Slazem se, dosta dobar potencijal za nase uslove. Vidilo se sta znaci 1-2 god treninga i rada u ozbiljnom klubu sa igracima od kojih nesto mozes nauciti.mavi je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:44Ma, ja, u pravu si.perodeformero je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:18Ovaj mali nikad nije bio talenat, samim tim nikad ni igrac nece postati
Ušao u drugom poluvremenu protiv Tuzle Citija i bio najbolji na terenu. Nad njim napravljen i penal, koji, pa naravno, sudije nisu svirale.
Od tada mu je zglob otečen. Mali se pravo izbiriko, što bi se reklo....
Valjao bi nam itekako da ostane.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Gdje mašnica?
Nakon ove blamaze je trebao biti nogiran ili ugasiti nas skroz.
Ambiciozni Cerić namjerava da 2030. godine Željezničaru omogući ulazak u grupnu fazu Lige prvaka, ali i proizvodnju barem jednog igrača iz omladinskog pogona kluba koji će "osvojiti Ballon d'Or (Zlatnu kopačku)" po uzoru na slavnu Barcinu akademiju La Masia koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Messija i Xavija kao finaliste Ballon d'Or".
Nakon ove blamaze je trebao biti nogiran ili ugasiti nas skroz.
Ambiciozni Cerić namjerava da 2030. godine Željezničaru omogući ulazak u grupnu fazu Lige prvaka, ali i proizvodnju barem jednog igrača iz omladinskog pogona kluba koji će "osvojiti Ballon d'Or (Zlatnu kopačku)" po uzoru na slavnu Barcinu akademiju La Masia koja je u jednoj sezoni izbacila Iniestu, Messija i Xavija kao finaliste Ballon d'Or".
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ceric je personifikacija trenutnih igraca i vecine navijaca. Karakterom i izgledom se uklapa.

Pročepit će negdje.
e zamisli na ovaj style jos da tacnu nosa kod sejeMojaMalenkost je napisao/la: ↑04 maj 2021, 16:22Ceric je personifikacija trenutnih igraca i vecine navijaca. Karakterom i izgledom se uklapa.
![]()

- MocMahale444
Lik reklamira jakne
tacno mu na faci vidis da je varalica.
“Imao sam lucky escape”
“Iz BL preko BG dosao sam u London” (vico nam salje svoje tajno oruzije da nas neutralise
)
“Roditelji su mi prodali tu pricu, hajde sine nesto se malo zaratovalo”

“Imao sam lucky escape”

“Iz BL preko BG dosao sam u London” (vico nam salje svoje tajno oruzije da nas neutralise

“Roditelji su mi prodali tu pricu, hajde sine nesto se malo zaratovalo”
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Machak je napisao/la: ↑04 maj 2021, 14:59Sta treba da napisem neka ga u klubu radi ljubavi, je'bo pare i karijeru zavrsii ovdje sta ce negdje vani ?
Da mi je vidjeti vas na poslovima ako radite a ne primate platu ili kasni, mala je, nemate mogucnost da napredujete, kao ne bi otisli na bolja mjesta ili vani.
Amar ce prvi da nas uzme lopatom bargerskom, a oici ce vani da radi ako mu se ukaze prilika.

Dobili smo licencu za narednu sezonu Premijer lige prema **.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da mi je znati kako obzriom na dugovanja i potrazivanja, ako se otislo u novi kredit radi toga a vjerovatno jeste to je porazavajuce.
Mjau !
Pojma vi nemate, lažete i lajete ko psi. Samo čekate da pljujete, jel vam žao što smo dobili licencu? Fuj.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto rastrgase macka u coporu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Kakav kredit na toliko duga,ko ce ti pobogu dati taj kredit ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovaj mi je gori od machka 100 puta , juce uvrijedi bracu danas sve navijace ZeljeMojaMalenkost je napisao/la: ↑04 maj 2021, 16:22Ceric je personifikacija trenutnih igraca i vecine navijaca. Karakterom i izgledom se uklapa.
![]()

I to samo jednom čovjeku treba zahvaliti!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tebi
Hvala majstore!
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, NeSamSafetee i 28 gostiju.