Kod nas u svezu sve može samo zavisi ko ima kakvog interesastaragarda je napisao/la:mislim da se odnosi na sve...ne moze se interno za 1 tekmu odobravat skidanje suspenzije...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Thranduil je napisao/la:Kod nas u svezu sve može samo zavisi ko ima kakvog interesastaragarda je napisao/la:mislim da se odnosi na sve...ne moze se interno za 1 tekmu odobravat skidanje suspenzije...
tacno !
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Ma realno glupost bi bila da se suspenzija ukida samo zbog finala Kupa ili dvije utakmice kako god hocete pa da se ponovo isto vrati pod suspenziju, bolje onda da ne diraju nista i gotova prica ali ja kako sam cuo ukinut ce se za sve pa vidjet cemo za koji dan.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
imate kakav video s ovim,da se nasmijem ****solar1987 je napisao/la:Ćiro: Kakanj bi me mogao za*ebati, to mjesto je uvijek davalo dobre fudbalere
Šest kola prije kraja Sloboda je prva na tabeli Prve lige Federacije BiH, a navijači su oduševljeni jer na prvo mjesto čekaju dugo vremena.
Nakon pobjede proteklog vikenda stadionom se orilo ''Ćiro ****''.
''Uzeo sam mikrofon, stao pred tribinu i rekao. Je*at ću vam majku, samo da još jednom čujem da sam ****'', našalio se Ćiro koji je potom dodao:
''Stari sam ja lisac. Znam ja šta ovo znači, puno je lakše steći, nego održati.
Naredno kolo fudbalere Slobode očekuje duel sa Rudarom u Kaknju koji bi mogao biti presudan u borbi za Premijer ligu.
''Kakanj bi me mogao za*ebati, to je mjesto uvijek davalo dobre fudbalere. Poslije svake utakmice svi igrači protivničke ekipe, uključujući i trenera pozdrave me, dođu da se upoznamo i fotografisemo. Imaju veliki respekt'', zaključio je Ćiro.
nesto sto sam ja vec danas spominjao

Krpić: Imamo još jakih utakmica!

Protiv Podgrmeča je po sedmi put zatresao protivničke mreže otkako je na polusezoni stigao na Tušanj.
Kako kaže, prezadovoljan je izdanjima njegove ekipe u posljednje vrijeme, a obistinile su se i njegove najave da će nakon meča u Banovićima Crveno - crni vrlo brzo sustići Jedinstvo:
"Atmosfera je odlična i više smo nego zadovoljni pobjedom. Ipak, ima još utakmica da se igra i svaka će biti teška. Moramo biti oprezni i završavati mečeve pobjedama. Nemamo prava na kiks!".
Mnogi naš klub već vide u višem rangu mada je do kraja ostalo još šest kola. Krpić je ipak oprezan i kaže:
"Mislim da se prvenstvo lomi u Kaknju! Ipak, ima još dosta da se igra, imamo još jakih utakmica!".
fksloboda.ba

Protiv Podgrmeča je po sedmi put zatresao protivničke mreže otkako je na polusezoni stigao na Tušanj.
Kako kaže, prezadovoljan je izdanjima njegove ekipe u posljednje vrijeme, a obistinile su se i njegove najave da će nakon meča u Banovićima Crveno - crni vrlo brzo sustići Jedinstvo:
"Atmosfera je odlična i više smo nego zadovoljni pobjedom. Ipak, ima još utakmica da se igra i svaka će biti teška. Moramo biti oprezni i završavati mečeve pobjedama. Nemamo prava na kiks!".
Mnogi naš klub već vide u višem rangu mada je do kraja ostalo još šest kola. Krpić je ipak oprezan i kaže:
"Mislim da se prvenstvo lomi u Kaknju! Ipak, ima još dosta da se igra, imamo još jakih utakmica!".
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Zbog velikog zanimanja za utakmice 25. kola Prve nogometne lige Federacije BiH: Rudar Kakanj – FK Sloboda Tuzla i Budućnost – NK Jedinstvo, Radio 7 Tuzla će u subotu, u specijalnom izdanju „Sportskog popodneva“, direktno prenositi utakmice iz Kaknja i Banovića. Emisija počinje u 16,30 sati.
Dr. Denis Bećirović upriličio prijem za delegaciju našeg kluba
Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović ugostio je danas u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine delegaciju našeg kluba.

Delegaciju su činili predsjednik Kluba Azmir Husić, sekretar Ekrem Ibrić i Sabahudin Saša Vugdalić.
"Smatram da mogući plasman FK Sloboda u Premijer fudbalsku ligu Bosne i Hercegovine neće biti samo veliki uspjeh za Slobodu i grad Tuzlu nego i poklon svim istinskim ljubiteljima fudbala u Bosni i Hercegovini. Stoga iskreno želim da fudbaleri, šef Stručnog štaba, vrijedni radnici FK Sloboda i posebno navijači koji Slobodu iskreno i vjerno bodre nastave put ka ponovnom plasmanu u Premijer fudbalsku ligu BiH. Tuzla je bila i ostala jedan od najjačih sportskih centara u BiH, a Sloboda jedan od najpoznatijih brendova Tuzle", rekao je, između ostalog, dr. Denis Bećirović.

Članovi rukovodstva ovog sportskog kolektiva, zahvaljujući se na podršci i prijemu, istakli su da je u FK Sloboda stvorena atmosfera timskog rada u kojem se vrednuje isključivo kvalitet.
Na kraju sastanka, dr. Bećirović je delegaciji FK Sloboda poželio uspješan nastavak borbe za prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije BiH, te čestitao veliki jubilej – 95. godišnjicu ovog kluba.
Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović ugostio je danas u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine delegaciju našeg kluba.

Delegaciju su činili predsjednik Kluba Azmir Husić, sekretar Ekrem Ibrić i Sabahudin Saša Vugdalić.
"Smatram da mogući plasman FK Sloboda u Premijer fudbalsku ligu Bosne i Hercegovine neće biti samo veliki uspjeh za Slobodu i grad Tuzlu nego i poklon svim istinskim ljubiteljima fudbala u Bosni i Hercegovini. Stoga iskreno želim da fudbaleri, šef Stručnog štaba, vrijedni radnici FK Sloboda i posebno navijači koji Slobodu iskreno i vjerno bodre nastave put ka ponovnom plasmanu u Premijer fudbalsku ligu BiH. Tuzla je bila i ostala jedan od najjačih sportskih centara u BiH, a Sloboda jedan od najpoznatijih brendova Tuzle", rekao je, između ostalog, dr. Denis Bećirović.

Članovi rukovodstva ovog sportskog kolektiva, zahvaljujući se na podršci i prijemu, istakli su da je u FK Sloboda stvorena atmosfera timskog rada u kojem se vrednuje isključivo kvalitet.
Na kraju sastanka, dr. Bećirović je delegaciji FK Sloboda poželio uspješan nastavak borbe za prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije BiH, te čestitao veliki jubilej – 95. godišnjicu ovog kluba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebes papaka Becirovica! Gdje je bio kada je gorilo? Pakas ko' i svi ostali. Neka uradi sta konkretno!solar1987 je napisao/la:Dr. Denis Bećirović upriličio prijem za delegaciju našeg kluba
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bazen u Prokosovicima je spreman za vaterpolo utakmicu. Mozda se do pocetka odluci da se tekma igra u jezeru Modrac, malo manje vode ima tamo 
Sent from my SM-N9005

Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Sta se to treba igrati?Zoom088 je napisao/la:Bazen u Prokosovicima je spreman za vaterpolo utakmicu. Mozda se do pocetka odluci da se tekma igra u jezeru Modrac, malo manje vode ima tamo
Sent from my SM-N9005
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Odigrano 
Prokosovici - Sloboda 1-2
Sent from my SM-N9005

Sent from my SM-N9005
zanima me hocel se uraditi kakva reklama tamo preko istoka kao sto ima na pomocnom stadionu
Zna li se sta je sa novim grbom jel on u opticaju od sl sezone ili je to samo furka bila

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Plasirali se ili ne u PL,mislim da se za ostalo čeka nova sezona.
Zoomirani,jel nam se ko povrijedio danas..vjerujem da je igra bila ko qrac po ovoj kiši?
Zoomirani,jel nam se ko povrijedio danas..vjerujem da je igra bila ko qrac po ovoj kiši?
totalna glupost igrat utakmicu po ovakvom vremenu :SZoom088 je napisao/la:Odigrano
Sent from my SM-N9005
-
- Kontakt:
Druze predsjednice nek si nam ziv i zdrav,ali u predsjednistvo i parlament se ne ide u dzemperu na O tzv.okovratnom.Probisvjet je napisao/la:solar1987 je napisao/la:Dr. Denis Bećirović upriličio prijem za delegaciju našeg kluba
Ipak ti predstavljas FK Sloboda i grad Tuzlu. Sve ostalo aferim!
Zadnja izmjena: HerLutwoII, dana/u 29 apr 2014, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako niste znali, Ciro voli vaterpoloZoom088 je napisao/la:Odigrano
Sent from my SM-N9005

🔴⚫️
Kuduzovic se povrijedio, mislim da nije nesto strasno. A utakmica je bila ...ma k'o da i nijeGorki je napisao/la:

Sent from my SM-N9005
Nista od tog Kuduza haman,taman se bio oporavio
.

Nebi trebalo biti nista opasno...naletio je licem na lakat...nenamjerno,u borbi za loptu.Bolje da se odgodilo...nije uopste bilo igre...nabijanje lopte jer u vodi nije moglo drugacije.Zodiac je napisao/la:Nista od tog Kuduza haman,taman se bio oporavio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.