Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
nevazno kome pripadas, tisucljetnoj kulturi ili bilo sta vec ali jako plitko razmisljas sto i ne cudi jer samo sa onim komentarom si pokazao svoju ksenofobicnost i sovinizam a sa prethodnim komentarom i (ne)inteligenciju. licno smatram da si jako neinteligentna osoba TI kao osoba i to nista ne govori o narodu kojem pripadas sto je potpuno irelevantno!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 16 okt 2020, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Mitoman o ksenofobiji i sovinizmu.
moja mitomanija se ogleda u iznosenju tacnih cinjenica i statistickih podataka a tvoj sovinizam u tome sto na to gledas kao na SRPSKU mitomaniju kao i tvoj maleni IQ i paranoja koja na svaki moj post reaguje tako kako reaguje i vidi nesto sto se nigdje ne pominje.
- AshburtonG
- Kontakt:
Bio sam raspoložen danas, pa sam ti poklonio malo pažnje, jer vidim da nisi bio aktivan posljednjih dana, nakon što te cijeli podforum stavio na listu gnjavatora.
Drago mi je sto imas tako lijepo mišljenje o meni, jer bih se zapitao o stanju svog mentalnog sklopa, kad bih se slagao s tobom i u izboru namirnica za doručak.
Živio ti meni 100 godina, dragi nas stručni statističaru.
Drago mi je sto imas tako lijepo mišljenje o meni, jer bih se zapitao o stanju svog mentalnog sklopa, kad bih se slagao s tobom i u izboru namirnica za doručak.
Živio ti meni 100 godina, dragi nas stručni statističaru.
ko nema paju i lakog na ignore sam je kriv. oni su toliko ograjisali da je i sam šefko za njih dvojicu mala maca 
Ovi su gori od lobotomije. Bjež, spade mi IQ za 50 kad pročita prva dva posta, strašno nešto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AshburtonG
- Kontakt:
I na ovo kad im obratiš pažnju, budes nagrađen
titulom srbomrzca.
Ej mitomanijo i Bogu si teška.
titulom srbomrzca.
Ej mitomanijo i Bogu si teška.
eto ja sam lucky_luke na tom forumu pa vidite jesam li igdje spomenuo doping kod rafe. iako je rafa i koristio doping krvlju ranije pa su to zabranili. i od tada ga, bar zvanicno, vise ne koristi. a tamo nije nista drugacije nego ovdje. koliko se gadosti pise o noletu (ali i o srbina u opste). i ovdje ste pisali cesto da se nole dopinguje (kad god dobije u 5 setova eto toga), kako nema talenat i slicne gluposti. i stsalno se iskazuje netrpeljivost prema njemu i srbima. s tom razlikom da je nole ucinio puno i za bosnu i za hr. i to stalno cini i nikada nista nije uradio ili rekao posprdno ili negativno vezano za bilo koji narod sa ovih prostora. dok fed i rafa nikada nista dobrog nisu urdili konkretno ni za koga sa ovih prostora. ali to su vec neki komplexi nize vrijednosti pa mrzis onoga ko ti pomnaze samo zato jer je uspjesan a jos srbin.
a evo i gdje sam uhvatio ovu fotografiju:
https://www.menstennisforums.com/thread ... os.991481/
kao i ovdje:
https://tt.tennis-warehouse.com/index.p ... es.682092/
a evo i gdje sam uhvatio ovu fotografiju:
https://www.menstennisforums.com/thread ... os.991481/
kao i ovdje:
https://tt.tennis-warehouse.com/index.p ... es.682092/
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 16 okt 2020, 15:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lucky13 bas ti je ironican nik za nekog ko ne voli Rafu
2005,2006,2007,2008,2010,2011,2012,2013,2014,2017,2018,2019,2020...
2005,2006,2007,2008,2010,2011,2012,2013,2014,2017,2018,2019,2020...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
uopste nije tacno da ne volim rafu. smatram ga korektnim i velikim sampionom ali i konkurentom noletu. feda malo ne volim zbog zapadnog svrsavanja na njega, njegove netrpeljivosti prema noletu i zbog toga sto cesto ima poseban tretman.
Fedtardi prozivaju nekoga da ne voli Rafu, pa kada Djokovic nije bio prijetnja u toj trci za goata rigali su iste ili slicne bljuvotine kao ovi sa serbiancaffea i teorije o Rafi, dopingu, steroidima itd. Nisu srbi to izmislili te price o Rafi su pocele i prije nego je nastala "velika trojka", te price i teorije su bile aktuelne kada je bila samo "velika dvojka" . A zastupali su ih uglavnom fanovi Federera pogotovo kada je Rafa poceo da vraca nemoguce i na betonu i travi. "ljubav" fanova Federera prema Nadalu pocinje tek kada je Djokovic poceo da pise svoju historiju i ugrozava rekorde.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja ti nisam Fedtard, converto sam sejapa je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:04Fedtardi prozivaju nekoga da ne voli Rafu, pa kada Djokovic nije bio prijetnja u toj trci za goata rigali su iste ili slicne bljuvotine kao ovi sa serbiancaffea i teorije o Rafi, dopingu, steroidima itd. Nisu srbi to izmislili te price o Rafi su pocele i prije nego je nastala "velika trojka", te price i teorije su bile aktuelne kada je bila samo "velika dvojka" . A zastupali su ih uglavnom fanovi Federera pogotovo kada je Rafa poceo da vraca nemoguce i na betonu i travi. "ljubav" fanova Federera prema Nadalu pocinje tek kada je Djokovic poceo da pise svoju historiju i ugrozava rekorde.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pametno, uvidio si da spika koju prodaje ta fanbaza je nista drugo nego obicna mitomanija koja ignorise cinjenice i ima neku svoju alternativnu verziju stvarnosti. Najbolji primejr ti je onaj post od jestemaji, kada vidi da mu u par mjeseci svi rekordi ljubimca padose,ne zna sta ce pa kaze nije fer ovo sve nesto na silu 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Drži se ti Sisare , eto ti i Vikijolicnikola je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:06Kad smo kod gaćevaditelja, jel to bombay učio od Effea, i oćel branit diktatora Lukašenka zajedno s Sisarom? A Viki i Anđu nek ostavi na miru
Anđa je moja i samo moja
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Teško je porediti to brate moj...Goretzka je napisao/la: ↑14 okt 2020, 13:18Ma sve okej, korektan je momak![]()
Imam pitanje za bodija i naseg shevcheta ako je jos uvijek na forumu. Posto je ovo bila dominantna pobjeda Rafe u finalu RG, bez greske ikakve, sjetio sam se finala 2017 protiv Wawrije. Koji je po vama bio bolji, dominantniji Rafa? I zasto? 2017 ili 2020 RG?
Onaj iz 2017. je bio preporođen, nakon katastrofalne dvije sezone i priče da nema ništa od njega, opet je počeo igrati dobar tenis.
Ovaj iz 2020. zna očito šta mu je cilj i to dobro radi.
Pričaju opet vidim gluposti ovdje, da je imao teži ždrijeb, da je ovo, da je ono...
Ljudi kad jednom shvate da je Rafa favorit na RG dok može samo i trčati, lakše će im pasti to kad uzme još 2 RG i završi sve priče oko GOAT-a.
@jestamaji
Druže, lijepo ti Shevcheta prozva i stavi u isti koš sa ovim likovima i maskotama.
Mojne to, ja sam prema tebi bio čini mi se vazda korektan, a ti tu priču.
Ne treba ti da ja budem nezgodan, znaš da znam itekako, tako da mani se tih poređenja Bgt, jaranski kažem...
pa to je prava mitomanija i paranoja. u svakom slucaju za posmatranje, kada se likovima sve sto cuju ili procitaju javlja kao mitomanija, ni manje ni vise nego srpska. nema veze ko je poceo te price i kada - srpska mitomanija, nema veze ko je i zasto postavio rafinu sliku - srpska mitomanija. patologija je nezgodna stvar!japa je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:04Fedtardi prozivaju nekoga da ne voli Rafu, pa kada Djokovic nije bio prijetnja u toj trci za goata rigali su iste ili slicne bljuvotine kao ovi sa serbiancaffea i teorije o Rafi, dopingu, steroidima itd. Nisu srbi to izmislili te price o Rafi su pocele i prije nego je nastala "velika trojka", te price i teorije su bile aktuelne kada je bila samo "velika dvojka" . A zastupali su ih uglavnom fanovi Federera pogotovo kada je Rafa poceo da vraca nemoguce i na betonu i travi. "ljubav" fanova Federera prema Nadalu pocinje tek kada je Djokovic poceo da pise svoju historiju i ugrozava rekorde.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne zna se kome je teže palo što ih je stavio u isti koš
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Pazi da tebi ne padne najteže.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:17Ja šta uradi @jestamaji
![]()
Ne zna se kome je teže palo što ih je stavio u isti koš![]()
To se ti smiješ sam sebi, ha?
Ne budi mentol i ne čačkaj mečku, nego ako imaš ovdje šta pametno napiši o tenisu, a sljedeći put pazi šta pričaš kad mene spominješ ničim izazvan.
Uredno?
Toliko od mene...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zamolio bih te finim rječnikom da me ne vrijeđaš , jer ja tebe nisam vrijeđao , nego zezancije je u pitanju .rektalnialpinizam je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:43Pazi da tebi ne padne najteže.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:17Ja šta uradi @jestamaji
![]()
Ne zna se kome je teže palo što ih je stavio u isti koš![]()
To se ti smiješ sam sebi, ha?
Ne budi mentol i ne čačkaj mečku, nego ako imaš ovdje šta pametno napiši o tenisu, a sljedeći put pazi šta pričaš kad mene spominješ ničim izazvan.
Uredno?
Toliko od mene...
Ako hoćeš drugim rječnikom , može i tako .
Sljedeći put pazi koga vrijeđaš , pogotovo nekoga ko tebe nije .
Je li ti sad uredno ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.