PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ti nam streamaj fajt.pinoglavi je napisao/la:#MaliSteZaTuzlakeuNbx je napisao/la:Šta bi ovo?

Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 04 avg 2016, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
pozdrav mojoj finoj sirotinji, kakvi ste mi?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
@aco
Banuj ove geopolitičare, historičare, historiografe, vjerske analitičare, ili im bar napravi novu temu, da ne truju ovu svetinju.
Banuj ove geopolitičare, historičare, historiografe, vjerske analitičare, ili im bar napravi novu temu, da ne truju ovu svetinju.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
da je bogdo jupol babo moj, doso sa mora danas, nakon par tjedana, imam para libo me **** mogu sta ocu. moreš 10 kila soli sa mene sastrugat. Kako je u rajvosa?uNbx je napisao/la:Siđe klempo, udario jupol u glavu pa se brkaju jednina i množina?Rigoletto je napisao/la:islamski fundamentalisti pod utjecajem visokih temperatura pise nebuloze po forumu. Nema se za do neuma?
Kao i uvijek poslije skoro svakog gostovanja Zrinjskog, mi slavimo pobjedu, a komunalno dekontaminira jug na stadionu. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
znaci ljeto se u sarajevu provodi. e tugo moja...uNbx je napisao/la:Kao i uvijek poslije skoro svakog gostovanja Zrinjskog, mi slavimo pobjedu, a komunalno dekontaminira jug na stadionu.

Joj kad vam aco uleti i genocid napravi s banovima 

Nad tobom sunce najljepše sja
ostali guze a ova dva indijanca raspravljaju o necemu sto je bilo prije vise od 20 godina...pinoglavi je napisao/la:Joj kad vam aco uleti i genocid napravi s banovima
Svaki put kada Solinas spomene edukaciju, izumre jedna životinjska vrsta
Niko, niko, samo Sloboda

Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Objesite i banujte Frantu i sa ovog desetog nicka u par mjeseci! Nista naucio nije iz deset trajnih banova. Do sad bi i magarac skontao da forum nije za njega, al ova ameba nikako. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Fehimov maliRigoletto je napisao/la:znaci ljeto se u sarajevu provodi. e tugo moja...uNbx je napisao/la:Kao i uvijek poslije skoro svakog gostovanja Zrinjskog, mi slavimo pobjedu, a komunalno dekontaminira jug na stadionu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Picoka se izgubila poslije kosevskog debakla, zavukao se ispod kakvog kamena pa misli sad prosipat bisere ovdjeMocMahale444 je napisao/la:Fehimov maliRigoletto je napisao/la:znaci ljeto se u sarajevu provodi. e tugo moja...uNbx je napisao/la:Kao i uvijek poslije skoro svakog gostovanja Zrinjskog, mi slavimo pobjedu, a komunalno dekontaminira jug na stadionu.gdje si **** te trkaci konj. Valja sad poslije odmora valjat valjkom

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
JovanGeca je napisao/la:
Prestanite ozbiljno handrit temu "vodzekana" najbolje vam je pp i udri.solinas je napisao/la:

@Totti pusti valjka izlapio ko kisela a uvenuo ko ruza.
moze li se u miljackoj kupat? gdje odete vi ovako kad ugrije?FrancescoTotti je napisao/la:Picoka se izgubila poslije kosevskog debakla, zavukao se ispod kakvog kamena pa misli sad prosipat bisere ovdjeMocMahale444 je napisao/la:Fehimov maliRigoletto je napisao/la: znaci ljeto se u sarajevu provodi. e tugo moja...gdje si **** te trkaci konj. Valja sad poslije odmora valjat valjkom
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la: moze li se u miljackoj kupat? gdje odete vi ovako kad ugrije?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
U Mostar, obiđemo zene od ovih sto im muzevi prodaju krofne po Makarskoj, a prde na forumu kako su gospoda i provode dane na moru.Rigoletto je napisao/la: moze li se u miljackoj kupat? gdje odete vi ovako kad ugrije?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Gulasu je istekao rok trajanja, tip tukne pa navalio gdje se mi kupamo mozda misli da nasa voda bolje sapira
Nema tebi pomoci smradu jedan, nesto se ufuro proslo mu par fora kod tuzlaka pa misli s nama kolo vodit
jupol 4 life!

Nema tebi pomoci smradu jedan, nesto se ufuro proslo mu par fora kod tuzlaka pa misli s nama kolo vodit

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.