda idem, javi ako može kakav termin ujutru (do 13:00)
BHF Bosanska Krajina!
- Unforgotten
- Kontakt:
E, ako sam i u jednoj ligaškoj utakmici imao ovoliko sreće...
Kao što napisah, imao sam veoma mnogo sreće, golman mi je zvijer, svaka mu ćasa pala na glavu. Protivniku, koji je odigrao više nego fer i korektno želim sve najbolje u nastavku takmičenja i više sreće, jer sa ovakvom kuratom srećom neće daleko dogurat!
Utakmicu smo odigrali kao BVB:Besiktas, jer nije nešto prolazilo kad je apocalyps bio domaćin. Nadam se da to neće predstavljati problem.
Slike ću postavit' sutra
Kao što napisah, imao sam veoma mnogo sreće, golman mi je zvijer, svaka mu ćasa pala na glavu. Protivniku, koji je odigrao više nego fer i korektno želim sve najbolje u nastavku takmičenja i više sreće, jer sa ovakvom kuratom srećom neće daleko dogurat!
Utakmicu smo odigrali kao BVB:Besiktas, jer nije nešto prolazilo kad je apocalyps bio domaćin. Nadam se da to neće predstavljati problem.
Slike ću postavit' sutra
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
..nista od ovog Il Capitanamuhovic je napisao/la:..Il Capitana ovog izgleda nema..slao sam mu pp od nedjelje,njega nigdje ..nista,valjda ce do veceras (do novog kola) doci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.