FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

intercontinental
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la intercontinental » 30 apr 2014, 10:12

Zna li neko jesu li obavljena delegiranja?Ko sudi Slobodi u Kaknju?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 apr 2014, 10:17

Kakav prodor Brzog na 21:45 zatim šut Mehidića...ovo da je ušlo, bez konkurencije bi bio gol sezone :)
075

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 apr 2014, 10:47

Probisvjet je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pregled 24.-og kola 1. Lige FBiH, ako zanima nekog...
Sloboda-Podgrmeč na 19:25 minuti, a Jedinstvo-GOŠK na 9:02. Nije da šta provociram, al eto, videozapis, na kraju pregleda utakmice Jedinstvo-GOŠK vidi se kako su igrači nasrnuli na sudiju, sramota stvarno. :wtf:
Nakon pregleda cijelog kola treba biti vise nego realan pa reci da nam ni po cemu nije mjesto u ovoj ligi.
Kod nas teren i stadion kao da je Bundesliga za ostale.
Jedinstvo je vjerujem ovim ponasanjem zadobilo simpatije diljem BiH i sudijske organizacije.BRUKA :njanjanja:
Ja seljakluka i primitivizma u Bihacu, terena i oranice, igre izbij-nabij, povika "ubij" :lol:
Nema dileme, ako je neko zasluzio po svemu PL onda smo to mi.
Sa ovog snimka iz Bihaca se moze puno toga vidjeti, igraci Jedinstva su previse nerovozni, oni jednostavno ne mogu igrati, davno sam ovdje napisao da nece moci izdrzati pritisak, uopste nisu pripremljeni za ovu vrstu pritiska, golman i par igraca su im definitivno pukli, pogotovo ovaj golman.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 apr 2014, 10:54

TzBulevar87 je napisao/la:Kakav prodor Brzog na 21:45 zatim šut Mehidića...ovo da je ušlo, bez konkurencije bi bio gol sezone :)
Brzi ima jbg. kapacitet, steta sto mu Ciro ne daje vise prostora, vidio je u njemu veliki potencijal, ali mu trenira psihu i na taj nacin ga klese (mislim da ga gotivi Ciro), ako ostanu skupa raditi i Brzi bude pametan, moze napraviti finu karijeru.
🔴⚫️

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 apr 2014, 11:02

Skver je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Kakav prodor Brzog na 21:45 zatim šut Mehidića...ovo da je ušlo, bez konkurencije bi bio gol sezone :)
Brzi ima jbg. kapacitet, steta sto mu Ciro ne daje vise prostora, vidio je u njemu veliki potencijal, ali mu trenira psihu i na taj nacin ga klese (mislim da ga gotivi Ciro), ako ostanu skupa raditi i Brzi bude pametan, moze napraviti finu karijeru.
Bas to, i ja mislim da mu Ciro klese disciplinu koja mu je do sada nazalost bila slabija strana.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 11:15

intercontinental je napisao/la:Zna li neko jesu li obavljena delegiranja?Ko sudi Slobodi u Kaknju?
Mislim da će se sutra znati.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 11:36

Brine me Kakanj!

slika

Iako je naš tim od Jedinstva preuzeo prvo mjesto na tabeli, Miroslav Blažević poziva na oprez.

"Vrlo sam zabrinut zbog ove utakmice protiv Rudara. Brine me Kakanj!", ističe popularni Ćiro, te objašnjava:

"Brinem se, jer smo sada mi pod većim pritiskom. Iz iskustva znam da je lakše stizati nekoga, nego očuvati poziciju. Takođe, trebamo misliti i na tradiciju utakmica u Kaknju. Taj segment svakako da nije zanemariv.".

Kako kaže, u Kaknju će mu trebati najzdraviji i najspremniji igrači. Gledajući dosadašnje mečeve, za očekivati je da Šef neće mijenjati ekipu koja pobjeđuje. Iako na klupi ima rezerviste koji su "gladni" utakmica.

"Ja sve zapisujem. Nakon treninga provedem po nekoliko sati zapisujući o svemu što se dešavalo na treninzima. Kod mene svaki igrač ima svoj karton u kojem pišem kakav je bio na treningu, kako se ponašao...", zaključuje Blažević i indirektno objašnjava zbog čega neki prvotimci ne igraju iako navijači priželjkuju da ih vide na terenu.

fksloboda.ba

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 apr 2014, 11:43

Gorki je napisao/la: 13:14 nemoć domaćina,sad kad sam vidio ovaj video nadam se da će biti što bi Đuro rekao drastična kazna :clap:

što se tiče Slobode,može se vidjeti da je Podgrmeč imao samo jedan napad u toku 90+ min. :kafa:
I ja se nadam da će biti neke kazne, pa ljudi svaku utakmicu glume neku silu, a po igri nisu dorasli ni da igraju ovu 1. Ligu FBiH, valjda će savez reagovati nekako, vidjet' ćemo.
A Podgrmeč se borio lavovski, nema šta. :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 30 apr 2014, 12:06

Gorki je napisao/la:Brine me Kakanj!

slika

Iako je naš tim od Jedinstva preuzeo prvo mjesto na tabeli, Miroslav Blažević poziva na oprez.

"Vrlo sam zabrinut zbog ove utakmice protiv Rudara. Brine me Kakanj!", ističe popularni Ćiro, te objašnjava:

"Brinem se, jer smo sada mi pod većim pritiskom. Iz iskustva znam da je lakše stizati nekoga, nego očuvati poziciju. Takođe, trebamo misliti i na tradiciju utakmica u Kaknju. Taj segment svakako da nije zanemariv.".

Kako kaže, u Kaknju će mu trebati najzdraviji i najspremniji igrači. Gledajući dosadašnje mečeve, za očekivati je da Šef neće mijenjati ekipu koja pobjeđuje. Iako na klupi ima rezerviste koji su "gladni" utakmica.

"Ja sve zapisujem. Nakon treninga provedem po nekoliko sati zapisujući o svemu što se dešavalo na treninzima. Kod mene svaki igrač ima svoj karton u kojem pišem kakav je bio na treningu, kako se ponašao...", zaključuje Blažević i indirektno objašnjava zbog čega neki prvotimci ne igraju iako navijači priželjkuju da ih vide na terenu.

fksloboda.ba

Nadam se Ciro da je ovo samo oprez i da cemo pobjedit.. kakanj mora pasti :P
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 apr 2014, 12:17

Zanimljiv ovaj stadion u Prokosovicima al fakat, pravo simpatican ;) a zar smo se ovog Hodzica (golmana) rijesili ? je l on na posudbi, preso za stalno ili je samo ovu tekmu branio za njih, da skupi malo minuta :)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 30 apr 2014, 12:36

http://nsfbih.ba/upload/documents/Deleg ... 20KOLO.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

ZRNIC PONOVO SUDI JEDINSTVU.......OVO NEMA NIGDJE !!!!!!!!!!!!!
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 apr 2014, 12:37

Problemi u taboru narednog protivnika Slobode
Predsjednik Rudara iz Kaknja podnio ostavku

slika

Rudar iz Kaknja, naredni protivnik tuzlanske Slobode, ostao je bez predsjednika Upravnog odbora. Suad Spahić je podnio neopozivu ostavku i naveo kako neće nositi breme odgovornosti za rezultate koje će klub ostvarivati do kraja prvenstva.

Za Slobodu je utakmica u Kaknju ključna u preostalih šest kola. Ukoliko je Ćirini puleni uspješno apsolviraju vrata Premijer lige BiH bit će širom otvorena. No, ne treba zaboraviti kako Rudar ima kvalitetnu ekipu, koja je imala aspiracije za najviši plasman. U Kakanj će i drugoplasirano Jedinstvo.

druga.tv
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 13:00

slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 apr 2014, 13:01

Zanimljivo da je nama isti ovaj Kenan Bajraktarević sudio i jesenas u prvom dijelu protiv Rudara, ovdje kod nas na Tušnju. Ako se neko sjeća sudjenje je bilo blago naklonjeno gostima ;)

Ne tražim nikakav alibi unaprijed, samo napominjem :salut:
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 14:31

Najmanje treba da se brinete oko suđenja Bajraktarevića,naše je samo da odemo u što većem broju u Kakanj i podržimo momke u osvajanju nova 3 boda :bih:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 apr 2014, 14:35

TzBulevar87 je napisao/la:Zanimljivo da je nama isti ovaj Kenan Bajraktarević sudio i jesenas u prvom dijelu protiv Rudara, ovdje kod nas na Tušnju. Ako se neko sjeća sudjenje je bilo blago naklonjeno gostima ;)

Ne tražim nikakav alibi unaprijed, samo napominjem :salut:
Ništa se ti ne sikiraj oko tog sudije, ja ti garantujem ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 30 apr 2014, 15:31

brazzo je napisao/la:Zanimljiv ovaj stadion u Prokosovicima al fakat, pravo simpatican ;) a zar smo se ovog Hodzica (golmana) rijesili ? je l on na posudbi, preso za stalno ili je samo ovu tekmu branio za njih, da skupi malo minuta :)
Majstore,,, braca blizanci...jedan je kod vas,a drugi brani za Prokosovice. :D :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 apr 2014, 15:35

:lol: :lol: :lol: :lol:

Tako sam i ja jednom nasjeo, kad je Misi (ovaj što je sad u Slobodi) došao u Radnički. Igrala se neka kontrolna utakmica, ja na tribinu...kad on na tribini. A par minuta prije se zagrijavao :shock:

Rekoh, šta je s tobom, jesi li se to povrijedio? I kad se prije presvuče??

A oko mene svi u smijeh...to mu je bio brat blizanac :oops:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 apr 2014, 17:15

Gorki je napisao/la:Najmanje treba da se brinete oko suđenja Bajraktarevića,naše je samo da odemo u što većem broju u Kakanj i podržimo momke u osvajanju nova 3 boda :bih:
@Gorki prijatelju, ništa lično, ja kada sam prošle polusezone ipšao po gostovanjima većina vas je ovdje u to vrijeme pljuvala Smajila i momke. Tako da ja sam u Kaknju 100%, za ostale ne znam ;) :bih:
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 18:07

TzBulevar87 je napisao/la: @Gorki prijatelju, ništa lično, ja kada sam prošle polusezone ipšao po gostovanjima većina vas je ovdje u to vrijeme pljuvala Smajila i momke. Tako da ja sam u Kaknju 100%, za ostale ne znam ;) :bih:

Ko može da ide u Kakanj ko ne može nikom ništa,mada mislim da će nas biti dosta dole + robijaša ne znam koliko dolazi sa nama.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.