FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
TC ce raspustit samo dok odigraju jos koju da imaju dovoljan broj utakmica da ne odu u zadnji rang, Slobodu je evo za godinu dana od vrlo loseg kluba napravio ocajnim klubom, koji funkcionise na nivou seoske zadruge.
Svaka cast Azmire, i za to ti je garant carsija kriva
Ne treba ni pretjerivati.klasik je napisao/la: ↑29 dec 2025, 03:01TC ce raspustit samo dok odigraju jos koju da imaju dovoljan broj utakmica da ne odu u zadnji rang, Slobodu je evo za godinu dana od vrlo loseg kluba napravio ocajnim klubom, koji funkcionise na nivou seoske zadruge.
Veliki novac je isplaćen, što može biti nada da će biti bolje.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vracen je ogroman novac, sa tim novcem bi se prosetali federalnom ligom, nije da nije bilo propusta u dovodjenju igraca, ti isti koji su najvise zakazali trazili su ispisnice, nisu dobili (Smajic, Husejnbasic i Jaganjac) da li ce dobiti vidjeti ce mo, zavise od Azmirove dobre volje, ne bi me cudilo da ih ostavi u rosteru, da nikako ne igraju i da presele na tribinu, moze mu se. Druga stvar tvoje pisanje mi lici na nosinjina saopstenja, raspad sistema, nije prijatelju nikakav raspad, rjesavaju se klupsih kancera, dio su odstranili na skupstini, Azmir je malo vise posvecen tvornici u Brckom i njenom pocetku gdje ocekuje veliki profit, tako da ne stoji da se klub raspada, sve u svoje vrijeme, ova pauza je nenormalno duga.klasik je napisao/la: ↑29 dec 2025, 03:01TC ce raspustit samo dok odigraju jos koju da imaju dovoljan broj utakmica da ne odu u zadnji rang, Slobodu je evo za godinu dana od vrlo loseg kluba napravio ocajnim klubom, koji funkcionise na nivou seoske zadruge.
Dobro neke stvari bi trebalo vec da se znaju,od okupljanja,plana priprema,desavanja u igrackom rosteru,ko kako gdje.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2025, 13:34Vracen je ogroman novac, sa tim novcem bi se prosetali federalnom ligom, nije da nije bilo propusta u dovodjenju igraca, ti isti koji su najvise zakazali trazili su ispisnice, nisu dobili (Smajic, Husejnbasic i Jaganjac) da li ce dobiti vidjeti ce mo, zavise od Azmirove dobre volje, ne bi me cudilo da ih ostavi u rosteru, da nikako ne igraju i da presele na tribinu, moze mu se. Druga stvar tvoje pisanje mi lici na nosinjina saopstenja, raspad sistema, nije prijatelju nikakav raspad, rjesavaju se klupsih kancera, dio su odstranili na skupstini, Azmir je malo vise posvecen tvornici u Brckom i njenom pocetku gdje ocekuje veliki profit, tako da ne stoji da se klub raspada, sve u svoje vrijeme, ova pauza je nenormalno duga.klasik je napisao/la: ↑29 dec 2025, 03:01TC ce raspustit samo dok odigraju jos koju da imaju dovoljan broj utakmica da ne odu u zadnji rang, Slobodu je evo za godinu dana od vrlo loseg kluba napravio ocajnim klubom, koji funkcionise na nivou seoske zadruge.
Vidi,ja razumijem ne treba da svaki dan se oglasavaju,licno volim to suti i radi,ali trebali bi da obavijeste malo javnost s vremena na vrijeme kako ide i sta se planira...
Sto cesce izlaze info iz kluba manje je nagadjanja i suplje okolo.
+1FKBilder je napisao/la: ↑30 dec 2025, 15:19Dobro neke stvari bi trebalo vec da se znaju,od okupljanja,plana priprema,desavanja u igrackom rosteru,ko kako gdje.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2025, 13:34Vracen je ogroman novac, sa tim novcem bi se prosetali federalnom ligom, nije da nije bilo propusta u dovodjenju igraca, ti isti koji su najvise zakazali trazili su ispisnice, nisu dobili (Smajic, Husejnbasic i Jaganjac) da li ce dobiti vidjeti ce mo, zavise od Azmirove dobre volje, ne bi me cudilo da ih ostavi u rosteru, da nikako ne igraju i da presele na tribinu, moze mu se. Druga stvar tvoje pisanje mi lici na nosinjina saopstenja, raspad sistema, nije prijatelju nikakav raspad, rjesavaju se klupsih kancera, dio su odstranili na skupstini, Azmir je malo vise posvecen tvornici u Brckom i njenom pocetku gdje ocekuje veliki profit, tako da ne stoji da se klub raspada, sve u svoje vrijeme, ova pauza je nenormalno duga.klasik je napisao/la: ↑29 dec 2025, 03:01TC ce raspustit samo dok odigraju jos koju da imaju dovoljan broj utakmica da ne odu u zadnji rang, Slobodu je evo za godinu dana od vrlo loseg kluba napravio ocajnim klubom, koji funkcionise na nivou seoske zadruge.
Vidi,ja razumijem ne treba da svaki dan se oglasavaju,licno volim to suti i radi,ali trebali bi da obavijeste malo javnost s vremena na vrijeme kako ide i sta se planira...
Sto cesce izlaze info iz kluba manje je nagadjanja i suplje okolo.
Eto makar ono osnovno, gdje idu pripreme i kada, na kojim pozicijama bi trebalo biti pojacanja i slicno. Kod nas je sve da covjek baca grah, pa ako sta ubode.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad neko kaže kako nas dug uništava. Nas uništava politika SDP koja je jedina ikada vladala Tuzlom. U interesu svih i lijevih i desnih i crvenih i zelenih, je da u Slobodi bude ovako stanje. Novinarska patka, ili ne, ali se piše da će i Zivinice dobiti stadion po UEFA standardima. FK Sloboda je praonica novca, to treba svima biti jasno. Klubovi imaju dugove, ali ostvaruju rezultate. Fk Sloboda nema nista, jer vlast to ne želi. Imali smo prvakinje Evrope, košarku u rangu barem Euro Cupa, mlade igrače, sada ništa. Ono ruglo od OKK nema madog igrača 20 godina. Posljednji igrač iz Tuzle, ali ne iz njihovog pogona, nego KK Sloboda Dita, je Halilovic, prije njega Kikanovic. Od tada niko i ništa. U FK smo imali svoje igrače Lamesica, Okanovica, Beganovića, Mesica, Joldica, Mesanovica ( Enesa i Jasmina), da ne govorim o onima prije. Sad nam je vrhunac osrednjih igrač kojem je maksimum 1 LFBiH, pa kao on dođe u Slobodu, jer je voli.
I da konačno zaključimo priču o dugovanju. Ne smeta nam dug, nego politika i sistem kojeg nemamo. Kompletan spisak saveza i sportskih kolektiva koji imaju veća dugovanja prema PU FBiH:
NK "Čelik" (Zenica): 5.601.703,35
FK Sarajevo 4.200.000,00
UG HŠK "Zrinjski" (Mostar): 3.621.503,57
UG Fudbalski klub "Sloboda" (Tuzla): 3.571.364,78
UG FK "Željezničar" (Sarajevo): 2.756.686,55
"Sloboda-Dita" košarkaški klub (Tuzla): 2.173.572,71
FK "Olimpik" (Sarajevo): 1.748.822,63
Rukometni savez Bosne i Hercegovine (Sarajevo): 1.668.158,59
UG NK "Zvijezda Gradačac": 1.109.312,91
Nogometni klub Široki Brijeg: 1.007.312,30
UG KK "Bosna" (Sarajevo): 953.327,74
I da konačno zaključimo priču o dugovanju. Ne smeta nam dug, nego politika i sistem kojeg nemamo. Kompletan spisak saveza i sportskih kolektiva koji imaju veća dugovanja prema PU FBiH:
FK Sarajevo 4.200.000,00
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Power10 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 23:35Kad neko kaže kako nas dug uništava. Nas uništava politika SDP koja je jedina ikada vladala Tuzlom. U interesu svih i lijevih i desnih i crvenih i zelenih, je da u Slobodi bude ovako stanje. Novinarska patka, ili ne, ali se piše da će i Zivinice dobiti stadion po UEFA standardima. FK Sloboda je praonica novca, to treba svima biti jasno. Klubovi imaju dugove, ali ostvaruju rezultate. Fk Sloboda nema nista, jer vlast to ne želi. Imali smo prvakinje Evrope, košarku u rangu barem Euro Cupa, mlade igrače, sada ništa. Ono ruglo od OKK nema madog igrača 20 godina. Posljednji igrač iz Tuzle, ali ne iz njihovog pogona, nego KK Sloboda Dita, je Halilovic, prije njega Kikanovic. Od tada niko i ništa. U FK smo imali svoje igrače Lamesica, Okanovica, Beganovića, Mesica, Joldica, Mesanovica ( Enesa i Jasmina), da ne govorim o onima prije. Sad nam je vrhunac osrednjih igrač kojem je maksimum 1 LFBiH, pa kao on dođe u Slobodu, jer je voli.
FK Sarajevo 4.200.000,00
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Sretno nam bilo u 2026. u nadi da se klub ne ugasi. Bodaslo do mezara !
SLOBODA ILI NIŠTA
Kod nas svake godine iste zeljeSjenjak1919 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 16:41Sretno nam bilo u 2026. u nadi da se klub ne ugasi. Bodaslo do mezara !
Red bi bio da nas makar malo ogrije sunce nakon zadnjih nekoliko godina...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sretna nova drugovi, da nam svima bude bolja u svim sferama života, našem gradu i našoj starici 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sretna Nova godina svim navijacima nase Slobode
Krpic trenira u Tuzli. Da se hoce sta izroditi iz toga...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
sve je zamrlo sa klubom pa i ovaj forum
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
samo iz jednog razloga volim ovu tišinu, jer ni neprijaelji ne znaju na čemu se radi. čim ne znaju šta se lijepo dešava klubu, nema ni negativnih naslova, čim načuju nešto lijepo, eto naslova o dugovima, o tužbama i sl...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ima i toga, ali ja imam osjećaj kao da klub ne postoji.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑05 jan 2026, 22:05samo iz jednog razloga volim ovu tišinu, jer ni neprijaelji ne znaju na čemu se radi. čim ne znaju šta se lijepo dešava klubu, nema ni negativnih naslova, čim načuju nešto lijepo, eto naslova o dugovima, o tužbama i sl...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.