De ne seri majketi, covjek nam pozelio dobrodoslicu a ti se pravis nesto pametan, nije nam to potrebno vjeruj.solar1987 je napisao/la:
druze nemoj mi ti molim te nikakvih dobrodoslica

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
De ne seri majketi, covjek nam pozelio dobrodoslicu a ti se pravis nesto pametan, nije nam to potrebno vjeruj.solar1987 je napisao/la:
sto sere...cuj,pozelio dobrodoslicu a izbacili nas iz lige zajedno sa onim uhljupima...necu ni ime da im spominjem...zamisli da ja tebe izbacim iz tvog stana,ja se uselim pa te za par dana zovnem kod mene na kafufukara87 je napisao/la:De ne seri majketi, covjek nam pozelio dobrodoslicu a ti se pravis nesto pametan, nije nam to potrebno vjeruj.solar1987 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:De ne seri majketi, covjek nam pozelio dobrodoslicu a ti se pravis nesto pametan, nije nam to potrebno vjeruj.solar1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: sto sere...cuj,pozelio dobrodoslicu a izbacili nas iz lige zajedno sa onim uhljupima...necu ni ime da im spominjem...zamisli da ja tebe izbacim iz tvog stana,ja se uselim pa te za par dana zovnem kod mene na kafu![]()
![]()
....sit sam ja tih kvazi prijatelja i dobrodoslica.....mi cemo i sa njima i bez njih aBd se vratit u PL..i to jaci nego ikad....
Sve je to sjajno,bajno...direktno su učestvovali u izbacivanju Slobode i ja im to nikad halalit neću...nemam ništa protiv mostaraca,žena mi je mostarka al klub su mi zgadili samo tako....bio sam veliki pobornik da se vrate pod BB i povrate staru slavu a sad molim Boga da se ugase...to je moje razmišljanje i ne interesuje me ko se slaže ili ne sa tim....fukara87 je napisao/la:Ne znam za tebe ali meni navijaci Veleza uopste ne smetaju, mozda jesam ljut na Velez kao klub jer su izgubili one godine od Goska ali ponavljam sami smo sebi krivi sto smo ispali i to je to, ne znam zbog cega jos uvijek mislite suprotno mom komentaru ali hajde dobro, mi da nismo ispali lopova se nikad ne bi rijesili i klub bi bio sve gori i gori a evo kako dodje Azmir Husic sve ruze su procvjetale kako treba i proljece je doslo u pravi trenutak. Mi se trebamo okrenut sebi i da navijamo za svoj klub i ne gledat druge sta rade, kad budemo tako radili onda cemo imati uspjehe eto toliko od mene a ti misli sta hoces.
Naravno da nisi Andersen, on je bio jako mastoviti i pametan covjek. Zadnji veliki trener prije Cire u Slobodi bio je Djordje Gerum, prije njega Josip Mico Duvancic, ni jedan od navedenih nisu Tuzlaci. Jednostavno, u Slobodi ne moze biti domaci trener jer da bi bio uspjesan domaci trener moras imati ogroman kapacitet znanja, da si pedagog, psiholog, autiritet, karakteran i moralan do jaja, a takvih ovdje nije bilo, a da li ce biti ne znam. Dobrom treneru (naravno koji ima znanje) sa strane je puno lakse jer mu nisu za vratom njegovi prijatelji i njihova djeca, kod dobrog trenera igraju oni igraci koji su trenutno spremni, a ne po zaslugama ili nekim vezama (menadjerskim ili nekim drugim). Da se bolje razumijemo, Sok je imao „17“ puta imao bolje igrace od ovih al igra je bila qarina, covjek je ziceraski trener bez muda, neko je rekao talijanski fudbal, nigdje veze, taj fudbal su talijani davno apsolvirali. Da se ne lazemo, ovi igraci koji sada igraju su prosjecni ali za ovu ligu dobri, ali imaju dobrog trenera koji je prije svega autoritet i koji ima znanje , kao sto su to bili Gerum i Duvancic.HerLutwoII je napisao/la:Pa nisam ja Andersen da ti pisem bajke. Ja sam napisao sta je bilo,sta se desilo,a ti kao pravi Tuzlak ces to naravno u nasem dobrom carsijskom obicaju i maniru minimizirati jer 'domace' znas licno i nisu ti nesto nedodirljivi,ali sa strane su uvjek carevi,kraljevi,pase....
Mostarac1971 je napisao/la:Izroniće Sloboda za one što Je VoleVala vrijeme Je I bilo da se vratite u PL Dobrodošli i sve najbolje do kraja!
E pa baš je tako druže...Raspalite sa provokacijama i po nekom,drugom klubu , a ne samo po Jedinstvu.Što više neprijatelja,to bolje po vas...Što veće zlopamtilo,to duži sukobi...RAzmislite o tome,jer ako uđete u Pl,tamo vas čeka samo Zvijezda sa vašeg kantona...skroz malo tržište,a nešto će se i tamo morati pazariti...bilo za vrh,ili za goli opstanak.Pozdrav Mostarcu...wobly92 je napisao/la:staragarda je napisao/la: sto sere...cuj,pozelio dobrodoslicu a izbacili nas iz lige zajedno sa onim uhljupima...necu ni ime da im spominjem...zamisli da ja tebe izbacim iz tvog stana,ja se uselim pa te za par dana zovnem kod mene na kafu![]()
![]()
....sit sam ja tih kvazi prijatelja i dobrodoslica.....mi cemo i sa njima i bez njih aBd se vratit u PL..i to jaci nego ikad....
Tako je druže. Nije bilo dovoljno sto su pomogli da mi ispadnemo, nego su nas i ismijavali navijači tog istog kluba, da ga ne pominjem, a sad kad vide kakva je situacija odmah k'o fol "dobrodošli".![]()
senjorsamko je napisao/la: Tako je druže. Nije bilo dovoljno sto su pomogli da mi ispadnemo, nego su nas i ismijavali navijači tog istog kluba, da ga ne pominjem, a sad kad vide kakva je situacija odmah k'o fol "dobrodošli".![]()
E pa baš je tako druže...Raspalite sa provokacijama i po nekom,drugom klubu , a ne samo po Jedinstvu.Što više neprijatelja,to bolje po vas...Što veće zlopamtilo,to duži sukobi...RAzmislite o tome,jer ako uđete u Pl,tamo vas čeka samo Zvijezda sa vašeg kantona...skroz malo tržište,a nešto će se i tamo morati pazariti...bilo za vrh,ili za goli opstanak.Pozdrav Mostarcu...
smaras opasno,BOSANACsenjorsamko je napisao/la:Ne kaže se ovde ,nego ovdje,a tako se i piše...u Bosni...Ekavica je u Srbiji,Makedoniji , itd...Gorki je napisao/la:senjorsamko je napisao/la: Tako je druže. Nije bilo dovoljno sto su pomogli da mi ispadnemo, nego su nas i ismijavali navijači tog istog kluba, da ga ne pominjem, a sad kad vide kakva je situacija odmah k'o fol "dobrodošli".![]()
E pa baš je tako druže...Raspalite sa provokacijama i po nekom,drugom klubu , a ne samo po Jedinstvu.Što više neprijatelja,to bolje po vas...Što veće zlopamtilo,to duži sukobi...RAzmislite o tome,jer ako uđete u Pl,tamo vas čeka samo Zvijezda sa vašeg kantona...skroz malo tržište,a nešto će se i tamo morati pazariti...bilo za vrh,ili za goli opstanak.Pozdrav Mostarcu...![]()
de malo pogledaj exYu ligu koji su timovi igrali tamo,pa ćeš onda znati odakle datira rivalstvo između Slobode i Veleža prije svega SPORTSKO rivalstvo,što se tiče navijača to je druga priča i toga svugdje ima
I ne piši gluposti ovde,ugledaj se na svoje STARIJE drugove sa tribine/grada![]()
senjorsamko je napisao/la: Ne kaže se ovde ,nego ovdje,a tako se i piše...u Bosni...Ekavica je u Srbiji,Makedoniji , itd...
Tako neki dan, kada su Rođeni unakazili Želju u Vrapčićima, htjedoh čestitati na pobjedi protiv omraženog rivala, al' se sjetih da su i oni jednako krivi za naše ispadanje (krivi smo i mi, i to najviše, što smo se uošte doveli u situaciju da zavisimo od pomenuta dva kluba, da me horde Veležovaca i Manijaka ne napadnuGorki je napisao/la:Mostarac1971 je napisao/la:Izroniće Sloboda za one što Je VoleVala vrijeme Je I bilo da se vratite u PL Dobrodošli i sve najbolje do kraja!
Nemam ništa protiv dobrodošlica ma od koga to bilo,nije svako isti..neke stvari treba oprostiti ali ne zaboravitiLično ja znam par navijača Veleža koji su je*avali igračima sve što su izgubili od goška,pa im nisu dali da idu u svlačionice i danas dan im je krivo što je njihov velež izgubio od goška
ali šta je tu je,ne može njih nekoliCina glavne ili više od njih smijeniti ili raditi kako oni hoće.
ako Bog da rođeni na jesen igramo opet derbi