Oba daju gol ...Omerbavarac je napisao/la:@Hare: sta ti je ovo GG (gost daje gol?)
Nemoguce da je tako velika kvota.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mechelen - Anderlecht(SP) 2 1.80
Braga - Ferreira(L8) 1 1.55
Olimpija - Medveščak(SP) 2 2.45
Cibona - C.Zvezda(SP) 1 1.45
Emmen - Zwolle 2 1.45
Sampdoria - Juve Stabia 1 1.65
Bangor - Bala T. 1 1.55
Wisla K. - Polonia W. 1 1.90
Kvota 74.00
Uplata 0.50
Braga - Ferreira(L8) 1 1.55
Olimpija - Medveščak(SP) 2 2.45
Cibona - C.Zvezda(SP) 1 1.45
Emmen - Zwolle 2 1.45
Sampdoria - Juve Stabia 1 1.65
Bangor - Bala T. 1 1.55
Wisla K. - Polonia W. 1 1.90
Kvota 74.00
Uplata 0.50
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 09 dec 2011, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
GG je oba daju gol, ima kladionica u kojim je takva oznaka
Moji prijedlozi za tiket su:
Krefeld - Nurnberg 1 @1.75
Zug - Servete 1 @1.65
Heilbroner - Schweninger 1 @2.10.

Moji prijedlozi za tiket su:
Krefeld - Nurnberg 1 @1.75
Zug - Servete 1 @1.65
Heilbroner - Schweninger 1 @2.10.
- Omerbavarac
- Kontakt:
harebianconero je napisao/la:Oba daju gol ...Omerbavarac je napisao/la:@Hare: sta ti je ovo GG (gost daje gol?)
Nemoguce da je tako velika kvota.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Yugra - Lev Poprad 4-2Muris91 je napisao/la:Danas igrat
Yugra - Lev Poprad-1 1,65
Dvije "friske "ekipe u najjacoj hokejaskoj ligi u europi KHL Yugra je tu tek drugu sezonu i vec u prvoj su dosli do doigravanja gdje su odma ispali i sad se bore da udu u to doigravanje kuci igraju toplo hladno a ako hoce da izbore to doigravanje moraju popravit formu kuci a to mog unajbolje uradit portiv Poprad slovacke ekipe koja je tek se ukljucila u KHL gdje se i ne snaleze najbolje pogotov kada s ugostujuce partije u pitanju a jos losije kada ih ta putovanja vode u Rusiju gdje imaju samo jednu pobjedu u reg. dijelu pa treba ocekivat da se to nastavi i danas...
Sretno....![]()
Extra

Ispratio bi te ja, ali nisam mog'o naci parMuris91 je napisao/la:Yugra - Lev Poprad 4-2Muris91 je napisao/la:Danas igrat
Dvije "friske "ekipe u najjacoj hokejaskoj ligi u europi KHL Yugra je tu tek drugu sezonu i vec u prvoj su dosli do doigravanja gdje su odma ispali i sad se bore da udu u to doigravanje kuci igraju toplo hladno a ako hoce da izbore to doigravanje moraju popravit formu kuci a to mog unajbolje uradit portiv Poprad slovacke ekipe koja je tek se ukljucila u KHL gdje se i ne snaleze najbolje pogotov kada s ugostujuce partije u pitanju a jos losije kada ih ta putovanja vode u Rusiju gdje imaju samo jednu pobjedu u reg. dijelu pa treba ocekivat da se to nastavi i danas...
Sretno....![]()
Extra![]()

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
kako nis imogo nac ruska liga pise jedino ako si trazio poslije podne posto je pocelo u 14hafa97 je napisao/la:Ispratio bi te ja, ali nisam mog'o naci parMuris91 je napisao/la:Yugra - Lev Poprad 4-2Muris91 je napisao/la:Danas igrat
Sretno....![]()
Extra![]()
![]()
Zato i nisam nas'o, gledao sam oko 16h
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Jbg steta za nadat se da ce nastavit ovako dobroafa97 je napisao/la:Zato i nisam nas'o, gledao sam oko 16h

- Liverpool.F.C
- Kontakt:
jos anderlecht i braga za 86 km i ovi konji gube 

Evo anderlecht 1:1
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Mub1 je napisao/la:Evo anderlecht 1:1
hajmo jos 1

napadaju, napadaju ali necee
da bog da pomrili
Sretno s listicem meni treba Barcelona-Almeria oba daju go i Torquay oba daju go
Evo ja uplaćujem sada na Almeriju da daje gol tj oba daju 2.20 kv. Gledam i krenuli su u napad u drugom, daće gol.
Znači teško može ostati kec?forumash je napisao/la:Evo ja uplaćujem sada na Almeriju da daje gol tj oba daju 2.20 kv. Gledam i krenuli su u napad u drugom, daće gol.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Imal ko da je dobio ? ako ima neko za večeras nesto nek metne 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
bravo legendforumash je napisao/la:Evo ja uplaćujem sada na Almeriju da daje gol tj oba daju 2.20 kv. Gledam i krenuli su u napad u drugom, daće gol.
taman sam na vrijeme prepisao

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Svaka čast i ja sam na vrijeme stavio.kelner je napisao/la:bravo legendforumash je napisao/la:Evo ja uplaćujem sada na Almeriju da daje gol tj oba daju 2.20 kv. Gledam i krenuli su u napad u drugom, daće gol.
taman sam na vrijeme prepisao

http://fkbuducnostbanovici.****/
Rusija manje golova najbolje rukometasice rusice nece se ni oznojit koliko ce igratpintol_TM87 je napisao/la:Imal ko da je dobio ? ako ima neko za večeras nesto nek metne

- pintol_TM87
- Kontakt:
gledam rezultate i da sam ostavio parove pao bi samo na pelikansima...mislim da oni stimaju tekme...Muris91 je napisao/la:Rusija manje golova najbolje rukometasice rusice nece se ni oznojit koliko ce igratpintol_TM87 je napisao/la:Imal ko da je dobio ? ako ima neko za večeras nesto nek metne
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.