FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 03 maj 2021, 23:27

StrikeWarzone je napisao/la:
03 maj 2021, 23:13
Admir74 je napisao/la:
03 maj 2021, 23:10
Sastanak Skupštine ove sedmice.
Ima li šta konkretno ?
Nemam informacija oko tog dijela.

Naš klub je uvijek kretao od debelog minusa u svakom segmentu i nikad ništa nije dolazilo i prolazilo lako, tako i sada, zajedno, iskreno ponosno do oporavka kluba i početka kojeg svi želimo, a to je zdrav i održiv klub te jedinstvo svih ljubitelja plave boje. Samo tada je Željo!

Svaki "početak"je težak. Zajedno u svemu :pray:
slika

slika

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 maj 2021, 23:31

StrikeWarzone je napisao/la:
03 maj 2021, 23:13
Admir74 je napisao/la:
03 maj 2021, 23:10
Sastanak Skupštine ove sedmice.
Ima li šta konkretno ?
Samo da počnu raditi za klub, to bi bio najbolji potez
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 maj 2021, 00:06

Tacno je tuga da ovdje ima jako malo ljudi koji žele da ove botove postave na mjesto i nevjerovatno je da se na ovoj temi toliko dopusta da se pljuje po trenerima, igračima, predsjednicima. Dva, tri debila konstantno pljuju i pljuju al niko ne reaguje, i nevjerovatno je da nikad ne dobiju ban. A ja sam prije pola godine zbog takvih dobio ban.
Samo se na ovoj temi orgija po svemu sto je Zelje, ovo je bruka i sramota.

Eto, mi smo nekad bili u milionima Pa nam je sad neobično sto imamo dugova. Nevjerovatno je da se s namjerom skreće s teme pandemije koja je u svim sferama dovela u minusu svaku poru društva. Evropski klubovi u minus po 500 miliona, milijardu. Igrači u Interu nisu primili platu pola godine, a ne mi koji smo bjeda i koji smo od ulaznica vrtili se oko para, a sad vise od godinu nema prihoda. I to zapravo daje nekim likovima da nekoga nazivaju grobari a kluba, da pljuju sve ijednog igraca i da glume neke menadžere.

Naravno, da je bruka i sramota gdje se nalazimo na tabeli, da ne igranjem u evropi biti cemo i velikim problema, ali ne samo mi nego svi klubovi.

Imamo državu kakvu imamo koja nikad nije ulagala u sport, koja ni sad nece pogurati klubove, kao kriminalni savez koji nije samo od Vice nego i ranije.
Ovdje se na respiratorima ukrade 5 miliona, mogli su najmanje 5 klubova spasiti od teške situacije i time pomoći sportu, ne samo fudbalu nego i drugim sportovima.

Stvarno je više degutatno citati par likova sto konstantno pljuju po klubu. Ovdje si kao navijac samo ako pljujes po klubu, stvarno je ovo dno dna. Zao mi je sto neki stari likovi ne pisu da se ova tema dovede u red. Inace neće više niko pisati na ovoj temi.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 04 maj 2021, 00:19

Benderrr je napisao/la:
04 maj 2021, 00:06
Tacno je tuga da ovdje ima jako malo ljudi koji žele da ove botove postave na mjesto i nevjerovatno je da se na ovoj temi toliko dopusta da se pljuje po trenerima, igračima, predsjednicima. Dva, tri debila konstantno pljuju i pljuju al niko ne reaguje, i nevjerovatno je da nikad ne dobiju ban. A ja sam prije pola godine zbog takvih dobio ban.
Samo se na ovoj temi orgija po svemu sto je Zelje, ovo je bruka i sramota.

Eto, mi smo nekad bili u milionima Pa nam je sad neobično sto imamo dugova. Nevjerovatno je da se s namjerom skreće s teme pandemije koja je u svim sferama dovela u minusu svaku poru društva. Evropski klubovi u minus po 500 miliona, milijardu. Igrači u Interu nisu primili platu pola godine, a ne mi koji smo bjeda i koji smo od ulaznica vrtili se oko para, a sad vise od godinu nema prihoda. I to zapravo daje nekim likovima da nekoga nazivaju grobari a kluba, da pljuju sve ijednog igraca i da glume neke menadžere.

Naravno, da je bruka i sramota gdje se nalazimo na tabeli, da ne igranjem u evropi biti cemo i velikim problema, ali ne samo mi nego svi klubovi.

Imamo državu kakvu imamo koja nikad nije ulagala u sport, koja ni sad nece pogurati klubove, kao kriminalni savez koji nije samo od Vice nego i ranije.
Ovdje se na respiratorima ukrade 5 miliona, mogli su najmanje 5 klubova spasiti od teške situacije i time pomoći sportu, ne samo fudbalu nego i drugim sportovima.

Stvarno je više degutatno citati par likova sto konstantno pljuju po klubu. Ovdje si kao navijac samo ako pljujes po klubu, stvarno je ovo dno dna. Zao mi je sto neki stari likovi ne pisu da se ova tema dovede u red. Inace neće više niko pisati na ovoj temi.
samo sekund sto si se ti onda reinkrenacirao ako ti smeta to sto citas nema logike al nikako

i kazes korona kako niko ne kuka u citavoj ligi na korono osim nas a mi imamo najbolju polaznu tacku od svih klubova u ligi i prije korone se dugovalo igracima tako da korona je samo izgovor za nerad al haj takvi kao vi o koroni kao uzrocniku stanja cete pricati u za deset godina da se pokuša ispinovati ovaj rezultatski potop koji je krivica osobe koja je navukla vagon polovnjaka u klub sto u upravne strukture sto u prvi tim

jbg raja ne puši vise price o avatar revolucijama i odlascima pred opcinu nedjeljom stas
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 04 maj 2021, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 maj 2021, 00:30

RK Gradacac je napisao/la:
03 maj 2021, 19:27

Pa Senad nije u klubu, Amar jeste. Hajde evo slozit cu se s tobom da im nijednom nije mjesto u klubu. Jeli se slazes da Amar treba da napusti klub? No
Ako su obojica grobari kluba, zasto tolerisemo ovog? Zbog proslosti ili sta?
Slazem se ali se nikad necu sloziti da se amaru onako psuje, isto kao i senadu sto se psovalo.
Nisam za te psvoke.

Ja odgovorno tvrdim da ce se a.o i s.m opet prepucavati preko kluba.

Sta mi je krivo je sto se nisu udruzili a ne “ratovali” preko kluba.

Kriv je i greda kao i zujo. Svi su krivi.

Manijaci- Zeljovci previse tolerisu ljudima u klubu vec dugi niz godina.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 maj 2021, 00:34

Dugovalo se igračima u Zelji 15 godina i uvijek se vrtilo na isti način. Kad nije bilo prodaje igraca, bio reprogram. Bilo je sezona kad nismo dobili licencu, bilo je sezona kad smo u jednom periodu imali hrpu para pa smo sve skrsili a nismo osvojili nista. Znaci, uvijek je bilo isto. Kad sad dodamo pandemiju, logično je da će biti rasulo.

Ovdje niko nikoga ne brani al neke stvari su činjenica. Isto kao sto je činjenica da na ovoj temi ako pljujes po klubu si navijač, i to moze da se radi nikad ban neces dobiti. Dok god bude tako ova tema ce biti dno dna, i ovo nema veze s mozgom više.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 maj 2021, 00:38

Vratile su nam se suze Solinasa jer smo zaHebavali Slobodu za 100 godina postojanja.
Gledaj nas i ibret ibreti ibretu 😐.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 04 maj 2021, 00:43

Benderrr je napisao/la:
04 maj 2021, 00:34
Dugovalo se igračima u Zelji 15 godina i uvijek se vrtilo na isti način. Kad nije bilo prodaje igraca, bio reprogram. Bilo je sezona kad nismo dobili licencu, bilo je sezona kad smo u jednom periodu imali hrpu para pa smo sve skrsili a nismo osvojili nista. Znaci, uvijek je bilo isto. Kad sad dodamo pandemiju, logično je da će biti rasulo.

Ovdje niko nikoga ne brani al neke stvari su činjenica. Isto kao sto je činjenica da na ovoj temi ako pljujes po klubu si navijač, i to moze da se radi nikad ban neces dobiti. Dok god bude tako ova tema ce biti dno dna, i ovo nema veze s mozgom više.
pa ako je dno dna sto si se vratio onda ono cisti mazohizam je da se vracas negdje gdje ti je dno dna

al samo jos sam not sure jesi li sejina zlatna tacna il ssr zeleni check mark :rol:

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 maj 2021, 00:44

Ako su ovo navijaci kluba koji pišu ovdje onda smo mi zaslužili da imamo sto godišnjicu kakvu imamo.

Pa samo zamisliti da neko nekoga naziva grobarom kluba koji ti je donio 80% trofeja u historiji, i sta sve ne pise. Pa to ne da je odvratno, to je ogavno.

Dobro, dodjes u klub jer su svi mislili da je najbolji izbor u tom trenutku. Napravi se losa selekcija igraca, ne napraviš pomak, dobijes nogu i to je to. Ni prvi ni posljednji koji će napraviti grešku. Al ovo sve sta se dopusta, po ko zna koji put bruka i sramota.
by KANA

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 04 maj 2021, 00:49

Benderrr je napisao/la:
04 maj 2021, 00:44
Ako su ovo navijaci kluba koji pišu ovdje onda smo mi zaslužili da imamo sto godišnjicu kakvu imamo.

Pa samo zamisliti da neko nekoga naziva grobarom kluba koji ti je donio 80% trofeja u historiji, i sta sve ne pise. Pa to ne da je odvratno, to je ogavno.

Dobro, dodjes u klub jer su svi mislili da je najbolji izbor u tom trenutku. Napravi se losa selekcija igraca, ne napraviš pomak, dobijes nogu i to je to. Ni prvi ni posljednji koji će napraviti grešku. Al ovo sve sta se dopusta, po ko zna koji put bruka i sramota.
bruka i sramota ste vi gospodo kojima je vaznija jedna osoba od kluba , koji pisete proljeve od tekstova dok se klub gasi, vi koji zbog sitnog sicara ste podrzavali dolazak ubleha u klubske strukture , vi za koji sve imate izgovor , vi po kojima su navijaci bruka i sramota a nije ova sramota gdje se pola godine niko nije dobio

skontali smo te jarane zbog interesa vlastitog pises al nemoj misliti da smo svi debili unistili ste nam klub zbog vlastotog interesa logicno da ce vas raja pljuvati i prozivati :kafa: :kafa:
ono navratis nam svakih nekoliko mjeseci da pricas jednu te istu pricu de ba

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 maj 2021, 00:59

Dečko ti imas problem sam s sobom. Ti se ponašaš kao da tebe zanima klub,a ustvari je tebi dosadno. Boli tebe briga za klub. Ti da imas neku obavezu u životu ne bi imao vremena da pljujes po klubu po cijele dane, mjesecima, sad ce i godina skoro.
A sto se tice Amara, on je trebao dobiti otkaz prije 10 kola, al zbog raznih okolnosti se to nije desilo. Ljudi smo, griješimo, svako ce odgovarat za svoje postupke. Amar je sam sebe usrao, nije ga niko drugi usrao. Mislio da moze, zajebo se i sta sad? Nazivati ga grobarom kluba, a da se takvi nazivaju navijačem kluba e to ne moze, niti ce moći!
by KANA

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 maj 2021, 01:06

Benderrr je napisao/la:

Druze nema nigdje u svijetu da trener nakon 10 utakmica bez pobjede ne dobije otkaz, a ne da jos bude promovisan na jos uvijek neodredjenu funkciju, a platu uredno prima. Pa nije osnovao klub ako je osvajao trofeje!
Amar je napravio niz losih poteza od kako je dosao, a ta prica ne ide nas i tako to, to je za malu djecu.
Vrijeme je da ide iz kluba!
PS. Ja nikoga nisam vrijedjao ako mene ubrajas u tu pricu.
010 ISN'T JUST A CODE

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 04 maj 2021, 01:06

Hajde okaci nam klip kako ga pusis Amaru jer nismo nista atraktivno vidjeli ni od njega ni od njegove mrtve ekipe vec mjesecima
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 maj 2021, 01:09

MocMahale444 je napisao/la:
04 maj 2021, 00:38
Vratile su nam se suze Solinasa jer smo zaHebavali Slobodu za 100 godina postojanja.
Ma ja, nesto nas ne ide...

Procepit ce jednom, mora...

Valjda...
010 ISN'T JUST A CODE

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 maj 2021, 01:16

04 maj 2021, 01:06
Benderrr je napisao/la:

Druze nema nigdje u svijetu da trener nakon 10 utakmica bez pobjede ne dobije otkaz, a ne da jos bude promovisan na jos uvijek neodredjenu funkciju, a platu uredno prima. Pa nije osnovao klub ako je osvajao trofeje!
Amar je napravio niz losih poteza od kako je dosao, a ta prica ne ide nas i tako to, to je za malu djecu.
Moze se diskutovati kad je trebao dobiti otkaz je stvar individualnog stava pojedinca i to je legitimno, al na kraju je dobio otkaz. I doveden je trener koji isto ima jako dobru reputaciju i vazi za dobrog trenera. I ne vidim tu problem. Ali davati epitete kakvi se daju, to je vec bezobrazno i licemjerno. Jer to nije tamo anamo neki Kostić, Kunto, vec neko ko ti je nekad donio neku radost.

Život je takav, tako i u sportu. Danas si dobar, sutra si los al postovanje mora biti.
by KANA

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 04 maj 2021, 01:18

MocMahale444 je napisao/la:
04 maj 2021, 00:38
Mnogima smo se smijali,i Slobodi i Čeliku kad je ispao u kantonalu

A divi sad nas,sve se vraća sve se plaća...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 maj 2021, 01:25

PlavaOfanziva je napisao/la:
Hajde okaci nam klip kako ga pusis Amaru jer nismo nista atraktivno vidjeli ni od njega ni od njegove mrtve ekipe vec mjesecima
:urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 04 maj 2021, 01:25

PlavaOfanziva je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :bow:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 maj 2021, 01:30

Benderrr je napisao/la:
04 maj 2021, 01:16
Benderrr je napisao/la:

Moze se diskutovati kad je trebao dobiti otkaz je stvar individualnog stava pojedinca i to je legitimno, al na kraju je dobio otkaz. I doveden je trener koji isto ima jako dobru reputaciju i vazi za dobrog trenera. I ne vidim tu problem. Ali davati epitete kakvi se daju, to je vec bezobrazno i licemjerno. Jer to nije tamo anamo neki Kostić, Kunto, vec neko ko ti je nekad donio neku radost.

Život je takav, tako i u sportu. Danas si dobar, sutra si los al postovanje mora biti.
Amar nije dobio otkaz, nego se povukao kao i prosli put kad je otisao na godisnji. Kad dobijes otkaz nisi uposlenik i ne dobivas platu.
010 ISN'T JUST A CODE

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 04 maj 2021, 01:31

Benderrr je napisao/la:
04 maj 2021, 01:16
Benderrr je napisao/la:

Za prvi i drugi mandat kapa do poda za Amara. Ucinio nas je sve ponosnim i sretnim.

Samo je problem sto se taj Amar i ovaj sadasnji ni u putu nisu sreli, dva razlicita covjeka.

Nije dobio otkaz. Sklonio se samo u stranu na jos uvijek nedefinisanu poziciju.

Ovo sto je uradio u svom trecem mandatu je genocid nad klubom i to genocid u svakom segmentu. Doveo je na rukovodece pozicije nesposobne, glupe i bezobrazne ljude koji su i prije korone dugovali igracima plate. Opet je iz svog dzepa davao za plate jer je doveo i jer se okruzio sa klimoglavcima i pusiqrcima. Doveo je direktno sve ove picketine sto nose dres naseg kluba, mnogima od njih i produzio ugovor tako npr. debelo piskutavo krilo ima ugovor do 2022 i platu od cca 5 milja mjesecno a za sezonu takav amater ima ucinak od 1 gola ukupno.

Trebat ce nam ne mjeseci, nego godine da se od ovog amaterizma oporavimo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.