FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu se neke stvari opravdati kad ne pobjedis nikoga šest mjeseci. Sve je jasno ko dan. On je dobio otkaz, jer da se on pitao samo nikad se ne bi sklonio vjeruj mi. Ovdje je problem epiteti koji se daju, sta se sve laze, izmisljas, u svrhu da se neko oblati.
Tema voljenog nam klubu na kojoj samo kad pljujes po klubu neces dobiti ban, i to mozes raditi kad poželiš. Nikakve diskusije, razmjene mišljenja, nista. Samo pljuvacina! Ogavno!
Neke stvari nisu za foruma. Nismo mi klub koji ima nekog Abramovica koji financira, otjera trenera zbog loših rezultata i dovede novog. Mi smo 20 godina mahalski klub. Parama gura Amar, Zujo, Misimovic, Badzak, peti deseti. Kad zagusti uvijek se vrtilo. Koje znao da ce pandemija biti skoro 2 godine bez navijača, prihoda i svega. Svako svoje pare hoce, isto kao sto bih i ja, i tii bilo ko.
Tema voljenog nam klubu na kojoj samo kad pljujes po klubu neces dobiti ban, i to mozes raditi kad poželiš. Nikakve diskusije, razmjene mišljenja, nista. Samo pljuvacina! Ogavno!
Neke stvari nisu za foruma. Nismo mi klub koji ima nekog Abramovica koji financira, otjera trenera zbog loših rezultata i dovede novog. Mi smo 20 godina mahalski klub. Parama gura Amar, Zujo, Misimovic, Badzak, peti deseti. Kad zagusti uvijek se vrtilo. Koje znao da ce pandemija biti skoro 2 godine bez navijača, prihoda i svega. Svako svoje pare hoce, isto kao sto bih i ja, i tii bilo ko.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 04 maj 2021, 01:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Bakaaaaa, ubleho najveća, odlazi iz svetinje!!!
I povedi sa sobom londonskog geya i našeg kapitenčića!!!
I povedi sa sobom londonskog geya i našeg kapitenčića!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Velika mu je greska kad je vec dosao u klub, da se nije okruzio pravim ljudima koji imaju kapacitet da mu cuvaju ledja i obezbijede budzet za normalan rad. To je velika greska. Ostalo je korektno radio, jer smo i igrali fudbal prosle sezone, i to niko ne moze osporiti. Ovo sad su poslijedice upravo sto se nije okruzio sa jakim ljudima. Sa takvim budzetom ne bi nas ni Guy Roux na vrhuncu njegove karijere spasio. Jedno vrijeme smo spali na tolike niske grane da nam neki amater Dzihanic bude neki faktor u klubu.Brkooo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:31Za prvi i drugi mandat kapa do poda za Amara. Ucinio nas je sve ponosnim i sretnim.Benderrr je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:16Moze se diskutovati kad je trebao dobiti otkaz je stvar individualnog stava pojedinca i to je legitimno, al na kraju je dobio otkaz. I doveden je trener koji isto ima jako dobru reputaciju i vazi za dobrog trenera. I ne vidim tu problem. Ali davati epitete kakvi se daju, to je vec bezobrazno i licemjerno. Jer to nije tamo anamo neki Kostić, Kunto, vec neko ko ti je nekad donio neku radost.RK Gradacac je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:06
Druze nema nigdje u svijetu da trener nakon 10 utakmica bez pobjede ne dobije otkaz, a ne da jos bude promovisan na jos uvijek neodredjenu funkciju, a platu uredno prima. Pa nije osnovao klub ako je osvajao trofeje!
Amar je napravio niz losih poteza od kako je dosao, a ta prica ne ide nas i tako to, to je za malu djecu.
Vrijeme je da ide iz kluba!
PS. Ja nikoga nisam vrijedjao ako mene ubrajas u tu pricu.
Život je takav, tako i u sportu. Danas si dobar, sutra si los al postovanje mora biti.
Samo je problem sto se taj Amar i ovaj sadasnji ni u putu nisu sreli, dva razlicita covjeka.
Nije dobio otkaz. Sklonio se samo u stranu na jos uvijek nedefinisanu poziciju.
Ovo sto je uradio u svom trecem mandatu je genocid nad klubom i to genocid u svakom segmentu. Doveo je na rukovodece pozicije nesposobne, glupe i bezobrazne ljude koji su i prije korone dugovali igracima plate. Opet je iz svog dzepa davao za plate jer je doveo i jer se okruzio sa klimoglavcima i pusiqrcima. Doveo je direktno sve ove picketine sto nose dres naseg kluba, mnogima od njih i produzio ugovor tako npr. debelo piskutavo krilo ima ugovor do 2022 i platu od cca 5 milja mjesecno a za sezonu takav amater ima ucinak od 1 gola ukupno.
Trebat ce nam ne mjeseci, nego godine da se od ovog amaterizma oporavimo..
@Tristan,upravo tako. Skupina fikusa koja nije spremna za bilo sta a ne da vodi klub. Zato je Amar ispao budala i sam sebe usrao za života.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Kada je ulazio u klub opet,koliko sam se radovao,kontam jbg sad je naucio na greskama,ima spremne ljude koji ce stati iza njega,nece nista prepustiti slucaju,on usao jarane kao da je kontao da ima 20 miliona u klubu na racunu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Amar je mislio da je marka za nase uslove, i jeste, i samim tim da ce automatski povuci kvalitetne ljude sa sobom, jer bi i oni imali uspjeha sa njim. Pogotovo poslije perioda kad nismo imali sportskih uspjeha mislio je da ce kvalitetni ljudi jedva cekati da se pridruze. Medjutim nije tako ispalo, dosli su zestoki amateri. Trenutni rezultati su spleti vise stvarih, ali prije svega nekvalitetne uprave, i manjak budzeta. Prodas Krpica i Sadikovica da bi samo mogao da ucestvujes a primoran si da eksperimentises i dovedes dosta slabije opcije. O cemu mi onda pricamo.
A što je najgore da se nisu desile okolnosti koje su se desile, mi bismo opet gurali, niko onda ne bi spominjao Džihaniće i slično, čak bi se i polica sa trofejima nadopunila. Ali...
Da ali fakt je da bi nas ovo cekalo kad tad..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je koBr. Nemam sta dodati.Brkooo je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:31Za prvi i drugi mandat kapa do poda za Amara. Ucinio nas je sve ponosnim i sretnim.Benderrr je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:16Moze se diskutovati kad je trebao dobiti otkaz je stvar individualnog stava pojedinca i to je legitimno, al na kraju je dobio otkaz. I doveden je trener koji isto ima jako dobru reputaciju i vazi za dobrog trenera. I ne vidim tu problem. Ali davati epitete kakvi se daju, to je vec bezobrazno i licemjerno. Jer to nije tamo anamo neki Kostić, Kunto, vec neko ko ti je nekad donio neku radost.RK Gradacac je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:06
Druze nema nigdje u svijetu da trener nakon 10 utakmica bez pobjede ne dobije otkaz, a ne da jos bude promovisan na jos uvijek neodredjenu funkciju, a platu uredno prima. Pa nije osnovao klub ako je osvajao trofeje!
Amar je napravio niz losih poteza od kako je dosao, a ta prica ne ide nas i tako to, to je za malu djecu.
Vrijeme je da ide iz kluba!
PS. Ja nikoga nisam vrijedjao ako mene ubrajas u tu pricu.
Život je takav, tako i u sportu. Danas si dobar, sutra si los al postovanje mora biti.
Samo je problem sto se taj Amar i ovaj sadasnji ni u putu nisu sreli, dva razlicita covjeka.
Nije dobio otkaz. Sklonio se samo u stranu na jos uvijek nedefinisanu poziciju.
Ovo sto je uradio u svom trecem mandatu je genocid nad klubom i to genocid u svakom segmentu. Doveo je na rukovodece pozicije nesposobne, glupe i bezobrazne ljude koji su i prije korone dugovali igracima plate. Opet je iz svog dzepa davao za plate jer je doveo i jer se okruzio sa klimoglavcima i pusiqrcima. Doveo je direktno sve ove picketine sto nose dres naseg kluba, mnogima od njih i produzio ugovor tako npr. debelo piskutavo krilo ima ugovor do 2022 i platu od cca 5 milja mjesecno a za sezonu takav amater ima ucinak od 1 gola ukupno.
Trebat ce nam ne mjeseci, nego godine da se od ovog amaterizma oporavimo..
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Al isto tako treba se vratiti na taj pocetak da je on htio raditi s Selimovićem, što bi možda bio dobar pogodak. Ali naravno mentalitet naših ljudi, pljuvanje i neke banalne greške okrenu sve a drugu stranu. Time sigurno da ne pravdam Amarove postupke al tako je bilo.Tristan10 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 02:05Amar je mislio da je marka za nase uslove, i jeste, i samim tim da ce automatski povuci kvalitetne ljude sa sobom, jer bi i oni imali uspjeha sa njim. Pogotovo poslije perioda kad nismo imali sportskih uspjeha mislio je da ce kvalitetni ljudi jedva cekati da se pridruze. Medjutim nije tako ispalo, dosli su zestoki amateri. Trenutni rezultati su spleti vise stvarih, ali prije svega nekvalitetne uprave, i manjak budzeta. Prodas Krpica i Sadikovica da bi samo mogao da ucestvujes a primoran si da eksperimentises i dovedes dosta slabije opcije. O cemu mi onda pricamo.
by KANA
by KANA
Kad je Selimovic dosao, nisam nista negativno pisao o njemu, jer nemam pojma o njemu, samo sam mogao da vidim da je ipak napravio pozitivnu pricu sa Spars u kosarci. Dosao na zimu, na ljeto napustio, jer nije uspio da osigura Evropu, a to je bilo obecanje sa njegove strane. Eh, sada sto se tice Evrope i licence. 30 godina zivim van BiH u uredjenoj drzavi, ovde se ne bi moglo ni sakriti da cackalica zafali, a kamoli nesto vise. Ne mogu da razumim kako se ne zna koji je amater fulio sa licencom, nego se samo usuti i prikrije kao niko nije odgovoran. Takve stvari ne smijemo da prihvatimo. Znaci ima osoba iz kluba koja je zakazala i nismo dobili licencu, a isto ima osoba u Nogometnom Savezu koja nam je nije odobrila.Benderrr je napisao/la: ↑04 maj 2021, 02:47Al isto tako treba se vratiti na taj pocetak da je on htio raditi s Selimovićem, što bi možda bio dobar pogodak. Ali naravno mentalitet naših ljudi, pljuvanje i neke banalne greške okrenu sve a drugu stranu. Time sigurno da ne pravdam Amarove postupke al tako je bilo.Tristan10 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 02:05Amar je mislio da je marka za nase uslove, i jeste, i samim tim da ce automatski povuci kvalitetne ljude sa sobom, jer bi i oni imali uspjeha sa njim. Pogotovo poslije perioda kad nismo imali sportskih uspjeha mislio je da ce kvalitetni ljudi jedva cekati da se pridruze. Medjutim nije tako ispalo, dosli su zestoki amateri. Trenutni rezultati su spleti vise stvarih, ali prije svega nekvalitetne uprave, i manjak budzeta. Prodas Krpica i Sadikovica da bi samo mogao da ucestvujes a primoran si da eksperimentises i dovedes dosta slabije opcije. O cemu mi onda pricamo.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Zna se, Selimovic nije dao da se uplatiTristan10 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 03:05Kad je Selimovic dosao, nisam nista negativno pisao o njemu, jer nemam pojma o njemu, samo sam mogao da vidim da je ipak napravio pozitivnu pricu sa Spars u kosarci. Dosao na zimu, na ljeto napustio, jer nije uspio da osigura Evropu, a to je bilo obecanje sa njegove strane. Eh, sada sto se tice Evrope i licence. 30 godina zivim van BiH u uredjenoj drzavi, ovde se ne bi moglo ni sakriti da cackalica zafali, a kamoli nesto vise. Ne mogu da razumim kako se ne zna koji je amater fulio sa licencom, nego se samo usuti i prikrije kao niko nije odgovoran. Takve stvari ne smijemo da prihvatimo. Znaci ima osoba iz kluba koja je zakazala i nismo dobili licencu, a isto ima osoba u Nogometnom Savezu koja nam je nije odobrila.Benderrr je napisao/la: ↑04 maj 2021, 02:47Al isto tako treba se vratiti na taj pocetak da je on htio raditi s Selimovićem, što bi možda bio dobar pogodak. Ali naravno mentalitet naših ljudi, pljuvanje i neke banalne greške okrenu sve a drugu stranu. Time sigurno da ne pravdam Amarove postupke al tako je bilo.Tristan10 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 02:05
Amar je mislio da je marka za nase uslove, i jeste, i samim tim da ce automatski povuci kvalitetne ljude sa sobom, jer bi i oni imali uspjeha sa njim. Pogotovo poslije perioda kad nismo imali sportskih uspjeha mislio je da ce kvalitetni ljudi jedva cekati da se pridruze. Medjutim nije tako ispalo, dosli su zestoki amateri. Trenutni rezultati su spleti vise stvarih, ali prije svega nekvalitetne uprave, i manjak budzeta. Prodas Krpica i Sadikovica da bi samo mogao da ucestvujes a primoran si da eksperimentises i dovedes dosta slabije opcije. O cemu mi onda pricamo.
moSa ljoŽe
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jedan Partizan Asana plaćao 50 000 eura mjesečno, a mi nemamo ni Miletića da platimo. 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Jesi beze. Mogao si moju sliku sa tog ciscenja stavit,a ne Behlulovica. Inace ovaj momak je odigrao par tekmi za 1 timu onoj sezoni sa 100 i vise golova.Admir74 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 23:27Nemam informacija oko tog dijela.
Naš klub je uvijek kretao od debelog minusa u svakom segmentu i nikad ništa nije dolazilo i prolazilo lako, tako i sada, zajedno, iskreno ponosno do oporavka kluba i početka kojeg svi želimo, a to je zdrav i održiv klub te jedinstvo svih ljubitelja plave boje. Samo tada je Željo!
Svaki "početak"je težak. Zajedno u svemu![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa i okruzio se nesposobnim poltronima da bi ih mogao kontrolisati. Amar se u ovom mandatu vratio da naplati dugove, a rezultat je da mu sad klub duguje jos vise.. Jednostavno covjek nema blage veze o poslovanju kluba. Obicni blecak, a sto je najveca tragedija slusao je one koji su jos gluplji od njega kada su finansije u pitanju. Doveo nehljebe i parazite koji u zivotu marku nisu napravili svojim radom.. Izuzetak je jedino Badzak, ali on je bio i ranije. Ebote Enisa stavili za direktora
Lik bio predsjednik vaterpolo saveza. Zamisli taj nivo uhljebljenja. Sve grebatori, samo su se malo zaebali..
A Selimovica su trebali tuziti i traziti odstetu od milion maraka, koliko nas je kostalo nedobijanje licence. Al ko da ga tuzi..

A Selimovica su trebali tuziti i traziti odstetu od milion maraka, koliko nas je kostalo nedobijanje licence. Al ko da ga tuzi..
Pročepit će negdje.
Imas li dokaze da Selimovic nije dao da se uplati? Mislim napisao si da se zna, a ja ne vidim logiku. Ne vidim sta Selimovic ima od toga, da mi nismo dobili licencu.lijevapolutka je napisao/la: ↑04 maj 2021, 05:29Zna se, Selimovic nije dao da se uplatiTristan10 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 03:05Kad je Selimovic dosao, nisam nista negativno pisao o njemu, jer nemam pojma o njemu, samo sam mogao da vidim da je ipak napravio pozitivnu pricu sa Spars u kosarci. Dosao na zimu, na ljeto napustio, jer nije uspio da osigura Evropu, a to je bilo obecanje sa njegove strane. Eh, sada sto se tice Evrope i licence. 30 godina zivim van BiH u uredjenoj drzavi, ovde se ne bi moglo ni sakriti da cackalica zafali, a kamoli nesto vise. Ne mogu da razumim kako se ne zna koji je amater fulio sa licencom, nego se samo usuti i prikrije kao niko nije odgovoran. Takve stvari ne smijemo da prihvatimo. Znaci ima osoba iz kluba koja je zakazala i nismo dobili licencu, a isto ima osoba u Nogometnom Savezu koja nam je nije odobrila.Benderrr je napisao/la: ↑04 maj 2021, 02:47
Al isto tako treba se vratiti na taj pocetak da je on htio raditi s Selimovićem, što bi možda bio dobar pogodak. Ali naravno mentalitet naših ljudi, pljuvanje i neke banalne greške okrenu sve a drugu stranu. Time sigurno da ne pravdam Amarove postupke al tako je bilo.
Greska Amara Osima je sto NIKAD nije htio da radi sa ljudima koji bi se brinuli o svemu ostalom a on SAMO o terenu.Tristan10 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:53
Velika mu je greska kad je vec dosao u klub, da se nije okruzio pravim ljudima koji imaju kapacitet da mu cuvaju ledja i obezbijede budzet za normalan rad. To je velika greska. Ostalo je korektno radio, jer smo i igrali fudbal prosle sezone, i to niko ne moze osporiti. Ovo sad su poslijedice upravo sto se nije okruzio sa jakim ljudima. Sa takvim budzetom ne bi nas ni Guy Roux na vrhuncu njegove karijere spasio. Jedno vrijeme smo spali na tolike niske grane da nam neki amater Dzihanic bude neki faktor u klubu.
2013 je i otisao u tunel zbog toga i kada je imao sansu da dodje i radi sa ljudima on izabere ponovo pogresne ljude.
Prosle godine i jesmo igrali Footballlll jer je imao ekipu za football i ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je dosao Ayaji i Fanimo ili ko je vec trebao.
Ove godine se pogubio, od rumenog seljacica je pravio oslonac ekipe, nije nasao zamjenu za Dadu a poslije za Hajdarevica, na bekove doveo antifudbalere, produzio ugovor sa Sinisom itd itd milion pogresnih odluka je donio i zaradio pored titule najtrofejnijeg i titulu najveceg luzera koji nije pobjedio 5 mjeseci.
On sada mora otici iz kluba i pustiti ljude da nas vade iz govana u koje nas je on utrpao.
Iskreno se nadam da u buducnosti nece pozeljeti vise da se petlja u rad kluba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To sam i napisao. Ne mozes svake godine igrati fudbal, naci zamjenu za Sadikovica, kad nemas budzet. Mozes naci zamjenu za njega svake 3 godine, kad ti takav igrac odnekle izleti i ti potrefis. Ali svake godine tesko. I opet kazem, on je krivac za to. Ali isto treba biti posten i reci da je i ranije jedan Sadikovic bio u klubu, pa je struka procijenila da nema kvalitet.bhsport je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:46Greska Amara Osima je sto NIKAD nije htio da radi sa ljudima koji bi se brinuli o svemu ostalom a on SAMO o terenu.Tristan10 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:53
Velika mu je greska kad je vec dosao u klub, da se nije okruzio pravim ljudima koji imaju kapacitet da mu cuvaju ledja i obezbijede budzet za normalan rad. To je velika greska. Ostalo je korektno radio, jer smo i igrali fudbal prosle sezone, i to niko ne moze osporiti. Ovo sad su poslijedice upravo sto se nije okruzio sa jakim ljudima. Sa takvim budzetom ne bi nas ni Guy Roux na vrhuncu njegove karijere spasio. Jedno vrijeme smo spali na tolike niske grane da nam neki amater Dzihanic bude neki faktor u klubu.
2013 je i otisao u tunel zbog toga i kada je imao sansu da dodje i radi sa ljudima on izabere ponovo pogresne ljude.
Prosle godine i jesmo igrali Footballlll jer je imao ekipu za football i ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je dosao Ayaji i Fanimo ili ko je vec trebao.
Ove godine se pogubio, od rumenog seljacica je pravio oslonac ekipe, nije nasao zamjenu za Dadu a poslije za Hajdarevica, na bekove doveo antifudbalere, produzio ugovor sa Sinisom itd itd milion pogresnih odluka je donio i zaradio pored titule najtrofejnijeg i titulu najveceg luzera koji nije pobjedio 5 mjeseci.
On sada mora otici iz kluba i pustiti ljude da nas vade iz govana u koje nas je on utrpao.
Iskreno se nadam da u buducnosti nece pozeljeti vise da se petlja u rad kluba.
- plavousrcu
- Kontakt:
Selimovic kao clan Skupstine je uz Badzaka i Amara covjek zahvaljujuci kojem su ispalcene plate u ovoj godini. Toliko o tome a sad nastavite sa hrakanjem. Ko moze jace i bolje da pljune klub za koji navija. Treba igricu kakvu napraviti.
- RK Gradacac
- Kontakt:
O cemu ti? Niko ovdje ne pljuje klub.plavousrcu je napisao/la: ↑04 maj 2021, 12:12Selimovic kao clan Skupstine je uz Badzaka i Amara covjek zahvaljujuci kojem su ispalcene plate u ovoj godini. Toliko o tome a sad nastavite sa hrakanjem. Ko moze jace i bolje da pljune klub za koji navija. Treba igricu kakvu napraviti.
010 ISN'T JUST A CODE