Tacno je tuga da ovdje ima jako malo ljudi koji žele da ove botove postave na mjesto i nevjerovatno je da se na ovoj temi toliko dopusta da se pljuje po trenerima, igračima, predsjednicima. Dva, tri debila konstantno pljuju i pljuju al niko ne reaguje, i nevjerovatno je da nikad ne dobiju ban. A ja sam prije pola godine zbog takvih dobio ban.
Samo se na ovoj temi orgija po svemu sto je Zelje, ovo je bruka i sramota.
Eto, mi smo nekad bili u milionima Pa nam je sad neobično sto imamo dugova. Nevjerovatno je da se s namjerom skreće s teme pandemije koja je u svim sferama dovela u minusu svaku poru društva. Evropski klubovi u minus po 500 miliona, milijardu. Igrači u Interu nisu primili platu pola godine, a ne mi koji smo bjeda i koji smo od ulaznica vrtili se oko para, a sad vise od godinu nema prihoda. I to zapravo daje nekim likovima da nekoga nazivaju grobari a kluba, da pljuju sve ijednog igraca i da glume neke menadžere.
Naravno, da je bruka i sramota gdje se nalazimo na tabeli, da ne igranjem u evropi biti cemo i velikim problema, ali ne samo mi nego svi klubovi.
Imamo državu kakvu imamo koja nikad nije ulagala u sport, koja ni sad nece pogurati klubove, kao kriminalni savez koji nije samo od Vice nego i ranije.
Ovdje se na respiratorima ukrade 5 miliona, mogli su najmanje 5 klubova spasiti od teške situacije i time pomoći sportu, ne samo fudbalu nego i drugim sportovima.
Stvarno je više degutatno citati par likova sto konstantno pljuju po klubu. Ovdje si kao navijac samo ako pljujes po klubu, stvarno je ovo dno dna. Zao mi je sto neki stari likovi ne pisu da se ova tema dovede u red. Inace neće više niko pisati na ovoj temi.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA