FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma daj samo ublehe bacate, naravno niko ne voli da izgubi ali ovo mi se cini kao sasvim regularno il je svaki igrac stavio dobre pare na kladionicu protiv sebe,Mislim da je ova sezona najregularnija odavno u nasoj ligi naravno zahvaljujuci Ivici i komitetu.I manite se ovih lazi i obmana izgubili ste i gotovo je pomirite se sa tim GOSK je zeznuta ekipa i to je sva pamet svijeta.
svoj ti pos'o !
Imate snimku utakmice na TV Vogosca, drugo poluvrijeme pocelo upravo ! 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- KB-TM87
- Kontakt:
Gabela je mjesto u općini Čapljina, u Hercegovini. Nalazi se na obali Neretve uz samu granicu s Hrvatskom. Po posljednjem službenom popisu stanovništva iz 1991. godine, naseljeno mjesto Gabela imalo je 2.440 stanovnika.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo danas zjanili. Ove utakmice se jednostavno moraju dobijati a sada je vec ocigledno da nema vise sansi za titulu, tesko se neko u ovoj ligi moze tek tako vratiti. Nista, preostaje borba za Europu, a da smo danas dobili, mnogo bi sebi stvari olaksali.
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=13" onclick="window.open(this.href);return false;dino lj je napisao/la:@Hilmo
Prijatelju imas pravo na svoje misljenje ali brate ovo zadnje je prava glupost(moje misljenje),cuj komitet za normalzaciju rekao Gosku da ce dobiti na Kosevu eto ispade Hadzibegic radi protiv Sarajeva i posta izdajnik e Allahu dragi svasta ce se ovdje procitati.
Hadžibegić je samo ambasador - promoter (kako ih ja volim zvati)...
Evo, pošto sam ja izgleda počeo ovu teoriju o zavijeri, želio bih da je i završim, mnogi su rekli svoje u finom i kulturnom dijalogu...Šta je bilo bilo je!!!!
Uvijek sam mislio da Sanel Trebinjac treba veću minutažu da pokaže šta zna a na ovom snimku vidim da on ni pod razno ne smije biti u prvom timu.... Joj šta ćemo mi sa našim bekovima..
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5102_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sta reci? kako Arsenijevica i kompaniju isplatiti?
sta reci? kako Arsenijevica i kompaniju isplatiti?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Jesi li ti stvarno mislio ozbiljno za titulu pored ovako jakog zelje?CristianoRonaldo7 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo danas zjanili. Ove utakmice se jednostavno moraju dobijati a sada je vec ocigledno da nema vise sansi za titulu, tesko se neko u ovoj ligi moze tek tako vratiti. Nista, preostaje borba za Europu, a da smo danas dobili, mnogo bi sebi stvari olaksali.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
jojjj citam ove dvije stranice sve neke teorije zavjere , ko prodali igraci utakmicu , prodali ovi , trokut onaj , velez pusta sarajvo ma dajte ljudi na bascarsiju pa supljirajte ...realno imate prosjecne igrace , otisli su vam bolji igraci na polusezoni , postavlili ste sebi u startu visok cilj ko fol titulu a situacija u klubu vam skroz drugacija , ok u krizi ste i to sigurno ima veze sa finansijama jer one utjecu na same transfere , mi smo imali srece a i ljude koji su ulozili svoje pare , pa likovi su se nasladjivali kako amar kupuje samo svoje igrace i prodaje i tako zaradjuje i sta vec a covjek nam doveo igrace samo da izbore europu mislim da nismo ni od jednog igraca iz prve sezone zaradili poslije se kadar u novoj sezoni haman skroz promjenio sa jacim sto je opet dovelo do osvajanja kupa pa ova treca sezone opet skroz drugaciji sastav u prvom timu mislim nisam ovo naveo da pametujem i kako je nasa uprava pametnija itd. nego cisto kako treba imati neki sistem , ok mi smo imali srece sa djekom al opet **** pare ako ih ne znas pametno uloziti , mislim da navijaci trebaju da budu svjesni da je takva situacija u klubu i da treba da istrpe sezonu bez trofeja ako vec vjerujete ovoj upravi pa naredne kad se stabilizuje stanje onda govoriti trofej ili noga a sve dok je neko drugi kriv , odnosno razne teorije zavjere vi ce te se vrtiti u krug
sad mi realno nije merak se sa prijateljima nasladjivati kako smo bolji i slicno jbga kad su oba kluba dobra pa kad se pobjedi onda je to pravi merak , vazda sam mislio jako sarajevo jos jaci zeljo 
e da vidim sad ovako teorije zavjere ne znam ,možda mada čisto sumnjam,loš dan i to možda ,ali ponajprije je nezalaganje i bezobrazluk igrača ja bi to fino kaznio i kraj priče ali brate sad ste se svi natovarili na Sarajevo pa Barca zijani isto od šlj ekipe za njihovu ligu ili REAL večeras igra neriješeno ali haman zaman u nas odma zavjere odjednom Sarajevo veze nema itd.... a sad za navijače koji nisu dobronamjerni bio je i Regvar - Troglav pa mi popušismo ali smo poslije toga svake godine bili u Europi a nekih "velikih" timova na mapi nije bilo nit če biti pazite da se opet ne ponovi istorija . Ne znam gledao sam i utakmicu u Tuzli i ovu večeras ne znam šta se desilo kAo dva različita tima da su izašla u sedam dana a to ko kaže da je Sloboda tanka igrat če protiv njih pa nek ih pobijedi u Tuzli a u prilog mi ide i čenjenica da je ista ta slaba Sloboda direktnom kandidatu za ispadanje uzela bod,jeste da su ljudi u krizi nemaju para nije nigdje nešto extra bolje ali da su slabi varate se isto kao što veličate pobjede pojedinih timova a nečije se pobjede omaložavaju(Slavija-Sarajevo - Gošk)
Sarajevo ljubavi moja!
hajde bola izgubili ste pa sta,svaki klub u toku neke sezone odigra bar jednu losu utakmicu,treba vam malo da se uigrate,bicete vi opet OK
Vjerujem da ce te vec kod nas u subotu odigrati puno bolje sto se tice same igre,a sto se tice bodova, bodovi ostaju u Mostaru to je sigurno .
Nadam se dobroj i fer igri oba kluba i puno golova 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- marseille_unique
- Kontakt:
nek ste izgubili joj jes mi drago milina dobili nas proslu sedmicu jer ni pripreme nismo imali pa se digli , hahaha nece moci a moja sloboda uze bod, necete ni vi napredovati sve dok nase tuzlanske pare kradete,
FK Sloboda ce zivjet vjecno, nikad nestati nece
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Katastrofa. Uzas. Nadigrani smo. Bezidejni. Pitam se kako su prosli kondicione pripreme uopste.
Ja sam mislio da nakon poraza od zelje (citaj: zeba) comor vise nece igrati. nikad. ali sam se zeznuo, gadno.
Bekovi nikakvi. Bolje da ih nemamo nikako. Sredina nam je misaona imenica.
GOŠK Gabela.
Ja sam mislio da nakon poraza od zelje (citaj: zeba) comor vise nece igrati. nikad. ali sam se zeznuo, gadno.
Bekovi nikakvi. Bolje da ih nemamo nikako. Sredina nam je misaona imenica.
GOŠK Gabela.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:nek ste izgubili joj jes mi drago milina dobili nas proslu sedmicu jer ni pripreme nismo imali pa se digli , hahaha nece moci a moja sloboda uze bod, necete ni vi napredovati sve dok nase tuzlanske pare kradete,
Kakve gluposti ti pises! Ko kome krade? Kakve i koje tuzlanske pare? Zivjeti vjecno? KO? Dita?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Poslije dobre partije Zvijezde u Sarajevu i teske pobijede istoimenoga kluba (3:2),pocelo je lov na Jovica za trenera,poslije jos bolje igre Goska preporucujem vam Peru Pavlovica za predsjednika,pocnite ga loviti

Pa jbt kod vas stalno neke teorije zavjere ,ja sta vam uradise od kluba. 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- marseille_unique
- Kontakt:
zna se godinama koga jedino drzavne firme sponzoriraju, zelju i sarajevo, a i zna se koji je kanton najmnogoljudniji a to je tk i kako to da i pored tolke industrije u Tuzli i tolko ljudi tuzla i sloboda nema prebijene marke za sport, nije to samo sad to se uvijek desavalo to je sramota, morat ce sve jednog dana doci na svoje mjesto
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Pustitie teorije zavjere sad...
Ne možeš dobiti utkamici protiv kvalitetnog protvnika bez bekova i 1 raspoloženim veznim igračem (Husić). I naravno, fulaš zicer s 5 metara, mislim...

Ne možeš dobiti utkamici protiv kvalitetnog protvnika bez bekova i 1 raspoloženim veznim igračem (Husić). I naravno, fulaš zicer s 5 metara, mislim...

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ekran je napisao/la:Ne znam, ali stabilni klubovi su oni koji imaju gazde.
Željo - Osim
Široki - Jelić
Olimpic - Gracić
Zvijezda - ne znam ime čovjeka:)))
Zvijezda - Novalic i Pestalic
Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, jer ne znam događanja u svim klubovima.
Izbjegavam pisati na vasoj temi ali mi nije jasno cemu tolika tragedija zbog jednog poraza,
treci ste,imate evropu u ruci(mozete biti i prvi-pogledajte tabelu poslije sestog kola i bice jasno),Jos je 39 bodova u igri,sljedeca cetiri kola su vam kljucna(tri gostovanja) sa 10 bodova se mozete svemu nadati,
SRETNO!!!
treci ste,imate evropu u ruci(mozete biti i prvi-pogledajte tabelu poslije sestog kola i bice jasno),Jos je 39 bodova u igri,sljedeca cetiri kola su vam kljucna(tri gostovanja) sa 10 bodova se mozete svemu nadati,
SRETNO!!!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Znaš zašto buraz, jer smo ovim porazom bukvalno prosuli bodove iz Tuzle (jednog od težih gostovanja) i koji bi udaljem toku prvenstva bili izuzetno značajni.. Bar je zbog toga meni krivo. No, da je tragedija. Nije. Tu si u pravu 100%.gavran je napisao/la:Izbjegavam pisati na vasoj temi ali mi nije jasno cemu tolika tragedija zbog jednog poraza,
SRETNO!!!
Sjever je sve rekao što se toga tiče.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.