Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 16 feb 2013, 18:02

E ovi metilji od Blackburna ako osvoje ovaj kup, ja cu ga prestati pratiti. Prva slijedeca velika ekipa ce im uraditi ono sto smo mi veceras nesposobni bili da uradimo a to je natrpace im 5 komada. Da smo izgubili od neke ekipe koja je igrala dobro ili nesto pa mi i ne bi bilo krivo ali budes bolji 40 puta i izgubis jer letve ne mogu bazen pogoditi je frustrirajuce.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 feb 2013, 18:03

Yebo im ja mater, kako to može pokvarit raspoloženje u sekundi. :cry:

Nek im je vječna slava.

@frankqqq, gdje da se vrate? Jedino da usele u stan na Highburyju. :evil:

Kruže oko onog šesnesterca, mogli bi godinama samo se oko njega dodavat. Nikom ne bi palo na pamet gurnut loptu.

Baš kako paja kaže, ubili smo hljeb u njima, al' hadalj ne može pogodit prostor 2,5 x 7.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 feb 2013, 18:05

Zna li neko je li Wenger prijavio Akpoma za ligu prvaka.Svegami malac bi bolje odigrao od Girouda u to sam siguran.
1946

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 feb 2013, 18:07

Rosicky bio ubjedljivo najbolji na terenu dok nije izašao. Ne znam zašto ga je uopće izveo. :? Nema snage. :? Ili...?
Cazorla ušao i nije se ni primijetio na terenu. Ne znam, Arsenal jeste bio bolja ekipa, al' je bilo barem 5-6 igrača koji su bili statisti.
Kad ovako pogledam, od svih velikih klubova, Arsenal ima najviše bezmudih i neinteligentnih fudbalera.
Al', ako sam u nešto siguran - onda je to pobjeda protiv Bayerna. Ovaj kiks će povećati kvotu na Arsenal, a oni će to iskorstiti i obogatiti me za 3-4 dana. U to sam ubijeđen. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 feb 2013, 18:10

slika

1000 rijeci, stvarno mi je zao momka, ako ovako nastavimo, ubicemo mu buducnost...

@Monolog

Bog te čuo.

Giroud flop, pravi flop, niti se trudio da igra, al meni nikad nece biti jasno, sto igra igru na 1 dodir?
JEL ON NAPADAC ILI VEZNI?
Treba mu vaspitnu jednu opaliti i pitati ga : Jes ti vezni il napad..
SVAKU LOPTU NESTO GLUMI IZ PRVE..
Na klupu malo, daj Poldiju, daj klasi da ti pokaze KAKO SE IGRA MATER TI..

Cazorla-Jack-Ramsey

Protiv Bayerna bi volio, iako nevolim Zidana, opet mi nekako sluti da bi nam mogao pomoci.

A onog Gervinha poslat tamo kod lavova, jer stvarno nema nista u onoj glavi..

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 feb 2013, 18:12

@Saurman nema uvrede. Posteno. Vecina ljudi je mislila i zivot prozivjelja misleci, a onda i spaljivala ljude jer su mislili da je zemlja ravna. Svako ima pravo da gleda na stvari kako on hoce.

@Bega sto? Zar Arsenal nije bio bolja ekipa?

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 feb 2013, 18:16

I ja imam isti feeling. Takvi su cijele godine, odigraju ko 11 debila, sljedeći put 11 puta bolje.

I da, stavljam cenera na njih u utorak.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 feb 2013, 18:19

slika

Ne znam, u utorak će odigrat 100% bolje, inače ćemo najebat i to momački. A za poraz, ne znam šta da kažem, čitavu utakmicu bolji i jedna prilika, bum, kazna za promašeno na drugoj strani. Takva nas sreća, odnosno nesreća već godinama prati.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 feb 2013, 18:22

ma arnele ba,nije stvar vise u tome jel bio bolji il nije,bitno je ono na kraju,a tu pise 0-1,stvar je u tome da ne mogu vise bit toliki optimista koliki si ti pa te onako pitam vise sarkasticno,koliko snage i vjere imas u njih...vjeruj da je meni dosta vise ovog posjeda od 600000%,kruze isto debili oko sesnest metara i 99% nam je istog tipa,kruzi kruzi kruzi,dokle vise u pm,ovdje cijenim jedino 2 igraca,vilsira koji samo gleda prema golu i uvijek ide naprijed i lukasa koji se ne libi sutat sa 40 metara,diabi je imo 500 prilika za sut,suto 2 puta,pa majku joj ****,pun kazneni igraca,udari je,odbice se od nekog,cijelo **** vrijeme hocemo da se usetamo,jebmti vise ovaj fudbal i ovu patnju,danas su mi iskreno izlaz sjebali,trenutno se osjecam ko kakva ****,jbte
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 16 feb 2013, 18:23

Ne morate toliko po svojim igracima, a neki su ih vec jucer branili kao da su oni skroz super i tako....al nebitno. Drugo poluvrijeme sam uspio gledati samo zadnjih 20 min- vrlo dobra igra, ali drugo poluvrijeme se moralo domah tako poceti (pretpostavljam da nije) nego tek sa izmjema koje dolaze poprilicno ksano.....
Monolog je napisao/la:Al', ako sam u nešto siguran - onda je to pobjeda protiv Bayerna.
:lol: :lol: :lol: :lol: Ne kazem da nije moguce da se to desi al budi malo realniji - kazes SIGURAN si :lol: :lol: a ja nisam siguran hocul doozivjet utorak
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 16 feb 2013, 18:26

Podolski ili Walcott u spicu u utorak u suprotnom ce protivnicke mreze i dalje ostati netaknute sa onim panjom od Girouda u vrhu napada.
I dalje ne shvatam toliki gnjev prema AW? Zbog cega? Pravi greske isto kao i svaki covjek na planeti , ali njega smatrati najvecim krivcem i pozeljeti da on ode je suludo. Ako u ovakvim utakmicama nece pruziti priliku Gervaisu , pa kad bi onda trebao? Na stranu to sve, Yao je danas imao jednu sasvim solidnu partiju. A sto se tice Oliviera, on bi se trebao boriti za klupu a ne prvi tim. Pa i Bandera bi bila korisnija od njega..

A oni postovi u kojima se predvidja svijetla karijera ove flopine u dresu Arsenala, komotno svrstati medju najsmijesnije postove u istoriji ovog foruma.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 feb 2013, 18:26

'How shit must you be, we're winning away!' - Blackburn fans
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 feb 2013, 18:27

Ovo je mozda najjadnija ekipa na svijetu, ubice ih bajo, nemaju apsolutno nikakve sanse.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 feb 2013, 18:29

muXmania je napisao/la:Ovo je mozda najjadnija ekipa na svijetu, ubice ih bajo, nemaju apsolutno nikakve sanse.
zbog ovakvih ljudi s kojim moram dijelit zrak ja pozelim da me stara nikad nije ni rodila...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 feb 2013, 18:30

muXmania je napisao/la:Ovo je mozda najjadnija ekipa na svijetu, ubice ih bajo, nemaju apsolutno nikakve sanse.
Evo ih, evo ih, hejteri su tu !

grob te **** šta pročitah

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 feb 2013, 18:31

Svako ko poredi ovu utakmicu sa onom u utorak i iz nje izvlaci neke unaprijed zakljucke nema pojma. Da smo razvalili ove metijle ko sto smo trebali dosli bi na ovu temu da kazu, vidi ih sto su se digli pobjedili smijesnog Blackburna.

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 feb 2013, 18:32

Dajte Bayern da se igramo.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 feb 2013, 18:35

Semsudin je napisao/la:
Dajte Bayern da se igramo.
Sabura, igrat cemo se u utorak aBd.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 feb 2013, 18:47

Meni ovo nije nimalo cudno. Ciganska politika sve vise i vise dolazi do izrazaja. Arsenal je opet doveo krampe i lopate kako bi prosao jeftinije. D.o.o. Ciganija.

Ne znam kad je Wenger zadnji put pogodio sa pojacanjem??
Kao da neko namjerno zeli unistiti Arsenal. Ne mogu da shvatim da ovo neko radi jer misli da je ispravna politika? Ovo je filozofija zvana samoubistvo.

WENGERU MARS VISE IZ ARSENALA! Nikakav si ti covjek! Pravi sportista se nikad nebi prodao da radi samo za finansijsku dobit a ne za rezultate! PREVARANT I LAZOV. Najveca UBLEHA u istoriji fudbala!
Ja ne znam na osnovu cega taj covjek zasluzuje da prima skoro 8 miliona platu?
Ooh da, pa Arsenal posluje u plusu, to je to. Samo sto se navijacima uzme po 3-4 miliona (svaku tekmu) i to je ta zarada. Dok ljudima ne dosadi pa pocnu bojkotovati. Ne znam sta vise cekaju?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 feb 2013, 18:49

Zaboravio si reci da Wenger na raspolaganju ima neogranicen budzet ali on stedi, i pare za transfere salje na svoje tajne racune na Kajmanskim otocima.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.