FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma sta ste se ufatili Borca ko da je Barca...ljudi imaju jaku odbranu sto im je donjelo gustujućih bodova al kući su manje više očajni...nerješeno protiv Veleža i poraz od Širokog...napadacka igra im nije na nivou...zato...u Banja Luci se treba malo povuć, jer protiv njih ne vrijedi napadat!malo pogledajte ih protiv zrinjslko...sve jalovo i neodređeno...mi to mozemo!!!!
TM87
Bice tijesno al prolazimo dalje, 100% sam ubijedjen.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
jes ti gledo preko tv u subotu borac - zrinjski ?tm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se ufatili Borca ko da je Barca...ljudi imaju jaku odbranu sto im je donjelo gustujućih bodova al kući su manje više očajni...nerješeno protiv Veleža i poraz od Širokog...napadacka igra im nije na nivou...zato...u Banja Luci se treba malo povuć, jer protiv njih ne vrijedi napadat!malo pogledajte ih protiv zrinjslko...sve jalovo i neodređeno...mi to mozemo!!!!
Ti bas nemas pojma..... aj sto nzs kakvi smo mi al nzs ni kakvi ste vitm-ovac iz mase je napisao/la:ma sta ste se ufatili Borca ko da je Barca...ljudi imaju jaku odbranu sto im je donjelo gustujućih bodova al kući su manje više očajni...nerješeno protiv Veleža i poraz od Širokog...napadacka igra im nije na nivou...zato...u Banja Luci se treba malo povuć, jer protiv njih ne vrijedi napadat!malo pogledajte ih protiv zrinjslko...sve jalovo i neodređeno...mi to mozemo!!!!
ma ja se nadam dobrim utakmicama,pobjedit ce ko bude raspolozeniji sve je to u 5 deka,niko nema tim da odskace iz lige nesto posebno,sreca i trenerski mangupluk ko bolje koga procita...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
U KOST!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nemoj seyo sad da se lomimo neg da fudbal igramoSeyo_TM je napisao/la:U KOST!!!
Pa ta parola uopste ne znaci lomljavu i prljavu igru 
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Sejo,je li ove godine dupla majstore?
sto da ne...
Haaa . Ovo se cekalo !!
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Pusti ih nek ostampaju , Haaaa , axaxaxaxa , al ove god jedno 10 000 , posto ce vas biti vise nego prosle sezone . axaxax" je napisao/la:$ ? - " $ овај $ са & " опет & "?![]()
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Vi ste šampioni u pisanju na internetu.
Kvazi navijači, vidjećete snagu Borca u sledeću srijedu.
Kvazi navijači, vidjećete snagu Borca u sledeću srijedu.
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Izmedju ostalog da, nije Željo kriv što ima pismenu publiku koja zna koristi internet.... Jest da smo često nerealna publika kad je Željo u pitanju (ili previše hvalimo ili previše kritikujemo), al tako ti je to kad se radi o ljubavi... To se ne može ničim objasnit....fighter je napisao/la:Vi ste šampioni u pisanju na internetu.
Teško će biti protiv Borca u ovom trenutku, al BORBENO pa šta bude... Prošle godine nisamo imali sreće protiv Borca, valjda nam se vrati ove...
Neka ih, voole da se druze hehe...
Sta ce Borcu titula ili kup BiH kad nije ovo vasa drzave, kao i sto pjevate.. Trebate ugasit klub odmah.
Ne treba vam titulaaaa, jer ovo nije vasa drzavaaa... kako ono ide?
Sta ce Borcu titula ili kup BiH kad nije ovo vasa drzave, kao i sto pjevate.. Trebate ugasit klub odmah.
Ne treba vam titulaaaa, jer ovo nije vasa drzavaaa... kako ono ide?
-
vjeran1987
- Kontakt:
nemam komentara finale prije finala siguran sam,dosta zahtjevna utakmica,za nas ide period vrlo bitnih utakmica=velez,borac,slavija,sarajevo,borac ove ce nam utakmice odrediti dalji tok kako u ligi tako u kupu,nadam se da ce amar uigrati koliko toliko igrace da ce ih motivisati i da cemo zaigrati mnogo bolje i borbenije ,zato svi u mostar mi smo 12.igrac na terenu pomozimo im
PrPaAaa je napisao/la:Pusti ih nek ostampaju , Haaaa , axaxaxaxa , al ove god jedno 10 000 , posto ce vas biti vise nego prosle sezone . axaxax" je napisao/la:$ ? - " $ овај $ са & " опет & "?![]()
Stapane su vec maice jarene vidi se da nisi informisan.10 000 je mala maca koliko smo ih sad stampali.I cuvaj se da te oni tvoi ne skontaju da dolazis na ovaj sajt
Bice to zanimljiv duel a neka bolji pobjedi!!!!!!!!!!!!1
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.