Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma nerviraju me ove price izdajica sto tad nije pricao o tome vec brze bolje poletio u inter svi su sad nesto odjednom postali pametni pa su tad znali da je farsopoli bio cirkus al eto tek sad to kazu ovna obicna

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
BellaJuventina
- Kontakt:
Decki, sretna vam Nova godina i sve najljepse u 2013. i u zivotu opcenito. Puno srece, zdravlja i uspjeha.
FJ
FJ
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je li i ovo neki hejter, il je stvarno neka navijacica JuventusaBellaJuventina je napisao/la:Decki, sretna vam Nova godina i sve najljepse u 2013. i u zivotu opcenito. Puno srece, zdravlja i uspjeha.![]()
FJ
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nek je i tebi sa srećom, bella 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
BellaJuventina
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bella i tebi sve najbolje. 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlGiganteBuono
- Kontakt:

Spoj italijanske taktike, njemačke discipline, engleske snage, španske profinjenosti i brazilskog šmeka, jednom rječju: Juventus FC!
Sve najbolje nama i našem Juventusu u predstojećoj 2013. godini.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
IlGiganteBuono je napisao/la:Spoj italijanske taktike, njemačke discipline, engleske snage, španske profinjenosti i brazilskog šmeka, jednom rječju: Juventus FC!
Dobrodošlica sa malim zakašnjenjem...
Sve najbolje u kalendarskoj 2013 godini, i da Juventus ode ko kraja na svim frontovima.
Cudno mi non-stop neke navijacice na temi Juve-ta ,je li u pitanju jedna te ista osoba iliBellaJuventina je napisao/la:Hvala, takodjer.![]()
Stvarna navijacica je u pitanju.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa ono, upitno je jel prava ili fejk
Al' nista neobicno, znam 5 cura sto navijaju za Juve ... al da bas prate, ne ono tek tako zbog igraca nekog ili sl.
Al' nista neobicno, znam 5 cura sto navijaju za Juve ... al da bas prate, ne ono tek tako zbog igraca nekog ili sl.
★★★
OK je to sto one navijaju za Juve i prate ga ,ali odkud bas da nabasaju na ovaj forumL'Avvocato je napisao/la:Pa ono, upitno je jel prava ili fejk![]()
navijaju za Real , Barcu , ali ove vecina to slabo prati ima ih mozda 5-6 da bas ono prati gotovo svaku tekmu dok znam 2 sto navijaju za Chelsea i uglavnom prate svaku utakmicu , a ne znam vala ni jednu da navija za Juventus
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bogami moja ce ga morat navijat..
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Imal' šta novo vezano za transfere?
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Danas je u klubu bio neradni dan samim tim i nije bilo nikakvih dešavanja. Peluso će doći sutra, trenirat će par dana sa ekipom, ne bih se začudio ako bude starter protiv Sampe s obzirom da je on Conteova želja.
Aham...Šta li je Conte vidio u tom Pelusu
možda novog Barzaglia ..heheh.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Peluso je nešto ala Birindelli, kad raja najmanje očekuje napravi neki potez s kojim zauvijek ostane u srcima bilo kojem juventinu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
gojzerica
- Kontakt:
sretna nova godina juventini, sve najbolje 
-
farukzidane
- Kontakt:
ma peluso je jedna dosta dobra kvalitetna zamjena ali samo to ,,, i zbog toga je i doveden,,, to je svima jasno,,, samo napadac da dodje,,, ali kvalitetan,,, nemoj nekih polovnjaka vise marota molim te,,,, 
- IlGiganteBuono
- Kontakt:
Vidim konkurencija nam se opasno pojačava, u napad dovode nekog Rocchija. Samo je pitanje kojeg.
Da li ovog:

Ili možda ovog:

Da li ovog:

Ili možda ovog:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.