Koliko god mi šutjeli o tome, navijači su bitniji sami sebi od kluba za koji navijaju, ali ovdje se išlo i korak dalje ka samouništenju. Podgrupe su postale važnije njihovim članovima od matične grupe i bilo je pitanje dana kada će se sve raspasti.
Torcida je s pripadnicima Uvijek vjernih iz svojih riješila probleme ekspresno i odlučno k’o nikad u svojoj dugoj povijesti. Na raspravi o pitanju Uvijek vjerni Split su najglasniji bili baš oni koji su tražili besplatna putovanja, najratoborniji oni koji su tražili usluge, a najbezobrazniji oni koje sam osobno, kao potpune anonimce, doveo na tribinu.
Dio za BBB
Ajde, mogu shvatiti Sarmu i Davida, godine su tu, plaće sve manje, pa je teško odbiti šušku prije mirovine. Mada, ne znam jesu li svjesni da će u stare dane dobiti batine od revoltiranih klinaca? Nisam siguran da je to vrijedno toga…
Također shvaćam “borce” od Grge Prskala i pokojnog Dugog, koji su od početka otvoreno uz Mamića i pod njegovom milosti, baš kao i bivšu “interventnu” od prekaljenih navijača Toljage, Domazeta i njihove ekipe, ali da na slici vidim Nijaza i neke iz “No profita”, to nisam niti u snu očekivao!
Dijelovi teksta koji najbolje opisiju ove "borce za pravadu" i njihove motive borbe, odnosno ironiju...