Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

mashe
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mashe » 07 dec 2011, 16:41

20:45 Prokom - U.Olimpija(p/k) 1/1 @ 1.20 WWin
Kao svoj prvi par danas uzet cu susret kosarkaske eurolige izmedju Prokoma i Union Olimpije. Ovaj par je po meni danas 1000% siguran, iz vise razloga.. U momcadi Olimpije je rasulo, ne zna se ko pije, a ko placa.. Trener nedavno dobio otkaz, mnogi od bolji igraca su dobili ispisnicu, tako da se ekipa rasipa. Prije nekoliko dana su kod kuce izgubili od Sirokog Wwin sa oko 20+ razlike.. Tako da i sad ne ocekujem puno bolje njihovo izdanje, mogu biti sretni ako ne izgube sa 30-40 razlike, jer ipak ovo nije slovenacka, ili neka druga balkanska liga da se ne osjete ovakvi ispadi.. Ocekujem da domaci ovo rijese vec u prvoj cetvrtini.. sretno

20:45 Lille-Trabzonspor 1 @ 1.50
Još jedan par gdje je derbi za prolaz u skupini. Sastaju se Lille koji je trenutno treći sa pet bodova i gol razlikom 6:6, i Trabzonspor koji je drugi sa šest bodova i gol razlikom 3:5. Ovo ce bit dobra utakmica,jer Lillu treba pobjeda kako bi prošao,a iza njega je CSKA Moskva koja gostuje protiv Intera i ima identičnu gol razliku. Lille se pokrenuo, počeo je pobjeđivati u ligi, zgazio je CSKA u neugodnoj Rusiji i mislim da danas uzima 3 boda Trabzonsporu koji je preko veze ušao u Ligu Prvaka i ostvario odličan uspjeh. Bit će borbe sa obje strane to je sigurno,ali po meni je Lille bolja ekipa,domaći teren,navijači i to je recept za pobjedu.

20:45 Inter-CSKA (dp)2 @ 1.90
Posto je inter obezbijedio prolaz iz grupe a ostali nisu i imaju svi sanse,moje misljenje je da se inter nece puno umarati i da ce stedJeti igrace te bi mogao izvesti polusastav i dati sansu CSKA da dodje do svog triumfa.Samim tim ce prvo poluvrijeme biti po mom misljenju tvrdje nego drugo i nece biti puno golova dok ce drugo biti otvorenije i CSKA ce igrati na sve ili nista,kako bi obezbijedio plasman u grupi.Mislim da Inter nece olako dozvoliti da CSKA dodje do pogodka i zbog tog bi prvo poluvrijeme moglo biti cvrsto i bez golova,a u drugom bi mogli ocekivati preokret i eventualni pogodak CSKA ili domacina.
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 07 dec 2011, 16:52

ajax-real (-3+) x2
basel-man.utd 2
benfica-oteul (-3+) 2
dinamo-lion (dp) 2
inter-CSKA (dg) 1
lille-trabzon (dp) 2
city-bayern (dp) 2
kor/city-bayern (-10,5+) 2
vallareal-napoli (dg) 1

KV:268.56 UPLATA:1,30KM ev dobitak:349,13

8-) :mrgreen:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 17:08

Inkognito je napisao/la:Sve je to tačno al ima jedan problem u toj cijeloj priči. Npr, CSKA ih nabije u prvom poluvremenu i onda puste igrače koji skoro i ne igraju da odrade drugo poluvrijeme. Zajebano je to.

Odgovor je na post @Bianconeri1988
tako če da i bude prvo polu trpanje onda drugo isto trpanje ali s obje strane...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 07 dec 2011, 17:20

Imali mozda slucajno rijesenje za mene.Nemam kladionicu Williams u krugu od 2km od mog stana.Da li bi mogao igrati Wwin bez kladionice vec da novac dizem preko ziroracuna.(hvala)
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

armin1000
Kontakt:

Post Postao/la armin1000 » 07 dec 2011, 17:23

Feudalac je napisao/la:Imali mozda slucajno rijesenje za mene.Nemam kladionicu Williams u krugu od 2km od mog stana.Da li bi mogao igrati Wwin bez kladionice vec da novac dizem preko ziroracuna.(hvala)
ja kad bi imo šta dignut pješačio bi 5 kilometara

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 07 dec 2011, 17:27

Livnobet je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Ajde experti za hokej, moze malo pomoci, mislio sam odigrat zbroj golova na ove utakmici pa sta vi mislite Vise ili Manje od 5,5.

Kalpa-Esppo
Asat- Turku
St.Petersburg-Ufa
Ne znam jesam li ekspert al ja sam na zadnji par igrao over. St. Petersburg najefiksnija, Ufa četvrta najefikasnija, ali i puno prima. Od zadnjih šest pet ih je išlo u over. Ali sacekaj da ti netko od pametnije kaže šta misli o tome. ;)
Eto imao si pravo, bolje da sam te poslusao ali eto, ja igrao 1 a evo over 5,5.. valjda se poprave u zadnjoj trecini ..

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 07 dec 2011, 17:27

armin1000 je napisao/la:
Feudalac je napisao/la:Imali mozda slucajno rijesenje za mene.Nemam kladionicu Williams u krugu od 2km od mog stana.Da li bi mogao igrati Wwin bez kladionice vec da novac dizem preko ziroracuna.(hvala)
ja kad bi imo šta dignut pješačio bi 5 kilometara
ma dignut al valja prvo uplatit ;) :lol: :D
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 07 dec 2011, 17:32

e nevjerovatno jesmo majstori za promasit :D dade zagreb 23 poena u prvoj cetvrtini , ova kladionica sve jest samo nije logicna u pm :evil: :evil:

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 07 dec 2011, 17:40

ja stavio hendikep na cska a ono zagreb vodi :lol:
pi.

Marchelo77
Kontakt:

Post Postao/la Marchelo77 » 07 dec 2011, 17:47

Tweeds_10 je napisao/la:ja stavio hendikep na cska a ono zagreb vodi :lol:
Ma dok se CSKA malo uozbilji kao i Panatenaikos proslo kolo ... biti ce ovo preko 22 razlike , stali su vec u drugoj cetvrtini tek 9 poena ubacili u 8 minuta :)
Pitaju me : " Koje si vjere ? " - A ja im odgovaram pitanjem : " A koliko to Bogova ima ? "

Čeliku cijeli život ,i srce sam dao
djeco moja nastavite gdje je otac stao ... ČELIK ZENICA

Mia San Mia - Bayern Munchen .

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 17:48

Samo nek cska trpa a moze i zagreb jer onda cska mora vise da trpa :D

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 17:48

Ko me natjera da slusam ove pametnice kosarkaske ;) Onaj se javlja zagreb ispod,zagreb pusi 30 razlike,ovaj zabija vako ovaj nako :O odigram listic,odem malo na kaficu vratim se kad imam sta vidjeti !

USE I U SVOJE KLJUSE !

Ps .nadam se da sve grijesim ovo sto sam napisao i da zagreb ne moze zabit vise od 67 koseva ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 dec 2011, 17:52

nanek je napisao/la:Ko me natjera da slusam ove pametnice kosarkaske ;) Onaj se javlja zagreb ispod,zagreb pusi 30 razlike,ovaj zabija vako ovaj nako :O odigram listic,odem malo na kaficu vratim se kad imam sta vidjeti !

USE I U SVOJE KLJUSE !

Ps .nadam se da sve grijesim ovo sto sam napisao i da zagreb ne moze zabit vise od 67 koseva ;)
pa slusaj mene misa ti tvog... ja igrao cska vise od 86 a mislim da ce prije doci to tvoje..ne brini se dobit ces :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 dec 2011, 17:53

nanek je napisao/la:Ko me natjera da slusam ove pametnice kosarkaske ;) Onaj se javlja zagreb ispod,zagreb pusi 30 razlike,ovaj zabija vako ovaj nako :O odigram listic,odem malo na kaficu vratim se kad imam sta vidjeti !

USE I U SVOJE KLJUSE !

koji qrac onda dolazis na ovu temu :roll:
nema potpisa

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 18:00

E jbg pintole :) reko sam ti da javis j*** misa :D..haj na skajp :)

a ti mali,rijecnik ti govori kolko imas godina ;)...

Kad budes pitan za nesto onda odgovaraj,hvala cao prijatno!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 07 dec 2011, 18:01

Lille - Trabzonspor(SP) 1 1.60
Dinamo Z. - Lyon 2 1.85
Villarreal - Napoli 2 1.75
Man.City - Bayern M. 1 1.60
Basel - Man.UTD 2 1.60
Benfica - Otelul 1 1.15

Kvota 15.25
Uplata 1.00

i imam jos jedan listic od 32 para al` mi ih mrsko pisati, samo daje/ne daje gol na po` marke 143.65 :mrgreen:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 07 dec 2011, 18:02

slika

mogla bi ova proci :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 07 dec 2011, 18:02

USE I U SVOJE KLJUSE !

ko je tebi kriv sto uzimas parove , momak nam izlazi u susret i izdvaja svoje vrijeme da bi nama dao neke svoje prijedloge i tipove , ti sam biras hoces li ga poslusat ili ne , ja sam uzeo njegov par zagreb manje i ovo sto sam napisao prije pola sata nijednog trenutka ne osudjuje njega nego kladionicu kao kladionicu kako nema logike , kulinbane samo nastavi ovako jucer si pogodio 5 od 7 a na ljude ne gledaj uvijek ce se naci neko da kritikuje ;)

nanek

Post Postao/la nanek » 07 dec 2011, 18:09

xxl basket je napisao/la:

USE I U SVOJE KLJUSE !

ko je tebi kriv sto uzimas parove , momak nam izlazi u susret i izdvaja svoje vrijeme da bi nama dao neke svoje prijedloge i tipove , ti sam biras hoces li ga poslusat ili ne , ja sam uzeo njegov par zagreb manje i ovo sto sam napisao prije pola sata nijednog trenutka ne osudjuje njega nego kladionicu kao kladionicu kako nema logike , kulinbane samo nastavi ovako jucer si pogodio 5 od 7 a na ljude ne gledaj uvijek ce se naci neko da kritikuje ;)
A ko je uopste spomeno lika tog sto ga ti navodis ? Ne zelim da se raspravljam u pravu si jednu stvar ja sam kriv sto slusam gore od sebe :D..Jedini relevantan ovdje je pintol kojeg vrijedi da slusate svi od reda i trebali bi otvoriti samo jednu temu pintol tips npr ;) a ovi ostali samo da gledaju i da uce..kao npr ti,i ima vas jos da ne nabrajam!

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 07 dec 2011, 18:10

Limuntos je napisao/la:slika

mogla bi ova proci :mrgreen:
I ja sam slicno odigro, samo manje parova, ono cega se najvise bojim je da ne bude ko sinoc sa Milanom, zadnjih par minuta mi uzese pare :?
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []