dramica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
belosevic28
- Kontakt:
Neka ti glavni, pusti nas sporedne da se syebajemo kad i kako hocemo...feniksptica je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:44Je l vas stid debili sto jedva docekate nesto negativno a cak nije ni zvanicno da mozete popljuvat. Nema negative ko prije pa sad morate cekat dosta vremena da iste sekunde se istresete dok ne skontate da niste u pravu.
**** vas i BH TElecom vise i vas mentalni sklop. Vi ste oni sto vam je bolje i za 400 ROĐO nego nikako.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- RajaBa1983
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo bi ja umjesto Oremusa ubacio Djokanovica
Jos u spicu Irfana
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ja sam iskreno očekivao više utakmica da će ići na Areni. Da su 3-4 utakmice vjerujem da bi nas prenosili skoro u svakom kolu.
Zna li neko koliko utakmica pokriju iz Srb i Hrv?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Mater im se sjetim i mtelu i telemahu i bhtelecomu i eronetu (sto da ne)... 

Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 27 jul 2020, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- RajaBa1983
- Kontakt:
gdje si propali insajderGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:42Samo bi ja umjesto Oremusa ubacio Djokanovica![]()
Jos u spicu Irfana![]()
da da i ja bi umjesto oremusa ubacio djokanovica
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
ArenaHr u Hrvatskoj radi svih 5, a ArenaSrb u SLS radi Zvezdu, Partizan i još ponekad neku tekmuhordasDoboj je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:43Ma ja sam iskreno očekivao više utakmica da će ići na Areni. Da su 3-4 utakmice vjerujem da bi nas prenosili skoro u svakom kolu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
RajaBa1983 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:44gdje si propali insajderGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:42Samo bi ja umjesto Oremusa ubacio Djokanovica![]()
Jos u spicu Irfana![]()
![]()
![]()
da da i ja bi umjesto oremusa ubacio djokanovica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:47RajaBa1983 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:44gdje si propali insajderGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:42
Samo bi ja umjesto Oremusa ubacio Djokanovica![]()
Jos u spicu Irfana![]()
![]()
![]()
da da i ja bi umjesto oremusa ubacio djokanovica![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- hordasDoboj
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:45ArenaHr u Hrvatskoj radi svih 5, a ArenaSrb u SLS radi Zvezdu, Partizan i još ponekad neku tekmuhordasDoboj je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:43Ma ja sam iskreno očekivao više utakmica da će ići na Areni. Da su 3-4 utakmice vjerujem da bi nas prenosili skoro u svakom kolu.
Zna li neko koliko utakmica pokriju iz Srb i Hrv?![]()
Steta, nadam se da ce ubacit malo vise tekmi, sto da ne i ovo sa Face-om, vjerujem da ce tamo RTRS i ATV uzeti neki broj tekmi, ne treba iznenadit ako prvo kolo budemo gledali na jednom od ta 2 kanala. Mozda i EltaHD
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Irfana Hadzica ne bih volio kod nas, al takodjer ga ne bih volio vidjeti negdje drugo u nasoj ligi haha
Mislim ako nema drugih slobodnih špiceva, onda ok, al ne znam koliki je on upgrade na ovo sto imamo.
Mislim ako nema drugih slobodnih špiceva, onda ok, al ne znam koliki je on upgrade na ovo sto imamo.
Savez je danas objavio i termine utakmica prvog kola, a to su:
01.08.2020. godine u 18:00 h: FK Borac – FK Mladost (Arenasport),
01.08.2020. godine u 20:30 h: FK Željezničar – FK Velež (Arenasport),
01.08.2020. godine u 20:00 h: HŠK Zrinjski – FK Olimpik,
01.08.2020. godine u 17:30 h: FK Sloboda – FK Radnik,
02.08.2020. godine u 17:30 h: FK Krupa – FK Sarajevo,
02.08.2020. godine u 20:00 h: NK Široki Brijeg – FK Tuzla City (Arenasport).
Kako je saopšteno iz saveza postoji mogućnost da sve utakmice budu u direktnom TV prenosu, o čemu će klubovi i javnost biti upoznati u narednim danima.
01.08.2020. godine u 18:00 h: FK Borac – FK Mladost (Arenasport),
01.08.2020. godine u 20:30 h: FK Željezničar – FK Velež (Arenasport),
01.08.2020. godine u 20:00 h: HŠK Zrinjski – FK Olimpik,
01.08.2020. godine u 17:30 h: FK Sloboda – FK Radnik,
02.08.2020. godine u 17:30 h: FK Krupa – FK Sarajevo,
02.08.2020. godine u 20:00 h: NK Široki Brijeg – FK Tuzla City (Arenasport).
Kako je saopšteno iz saveza postoji mogućnost da sve utakmice budu u direktnom TV prenosu, o čemu će klubovi i javnost biti upoznati u narednim danima.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Stari dobri radio i ona famozna: "idemo sada do Krupe, kolega Vehide, kakvo je stanje na terenu, ima li promjene rezultata?".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dangerus attack
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pocemu je borac mladost ispred krupa SARAJEVO pa cak zelji velez
Pa krupa je bila prije 2godine bolje mjesto nego velez
Ako su sve sportske novine izbacile da ce se samo ove utakmice prenosit znaci da su dobili tu informaciju od vlasnika prava a to je m tel.
Sto se tice arene i utakmica hrvadke lige i srbske vise prenosi SK utakmica nego arena i mozes u citavom svijetu gledat utakmice dok arena je samo po ex yugi.
Ja nevjerujem da ce Face tv platit nekome da prenosi krupa SARAJEVO niti mladist borac niti radnik zeljo itd jer to ce previse kostat i nebi me zacudilo da nebude vise ni jedna utakmica u prenosu na bilo koji nacin osim da m tel uvede nesto za bh gradane kao sti je moja tv
Al kakonam je danam je ljudi su dali duplo vise para za prava i oni diktiraju sta i kako ce radit. Mi IMAMO pravo da na to ukazujemo da smo sa ovim ne zadovoljni..
Volio bi NARAVNO da FACE TV prenose posebno sa Mustafom jer rade naj profesionalnije svoj posao u BIH..
Pa krupa je bila prije 2godine bolje mjesto nego velez
Ako su sve sportske novine izbacile da ce se samo ove utakmice prenosit znaci da su dobili tu informaciju od vlasnika prava a to je m tel.
Sto se tice arene i utakmica hrvadke lige i srbske vise prenosi SK utakmica nego arena i mozes u citavom svijetu gledat utakmice dok arena je samo po ex yugi.
Ja nevjerujem da ce Face tv platit nekome da prenosi krupa SARAJEVO niti mladist borac niti radnik zeljo itd jer to ce previse kostat i nebi me zacudilo da nebude vise ni jedna utakmica u prenosu na bilo koji nacin osim da m tel uvede nesto za bh gradane kao sti je moja tv
Al kakonam je danam je ljudi su dali duplo vise para za prava i oni diktiraju sta i kako ce radit. Mi IMAMO pravo da na to ukazujemo da smo sa ovim ne zadovoljni..
Volio bi NARAVNO da FACE TV prenose posebno sa Mustafom jer rade naj profesionalnije svoj posao u BIH..
Tako je.
Kad ne zna balija da iskoristi povjerenje, nego samo vara i laze e onda neka gladi qurac sada i gleda kako drugi rade prenose...