EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Admir_Sa
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la Admir_Sa » 09 sep 2013, 23:37

HZ_ilidzaa je napisao/la:Vratit ce nam se ovo sutra u Žilini...Tako to ide u zivotu.Nesreca je sjeme srece :)
ne važi to kada je bih u pitanju. jeste da se kod nas amaterski radi generalno po pitanju sporta, al brate da smo na mrvama svi kolektivno spavali ne bi imali ovoliko pehova do sada. kad ti je dovoljna jedna pobjeda da prodjes dalje mi na 4 evropska imamo 0-16, sada dobijemo 3 utakmice i ispadnemo. tamo u fudbalu 2x ti dodje portugal, napraviš glupost 13min prije kraja u parizu, pa onaj rukomet. uglavnom boga nema kada smo mi u pitanju, ne postoji
nema potpisa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 sep 2013, 23:40

Neutral je napisao/la:Linas je van forme. Svaki drugi mjesec ima problema sa povredama. Pravi Linas bi trpao hladno po 20 poena na ovom prvenstvu. Šteta za njegovu karijeru i sve najbolje mu želim ali neka se ne probudi baš protiv nas.
:roll:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 sep 2013, 23:46

Neutral je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Linas je van forme. Svaki drugi mjesec ima problema sa povredama. Pravi Linas bi trpao hladno po 20 poena na ovom prvenstvu. Šteta za njegovu karijeru i sve najbolje mu želim ali neka se ne probudi baš protiv nas.
:roll:
Ma sve zivo je promasivao, i onda pogodi dvije trice na kraju. Da je Litvanije igrala protiv npr. Spanije ne bi obe pogodio sigurno. Ono se samo nama moze desiti. :cry:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 sep 2013, 23:46

Samo prije da vas nešto napomenem, prije nego nastavite o kolektivnom baksuzluku.
Baksuzluk je više izmišljena stvar, kao dobra vadiona kada nešto ne ide ili kada nešto nisi skroz dobro odradio.
Pehova je bilo, ali kod nas je uvijek peh (samo o pehu trubimo).

Što se tiče fudbalske reprezentacije u ovom ciklusu je sve dobro išlo, momci se opustili i zasrali i sad sutra strepnja, a sve moglo biti mirno.

Kod košarkaške reprezentacije se ne može govoriti o pehu jer masu utakmica smo pod Acom dobijali vraćajući se iz mrtvih, pa u kvalifikacijama smo bili veliki pobjednici. E sad na ovom nivou, kada je EP u pitanju i kada nemaš širine onda ovo nije nenormalna i neobjašnjiva pojava. Jednostavno ispucaš municiju i to je to......

A fudbalerima se vratilo tako što su dobili hajmo reći zgodnu grupu (nije prelaka, ali je solidna) i sada ako to ne iskoriste ne znam isplati li ih se više i pratit i bodrit. Budale su ako ovo prokockaju.
Kada gubiš a daš sve od sebe ili jednostavno zakažeš, fali ti nešto malo, ko večeras košarkašima, onda je to ok.
Al da se zahebaješ i igraš sa živcima nacije, e to brate ne ide. A fudbaleri su se solidno poigrali u petak s našim živcima. Sad neka se iskupe ili ne moraju više nikako ni igrat ni jedne kvalifikacije.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 09 sep 2013, 23:47

Ma ja nisam imao snage ni da napisem komentar na forumu, ljudi ovo nije normalno
Nezzzzz **** ovo sve, treba prodati TV i nista ne pratiti kad smo ovoliki pehovi

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 sep 2013, 23:47

SS.ba
Kleiza je istakao da je BiH zaslužila pobjedu, a dok je on pričao bh.selektor Aco Petrović je plakao.
Zasto se ovo potencira cijelu vecer? Jos je i laz. Covjek je vidljivo potresen, ali nije plakao. Tek kasnije kad je davao intervju za nase novinare i kad je poceo pricati o svojim igracima bio je na rubu suza, sto je i ocekivao. Presicu je odradio profesionalno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 sep 2013, 23:50

Ne krije se problem u toj tzv. sreci ili nesreci, vec u tome sto nemamo konstantnosti...
Ne mozes na ovom nivou dvije utakmice odigrati rekreativno da bi u naredne tri pokazao da posjedujes kvalitet.

Nije pitanje ZASTO je Kleiza bas protiv nas morao pogoditi te dvije trojke i vratiti Litvance u igru, vec je pitanje ZASTO nismo od samog pocetka prvenstva pruzali ovakve utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 sep 2013, 23:51

amerosm je napisao/la:Ne krije se problem u toj tzv. sreci ili nesreci, vec u tome sto nemamo konstantnosti...
Ne mozes na ovom nivou dvije utakmice odigrati rekreativno da bi u naredne tri pokazao da posjedujes kvalitet.

Nije pitanje ZASTO je Kleiza bas protiv nas morao pogoditi te dvije trojke i vratiti Litvance u igru, vec je pitanje ZASTO nismo od samog pocetka prvenstva pruzali ovakve utakmice.
Zbog loše tempirane forme i to tačno dva dana i tri četvrtine.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 09 sep 2013, 23:56

Sjećam se nekih teških poraza sa našim reprezentativnim selekcijama. Išao sam na skoro sve rukometne, košarkaške i fudbalske utakmice u Sarajevu nakon rata. Ovaj mi je poraz tako teško pao, kao nijedan do sad. Možda Danska na Koševu i ovaj. Srce me boli...užas...ne znam šta da napišem :( :( :( :(
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2013, 23:59

Sta ovo nece biti reprize meca protiv Litvanije,vec ide CG - Srbija ?

Nemaju hrabrosti pustit?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 sep 2013, 00:03

DAjte molim vas da se sazna kada ovi ljudi stižu kući da im se priredi šampionski doček, jer su ovakvim trudom, zalaganjem i izgaranjem na parketu zaslužili takvo nešto!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 sep 2013, 00:03

amerosm je napisao/la:Ne krije se problem u toj tzv. sreci ili nesreci, vec u tome sto nemamo konstantnosti...

koliko god je istinita ta tvoja teorija, duplo više je istina da u ovde nismo imali srece, tj rezultati su se tako poklopili. da nam je neko prije prvenstva obecao omjer 3-2 sve ijedan bi ga potpisao bez dileme
nema potpisa

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 sep 2013, 00:06

Admir_Sa je napisao/la: koliko god je istinita ta tvoja teorija, duplo više je istina da u ovde nismo imali srece, tj rezultati su se tako poklopili. da nam je neko prije prvenstva obecao omjer 3-2 sve ijedan bi ga potpisao bez dileme
Ima i u ovom istine, sa omjerom 3-2 postoji samo jedna od preko sto mogućih kombinacija pri kojoj se ne ide dalje. Slično kao što se u grupi na SP u fudbalu može ispast' sa 5 ili 6 bodova, u praksi se to skoro nikad ne dešava.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 sep 2013, 00:08

DukeOfWellington je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: koliko god je istinita ta tvoja teorija, duplo više je istina da u ovde nismo imali srece, tj rezultati su se tako poklopili. da nam je neko prije prvenstva obecao omjer 3-2 sve ijedan bi ga potpisao bez dileme
Ima i u ovom istine, sa omjerom 3-2 postoji samo jedna od preko sto mogućih kombinacija pri kojoj se ne ide dalje. Slično kao što se u grupi na SP u fudbalu može ispast' sa 5 ili 6 bodova, u praksi se to skoro nikad ne dešava.
Pa zato postoji Bosna i Hercegovina.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 sep 2013, 00:12

Zamalo smo uradili cudo.
Realno prije tekme ,da su nam nudili bilo kakvu pobijedu prihvatili bi svi.
Odigrali smo predobru tekmu,emocije svima bile ogromne,ludilo kad vodis 16 plus opet nije bila **** trica,sutalu veliki prsti,gorda krece u novi napad,molim kumim ko braco,stani gorda gdje ces,ali djaba tako trebalo biti.
Latvija I srbija su se mogle dobit,lako vjerujte da smo bili na nasem nivou,ali neke stvari nisu stimale I neki su zakazali.
Dobili smo 4 ekipu sa eura u litvi,veliku litvu,dobte crnogorce,nismo uspijeli,ali takva je bosna.
Napacena,prokleta,ali njen narod niko vise ne zeli pobjedu od nas I niko bolje ne zna to slavit od nas.
Vodili smo 16 razlike svi smo plskali,pa mora I nas jednom sunce ogrijat,a ako I neogrije,ne mora ali ja nikad ne bi dao avdica I mirzu,I one emocije za bilo kskvu medalju,kleizu,bertansa,parketa,ili bilo koga drugog.
Ko ih **** mirza kad pogodi sa parkinga najezis se.
Eto Im I litva ,I eu ,I cudna gospodja iz fibe,nemaju oni dusu ko mi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 sep 2013, 00:16

Zamalo smo uradili cudo.
Realno prije tekme ,da su nam nudili bilo kakvu pobijedu prihvatili bi svi.
Odigrali smo predobru tekmu,emocije svima bile ogromne,ludilo kad vodis 16 plus opet nije bila **** trica,sutalu veliki prsti,gorda krece u novi napad,molim kumim ko braco,stani gorda gdje ces,ali djaba tako trebalo biti.
Latvija I srbija su se mogle dobit,lako vjerujte da smo bili na nasem nivou,ali neke stvari nisu stimale I neki su zakazali.
Dobili smo 4 ekipu sa eura u litvi,veliku litvu,dobte crnogorce,nismo uspijeli,ali takva je bosna.
Napacena,prokleta,ali njen narod niko vise ne zeli pobjedu od nas I niko bolje ne zna to slavit od nas.
Vodili smo 16 razlike svi smo plskali,pa mora I nas jednom sunce ogrijat,a ako I neogrije,ne mora ali ja nikad ne bi dao avdica I mirzu,I one emocije za bilo kskvu medalju,kleizu,bertansa,parketa,ili bilo koga drugog.
Ko ih **** mirza kad pogodi sa parkinga najezis se.
Eto Im I litva ,I eu ,I cudna gospodja iz fibe,nemaju oni dusu ko mi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 sep 2013, 00:17

Vedad87 je napisao/la:Sjećam se nekih teških poraza sa našim reprezentativnim selekcijama. Išao sam na skoro sve rukometne, košarkaške i fudbalske utakmice u Sarajevu nakon rata. Ovaj mi je poraz tako teško pao, kao nijedan do sad. Možda Danska na Koševu i ovaj. Srce me boli...užas...ne znam šta da napišem :( :( :( :(
Da je bar poraz :mrgreen:

Najbolnija pobjeda ikada :|

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 10 sep 2013, 00:19

Svaka njima cast, borili su se ko lavovi, pobijedili jednu velesilu, jeenostavno moramo biti zadovoljni I ponosni na njih.

Naprijed plavi- bijeli ljiljani!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 sep 2013, 01:12

Evo sad sa posla i znam sve ali za mene su ovi igraci heroji i po meni su osvojili ovo prvenstvo ali reci cu vam citav zatvor je navijao citavu utakmicu bio on srbin,hrvat ili musliman,svi kao jedan 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 sep 2013, 01:12

Za sve one koje zanima kada nasi momci stizu, sutra smo oko 16 sati u Sarajevu. Let je iz Ljubljane.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.