Doduse Ronaldo uvijek postize odlucujuce golove, pa je i neku noc odlucio pobjednika sa Granadom.LenBias je napisao/la:portugal je izgubio kada je ronaldo izasao, informacija za rernu kantinog prijatelja
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cavani rekao kako preferira La Ligu pa vi skontajte sta to znaci,on ili Falcao ista cena koga god dovdemo necemo pozalit a asto ne i Balea kako bi to samo ekipa bila 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mah ,njegovo postanje je poziv u pomoć,ne mogu reć da mi je žao ovakvog lika ali ..sve predispozicije ima da postane jedan od likova koje proganjaju tipovi iz Criminal minds-a.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
E ovo boldirano si najbolje rekao. Njemu nema pomoci, nazalost.geoxx je napisao/la:druze koji je tvoj problem? zasto uvijek trazis povod da omalozavas ronalda il' nekog drugog igraca reala , znam da vam je nabio komplekse al' tebi je posebno ,po tome kako se ponasas na forumu reklo bi se da patis od necega prouzrokovanog od strane ronalda i murinja , tvoje provokacije su jadne, nemoj se uvrijediti ali tako je , ako si vec odrasla osoba daj se ponasaj tako , ne pisi postove u rangu osnovno-skolarca
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Bas suprotno - ja se nervoze oslobodim gledajuci Ronaldove bisere - autogol, onu jadnu placljivu facu, nemoc, ovo/ono.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
madridist je napisao/la:
evo ga ,ovako to izgleda kad arena pokuša minirat pdf Madrid
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Koji kompleksas. Ovaj tvoj post potvrdjuje sve iznad gore napisano o tebi.bparena je napisao/la:Bas suprotno - ja se nervoze oslobodim gledajuci Ronaldove bisere - autogol, onu jadnu placljivu facu, nemoc, ovo/ono.
Kako imate vise snage da se raspravljate sa njim,jer njemu najvecu radost u zivotu donosi neuspjeh Reala,to je na neki nacin zalosno,al fala bogu Sa vecino Madridista nije takav slucaj tako da neobazirite se na provokacije...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
BigBigBang
- Kontakt:
Bparena inace Barbarezov dobar drug je iskompleksiran jer je svjestan cinjenice da je Real Madrid Bayern Munchen Spanske lige.
Biti vjecno u sjeni je uvijek bolno
Biti vjecno u sjeni je uvijek bolno
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- anonymousHD
- Kontakt:
Nema šta, život ti je sjajan. On upravo guzi jednu od najlepših žena, a ti mu se smeješ. Jesi flop jarane. Idi iz Zenici, radi takvih poput tebe ljudi misle da smo retardirani, da nas je dim ubio.bparena je napisao/la:Bas suprotno - ja se nervoze oslobodim gledajuci Ronaldove bisere - autogol, onu jadnu placljivu facu, nemoc, ovo/ono.
Koji vam je. Nista ja ne miniram - Murinjo je miner. @anonimus opet uvrede
Kad ti pet osoba kaze da smaras , e onda smaras
pitao si koliko zavrsi utakmica Portugala iako si prije toga konstatovao na drugoj temi
sve ostalo vezano za Portugal i nije previse bitno Realu , inace..
pitao si koliko zavrsi utakmica Portugala iako si prije toga konstatovao na drugoj temi
ljudi su ti odgovorili da rezultat takav postade kad Ronaldo napusti igruAHHHHHH MERAKA U VECERI KASNE.... PRVO BOSNA POBJEDILA A EVO FIRAUNI PORTUGALSKI IZGUBILI. HAHAHAHA
sve ostalo vezano za Portugal i nije previse bitno Realu , inace..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sto bi rekao nas stari narod, Allahselamet, e nuto baksuza nalet ga bilo... voda ga odnijela... svima nam se ovdje natakario na onu stvar i nece da ode, valjda mu godra... 
Harrison je napisao/la:Sto bi rekao nas stari narod, Allahselamet, e nuto baksuza nalet ga bilo... voda ga odnijela... svima nam se ovdje natakario na onu stvar i nece da ode, valjda mu godra...
Zašto odgovarate idiotu?Taman krene fina rasprava ili nešto i on se pojavi i svi mu morate odgovoriti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pa ti si rezultat znao prije nego što si pitao. Dakle provocirao si nepismeni čovječe.bparena je napisao/la:Nemas pravo na to idiot. 1 na 5 i opet bez uvrede. Spusti loptu i ponovo kreni sa centra.RealMoudrid je napisao/la:Persona non grata i idiota.
Iako mi ne odgovoriste za rezultat - nasao sam i ostavljam vas na miru.
Što si se pronašao u tome Persona non grata i idiota, i baš odeš na tu riječ idiot. Hmmm.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ključna riječ - provocirao. Odmoriće 7 dana. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sta ovo Wenger rece? 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Imam nekakav osjećaj da će nas ova Barca rasuti večeras. 1.60 na Real, odigrao sam dvicu jer nas samo oni u ovoj Španiji uzimaju
Halalio bih i ovaj listić da ih uzmemo...
Halalio bih i ovaj listić da ih uzmemo...
2012/2013
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.