FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 29 apr 2014, 21:27

Ja sam mislio da se ta tekma igra sutra i danas neko spomenu kontam garant ce odgodit ali eto :roll:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2014, 21:34

poceli su se glupirat sa ovim prijateljskim...koja je poenta toga po ovom nevremenu...da se neko povrijedi,sta :wtf: ....ovo danas garant nije gledalo 50 ljudi....razumijem veca mjesta u kantoni i to po lijepom vremenu...al ovo danas...mislim :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 29 apr 2014, 21:55

staragarda je napisao/la:poceli su se glupirat sa ovim prijateljskim...koja je poenta toga po ovom nevremenu...da se neko povrijedi,sta :wtf: ....ovo danas garant nije gledalo 50 ljudi....razumijem veca mjesta u kantoni i to po lijepom vremenu...al ovo danas...mislim :roll: :roll:
Gledalaca 150-200...vise nego u Capljini svako kolo.. :D ..nije bilo startova...cisto prijateljska i borbena.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2014, 22:09

josik je napisao/la:
staragarda je napisao/la:poceli su se glupirat sa ovim prijateljskim...koja je poenta toga po ovom nevremenu...da se neko povrijedi,sta :wtf: ....ovo danas garant nije gledalo 50 ljudi....razumijem veca mjesta u kantoni i to po lijepom vremenu...al ovo danas...mislim :roll: :roll:
Gledalaca 150-200...vise nego u Capljini svako kolo.. :D ..nije bilo startova...cisto prijateljska i borbena.
nema se potrebe u svako selo i zaseok ic....ispostovat veca mjesta i gradice i to je to...pogotovo pred odlucujuce utakmice..po ovakvom vremenu..u redu je ispostovat sve al recimoi u ljetnoj pauzi koja je preduga...al svaka 3 dana...nidze veze

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 apr 2014, 22:20

zlajci je napisao/la:Šta li nas tek čeka na jesen :cool:

[youtube][/youtube]
Naježio sam se čovječe.Jedva čekam aBd i tu Premijer ligu da ih gazimo ,nekako priželjkujem prvo kolo na Tušnju dolazak željezničara,da ih istopimo u ovoj atmosferi.SLOBODA DO GROBA.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 29 apr 2014, 22:23

intercontinental je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Naježio sam se čovječe.Jedva čekam aBd i tu Premijer ligu da ih gazimo ,nekako priželjkujem prvo kolo na Tušnju dolazak željezničara,da ih istopimo u ovoj atmosferi.SLOBODA DO GROBA.
DAJ nije jos vrijeme da se o tome prica :shh: :shh: :shh: :shh: :shh: Idemo iz utakmice u utakmicu mani euforije
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 apr 2014, 22:32

Slobodas je napisao/la:

[youtube][/youtube]
DAJ nije jos vrijeme da se o tome prica :shh: :shh: :shh: :shh: :shh: Idemo iz utakmice u utakmicu mani euforije
Naravno da nije vrijeeme,ali dok gledaš ovaj video ponese te euforija.Na kraju bi žalosno bilo da ostanemo u ovoj napaćenoj ligi.Ovo kolo je odlučujuće i tu se lomi prvenstvo.Sve oči su uprte u Kakanj i Banoviće.Sloboda ako ostane ne poražena ,a Budućnost dobije to je gotoovo .Barem ja tako mislim..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2014, 22:43

ma i ne moramo u PL sto se mene tice...dobro je i ovdje, samo sto se mora projenit sistem takmicenja..ovako kad jedna ekipa ulazi sve se svodi na kupovinu i prodjau utakmica i mito za sudije.. ebo te kome se to gleda ?..jeidno sto je to igra zivaca i nista vise ..a sto se tice PL ebi je tamo eno vidite sta se desi sad opt ciganluk i tampo nikad kraja :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 apr 2014, 22:47

SaltCityAttack je napisao/la:ma i ne moramo u PL sto se mene tice...dobro je i ovdje, samo sto se mora projenit sistem takmicenja..ovako kad jedna ekipa ulazi sve se svodi na kupovinu i prodjau utakmica i mito za sudije.. ebo te kome se to gleda ?..jeidno sto je to igra zivaca i nista vise ..a sto se tice PL ebi je tamo eno vidite sta se desi sad opt ciganluk i tampo nikad kraja :)
Podhitno reorganizaciju uraditi.Smanjiti broj klubova u PL na 12.Ukinuti podjelu na RS I FBIH.Jedino tako je moguće unaprijediti fudbal u BiH.Sve ovako dok bude da po 1ulazi,uvijek će se druga polusezona svoditi na kupovinu i namještanja :bih: :bih: :bih:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2014, 22:51

SaltCityAttack je napisao/la:ma i ne moramo u PL sto se mene tice...dobro je i ovdje, samo sto se mora projenit sistem takmicenja..ovako kad jedna ekipa ulazi sve se svodi na kupovinu i prodjau utakmica i mito za sudije.. ebo te kome se to gleda ?..jeidno sto je to igra zivaca i nista vise ..a sto se tice PL ebi je tamo eno vidite sta se desi sad opt ciganluk i tampo nikad kraja :)
Podhitno reorganizaciju uraditi.Smanjiti broj klubova u PL na 12.Ukinuti podjelu na RS I FBIH.Jedino tako je moguće unaprijediti fudbal u BiH.Sve ovako dok bude da po 1ulazi,uvijek će se druga polusezona svoditi na kupovinu i namještanja :bih: :bih: :bih:
aha...kako da nece bit to...bajke su ti na drugom pdf

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 apr 2014, 22:53

intercontinental je napisao/la: Podhitno reorganizaciju uraditi.Smanjiti broj klubova u PL na 12.Ukinuti podjelu na RS I FBIH.Jedino tako je moguće unaprijediti fudbal u BiH.Sve ovako dok bude da po 1ulazi,uvijek će se druga polusezona svoditi na kupovinu i namještanja :bih: :bih: :bih:
Ako se ne smanji PL barem treba da ispadaju 3 kluba a da 3 ulaze, prvi iz Federalne i RS a drugoplasirani iz tih liga da igraju razigravanje, dvije utakmice. Mislim da bi tako puno zanimljivije bile u Federalna i RS liga, jer evo vidis ove godine u Federalnoj imas dvije ekipe koje su vjerovatno bolje od pola PL al ce jedna od te dvije ostat zaglavljena u drugoj ligi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 apr 2014, 22:57

klasik je napisao/la:
intercontinental je napisao/la: Podhitno reorganizaciju uraditi.Smanjiti broj klubova u PL na 12.Ukinuti podjelu na RS I FBIH.Jedino tako je moguće unaprijediti fudbal u BiH.Sve ovako dok bude da po 1ulazi,uvijek će se druga polusezona svoditi na kupovinu i namještanja :bih: :bih: :bih:
Ako se ne smanji PL barem treba da ispadaju 3 kluba a da 3 ulaze, prvi iz Federalne i RS a drugoplasirani iz tih liga da igraju razigravanje, dvije utakmice. Mislim da bi tako puno zanimljivije bile u Federalna i RS liga, jer evo vidis ove godine u Federalnoj imas dvije ekipe koje su vjerovatno bolje od pola PL al ce jedna od te dvije ostat zaglavljena u drugoj ligi.
To je taj problem.Kako sada stvari stoje Sloboda ulazi.U ligi ostaje Jedinstvo koje je realno gledajući bolje i od Obarske,Radnika,Travnika,Rudara,...Zato BiH fudbal nažalost ispašta

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 00:20

Zoom088 je napisao/la:Odigrano ;)
Prokosovici - Sloboda 1-2

Sent from my SM-N9005

Za nas su golove dali: Salihović i Jusufbašić
Pobjeda je bolja od orgazma!

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 30 apr 2014, 00:46

Neki dan napisah da su ove prijateljske između kola više nego nepotrebne pa me neko prozva.U Slobodi inače sve pozitivno izuzev ovi prijateljskih.Kad osiguramo prvo mjesto onda nek' se igra svaki dan ako hoće.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 apr 2014, 01:00

[youtube][/youtube]

Pregled 24.-og kola 1. Lige FBiH, ako zanima nekog...
Sloboda-Podgrmeč na 19:25 minuti, a Jedinstvo-GOŠK na 9:02. Nije da šta provociram, al eto, videozapis, na kraju pregleda utakmice Jedinstvo-GOŠK vidi se kako su igrači nasrnuli na sudiju, sramota stvarno. :wtf:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 apr 2014, 01:27

Nemoj tako nisu oni nista uradili oni su samo nevinasca, ugrozeni su ovi iz Bihaca :think:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 01:32

wobly92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
13:14 nemoć domaćina,sad kad sam vidio ovaj video nadam se da će biti što bi Đuro rekao drastična kazna :clap:

što se tiče Slobode,može se vidjeti da je Podgrmeč imao samo jedan napad u toku 90+ min. :kafa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 30 apr 2014, 08:30

Sloboda-Podgrmeč na 19:25 minuti, a Jedinstvo-GOŠK na 9:02. Nije da šta provociram, al eto, videozapis, na kraju pregleda utakmice Jedinstvo-GOŠK vidi se kako su igrači nasrnuli na sudiju, sramota stvarno. :wtf:
Nakon pregleda cijelog kola treba biti vise nego realan pa reci da nam ni po cemu nije mjesto u ovoj ligi.
Kod nas teren i stadion kao da je Bundesliga za ostale.
Jedinstvo je vjerujem ovim ponasanjem zadobilo simpatije diljem BiH i sudijske organizacije.BRUKA :njanjanja:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 apr 2014, 09:51

ne znam šta ovaj hamzabegović više traži,svaki prekid na tušnju i u gračanici je izlazio iz 16m da on nešto sudiji prigovara,morat će ga neko smirit a evo vidim i protiv goška on sa gola trči da prigovara sudiji,strašno

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 apr 2014, 10:00

HerLutwoII je napisao/la:

Nakon pregleda cijelog kola treba biti vise nego realan pa reci da nam ni po cemu nije mjesto u ovoj ligi.
Kod nas teren i stadion kao da je Bundesliga za ostale.
Jedinstvo je vjerujem ovim ponasanjem zadobilo simpatije diljem BiH i sudijske organizacije.BRUKA :njanjanja:
Ja seljakluka i primitivizma u Bihacu, terena i oranice, igre izbij-nabij, povika "ubij" :lol:
Nema dileme, ako je neko zasluzio po svemu PL onda smo to mi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.