NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mi uglavnom imamo problem sa napadom i to vec par godina,ali hajde,sta je tu je,da je do reprograma doci i da se dug smanji,Piska je li ko kontaktirao Isanovica,sramota je da napadac za sest utakmica ne dadne ni jedan gol,ja mislim da bi Isanovic dao makar jedan do sad
Opet pocinjete staru pricu fali nam ovaj igrac, fali nam onaj. Opet idete na opciju vodu vari vodu hladi, nemoze i jare i pare. Nova uprava je naslijedila igrace od matorog Laze sto je problem, zatim ostalo je tu jos ljudi u klubu iz starog režima pomocnik trenera, dva trenera koji treniraju djecu, trener golmana, oruzar pa i neki u upravi. Moje misljenje trebalo je sve novo, ako se odlucilo da se spasi kluba da se ne ugasi mora se zanemarit rezultat. Bolje stabilizacija po cijenu ispadanja. Momci želim vam sve najbolje nebi volio da izgorite u ovome da skupljate novac a da ste optereceni rezultatom
Nema potrebe po svaku cijenu mijenjati i trositi ljude. Ako ljudi rade profesionalno svoj posao zasto ih dirati. Ako neko zasluzuje, nije mi zao neka ide. Kada dolazi novi gradonacelnik ne mijenjaju se svi zaposleni u opstini. Zvijezda traje a ljudi se mijenjaju ali ne treba po svaku cijenuzmajevac je napisao/la: ↑13 sep 2020, 08:19Opet pocinjete staru pricu fali nam ovaj igrac, fali nam onaj. Opet idete na opciju vodu vari vodu hladi, nemoze i jare i pare. Nova uprava je naslijedila igrace od matorog Laze sto je problem, zatim ostalo je tu jos ljudi u klubu iz starog režima pomocnik trenera, dva trenera koji treniraju djecu, trener golmana, oruzar pa i neki u upravi. Moje misljenje trebalo je sve novo, ako se odlucilo da se spasi kluba da se ne ugasi mora se zanemarit rezultat. Bolje stabilizacija po cijenu ispadanja. Momci želim vam sve najbolje nebi volio da izgorite u ovome da skupljate novac a da ste optereceni rezultatom
-
- Kontakt:
0-2
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jel završena utakmica u Tešnju
Kako smo prošli
Zvijezda Gradačac
Kako smo prošli
Zvijezda Gradačac
- ASD
- Kontakt:
Onaj nesportski projekat Zvijezda2 nije zaživio?
Cestitke igracima, trenuru i upravi...
Sviđa mi se ovo sto sa nama nikad ne znas na cemu si... Sve moguce kiksas kod kuce, pa 3 bobe sa strane... Idemo dalje!!!
Sviđa mi se ovo sto sa nama nikad ne znas na cemu si... Sve moguce kiksas kod kuce, pa 3 bobe sa strane... Idemo dalje!!!
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Toooooo kraljevi....
Svaka cast....
Bili smo jaci i od Toska al nesretno promasimo penal i okrene se...

Svaka cast....

Bili smo jaci i od Toska al nesretno promasimo penal i okrene se...
Cestitke igracima, trenerima, upravi i pravim navijacima. Samo svi zajedno, u dobroj atmosferi i a pozitivnom wnergijom mozemo krenuti naprijed, a to je stabiilizacija kluba
I kad vidim orasje jedina pobjeda protiv nas 
Kup BiH
Zvijezda Gradačac - Radnik Bijeljina
Prezadovoljan sam. Domaca utakmica protiv dosta atraktivnog protivnika. Doduse nije atraktivno kao Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Borac, ali svejedno je premijerligas sa dosta dobrim trenerom. Eventualna pobjeda bi nabrijala ekipu za nastavak sezone i napravila laganu euforiju i medju navijacima. Naravno nije steta ni ako ispadnemo protiv dosta boljeg protivnika, a i ne treba trositi igrace na kup iz kojeg cemo ionako ispast.
Po meni win-win situacija
Zvijezda Gradačac - Radnik Bijeljina
Prezadovoljan sam. Domaca utakmica protiv dosta atraktivnog protivnika. Doduse nije atraktivno kao Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Borac, ali svejedno je premijerligas sa dosta dobrim trenerom. Eventualna pobjeda bi nabrijala ekipu za nastavak sezone i napravila laganu euforiju i medju navijacima. Naravno nije steta ni ako ispadnemo protiv dosta boljeg protivnika, a i ne treba trositi igrace na kup iz kojeg cemo ionako ispast.
Po meni win-win situacija
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- gradacac10
- Kontakt:
Zasto Samir Buric nije htio da igra utakmicu?
-
- Kontakt:
Ne zeli vise da bude clan tima
Neki razlog ili mu neki sklop u glavi za promijenom sredine?
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Beton golman... nas najbolji golman u okolici Gradacca.
Aljkanovic i mladji golmani ce moci hrpu od njega jos naucit.
Markovicu svaka cast lik je isto super golman al vjetovatno alahimanet jer kosta vise... moras platit mu hranu,stan....
Aljkanovic i mladji golmani ce moci hrpu od njega jos naucit.
Markovicu svaka cast lik je isto super golman al vjetovatno alahimanet jer kosta vise... moras platit mu hranu,stan....
-
- Kontakt:
Ja bi azura forsirao sto vise.momak ima pontecijali i talenat je veliki plus u21
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
A meni su ovi dresovi tanki skroz jos bode u oci grande club cemu to? Puno ljepsi zadnji dio nego prednji, nadzidano nasarano.. Svasta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.