PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Čovke ga je preforsirao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ne generaliziram, ovdje se prepoznaju oni kojima je upuceno, oni kojima nije ovakve stvari i ne uzimaju ozbiljno. Evo ih poceli su se javljati, ovakve iste zaposljavam u svome molerskom preduzecu i onda im u 3. mjesecu ukinem tople obroke da mogu glumit tinejdzera po jadranu kad dode ljeto.Cocaine je napisao/la:Usra ga i ti komsija. Mojne globalizacije ima ovdje dobre raje pravoRigoletto je napisao/la:tuzlansko sarajevska argetaška koalicija i izljevi bijesa prema svima koji ljetuju van plasticnih bazena iz binga su cesto vidjena pojava na ovom forumu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
franti treba admina dat[/quote]
Brat je trenutno sa najboljim izvalama.
Nisam debela ham ham ham
gospođo imate li XXXXXXXXL
tata jedini

Brat je trenutno sa najboljim izvalama.
Nisam debela ham ham ham

- FrantoBauzek
Cocaine ima legendarne post-ove, slican stil pisanja su imali Andric i Selimovic. Staragarda je meni gotivan lik, ali generalno mi se ne svidja politika "kick me when I'm down" kao sto se to radi prema Velezu na Prva Liga Prepucavanja. Kao odgovor na to, po meni nije uredu ni spominjanje licnih stvari, jer ipak je forum. Sta god da se pise, ima neka granica koja se treba povuci.
Vratimo se zajebanciji, a ovaj mi je jedan od legendarnijih post-ova

Vratimo se zajebanciji, a ovaj mi je jedan od legendarnijih post-ova

Kucna spremacica dobila plesku po guziCocaine je napisao/la:Brato kad sam brisao znoj maramicom umeku sa cela ti si cekao kiketa budalikea sa bocom u devet ujutroHausMan je napisao/la:eki fol oni znaju sta je dobar tehno hahahahhaha doe najludi si![]()
![]()
![]()

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Franto normala da nije u redu isto kao sto se meni zele rakovi kostiju i gdje mi se spominjala familija milion puta. Ovo je forum i ne dozivljavam ga srcano pa me zaboli racku. Svi mi nekad nesto ne promisljeno napisemo ali to je nebitno. Bitno je ono sto neko misli sa oni koji me poznaju znaju da nisam pogan i da ti ne zelim lose koji god mi neprijatelj bio. Lagano se supamo i moje izvinjenje svima koje sam ne promisljenim postovima povrijrdio. Jbga desi se nekad u mahmurluku ili pod dejstvom opijata. U vezi moje zayebancije ona je dokazana i stvarno vise nemam zivaca ali diranje u Velez i kurvanjski ispadi kada lajes na mene a znas da sam banovan budi u ovoj staroj lisici demona. Zivi i zdravi bili livo vas sve strmkapa
- MocMahale444
Fehimov malo valjak i franhell se digli malo sto ih je poHvalio Ribić
Pastrmka oke lik ali ova dva mogu samo jecmenog soka s donje cesme.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FrantoBauzek
Ti strmkapa, moje postovanje imas, kao i klub za koji navijas. Tvoja zajebancija i smisao za humor je definitivno jedna od najboljih na ovom forumu, a sinoc sam i ja dobio ban nakratko, a mislim da je ista osoba u pitanju kao kad si ti dobio banCocaine je napisao/la:Franto normala da nije u redu isto kao sto se meni zele rakovi kostiju i gdje mi se spominjala familija milion puta. Ovo je forum i ne dozivljavam ga srcano pa me zaboli racku. Svi mi nekad nesto ne promisljeno napisemo ali to je nebitno. Bitno je ono sto neko misli sa oni koji me poznaju znaju da nisam pogan i da ti ne zelim lose koji god mi neprijatelj bio. Lagano se supamo i moje izvinjenje svima koje sam ne promisljenim postovima povrijrdio. Jbga desi se nekad u mahmurluku ili pod dejstvom opijata. U vezi moje zayebancije ona je dokazana i stvarno vise nemam zivaca ali diranje u Velez i kurvanjski ispadi kada lajes na mene a znas da sam banovan budi u ovoj staroj lisici demona. Zivi i zdravi bili livo vas sve strmkapa

Car siCocaine je napisao/la: Jbga desi se nekad u mahmurluku ili pod dejstvom opijata.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Interni moderator
- Kontakt:
AU,jupoldzija pa ti nisi samo signal na brdu uhvatio nego si izgleda slobodan dan dobio... Nije sala,nije malo...Rigoletto je napisao/la:tuzlansko sarajevska argetaška koalicija i izljevi bijesa prema svima koji ljetuju van plasticnih bazena iz binga su cesto vidjena pojava na ovom forumu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo i prvog hiltija grada sarajeva.MocMahale444 je napisao/la:Fehimov malo valjak i franhell se digli malo sto ih je poHvalio Ribić![]()
evo jedna ljetna numera za tvoj citav hilti squad, živio mi
[youtube][/youtube]
- MocMahale444
Zasto se plasite ko pickice ako Vam neko napise nesto u šali. Zajebava se jaro, nemoj da ste ko vagine.Evolve je napisao/la:Neznam sta mi bi pa napisa ista ovdje.. ehh
Odgovori I ti njemu ha ja, nemoj ne znam sta mi bi da sta napisem ko miškica.
@Fehimov mali, valjak u ruke I valjaj. Pusti ti pjesme znas onu jednu od Zrninje gdje se pominje da im je ime bilo zabranjeno pola "veka bre".
Franto ma moramo se salit druze i ukazivat pojedinim da je ovo forum i da tvoj post,moj ili petog desetog ne treba dozivljavati licno ni emotivno. Karaj dokle god mozes e sada jbga nekad predjemo u Metkovic ali sta ces desava se. Vazno je da ti ne mislim lose kao ni tvom klubu,kao sto ne mislim Zelji Celiku itd. Malo taj poganluk kod pojedinih trenutno izpizdi ali oni nisu klub i vazda ga gledam kroz onu finu raju koja za njega dise. Kada to skontaju mozda i od mene dobiju postovanje. Svi mi na isti nacin volimo svoje i nedamo na to
a covjeka, pa bola taksisto ti si zadnji put more vidio kad si u izbjeglistvu bio. Odvedi tu jadnu djecu nek bar hvataju pokemone po panonskomstaragarda je napisao/la:AU,jupoldzija pa ti nisi samo signal na brdu uhvatio nego si izgleda slobodan dan dobio... Nije sala,nije malo...Rigoletto je napisao/la:tuzlansko sarajevska argetaška koalicija i izljevi bijesa prema svima koji ljetuju van plasticnih bazena iz binga su cesto vidjena pojava na ovom forumu.
Bio brato jedan pokemon na panonskom ali ga zgazili gariba dok su sizili u kolu

a nebi me cudilo, mogu mislit kako se ova normalna raja osjeca kad se on i ona ekipa uhvate za ruke i podju okrecat.Cocaine je napisao/la:Bio brato jedan pokemon na panonskom ali ga zgazili gariba dok su sizili u kolu![]()

- FrantoBauzek
Jucer meni lik napisa pp, zbog prepiske na ovoj temiCocaine je napisao/la:Franto ma moramo se salit druze i ukazivat pojedinim da je ovo forum i da tvoj post,moj ili petog desetog ne treba dozivljavati licno ni emotivno. Karaj dokle god mozes e sada jbga nekad predjemo u Metkovic ali sta ces desava se. Vazno je da ti ne mislim lose kao ni tvom klubu,kao sto ne mislim Zelji Celiku itd. Malo taj poganluk kod pojedinih trenutno izpizdi ali oni nisu klub i vazda ga gledam kroz onu finu raju koja za njega dise. Kada to skontaju mozda i od mene dobiju postovanje. Svi mi na isti nacin volimo svoje i nedamo na to

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
To je to brato. Labilni i ozbiljniFrantoBauzek je napisao/la:Jucer meni lik napisa pp, zbog prepiske na ovoj temiCocaine je napisao/la:Franto ma moramo se salit druze i ukazivat pojedinim da je ovo forum i da tvoj post,moj ili petog desetog ne treba dozivljavati licno ni emotivno. Karaj dokle god mozes e sada jbga nekad predjemo u Metkovic ali sta ces desava se. Vazno je da ti ne mislim lose kao ni tvom klubu,kao sto ne mislim Zelji Celiku itd. Malo taj poganluk kod pojedinih trenutno izpizdi ali oni nisu klub i vazda ga gledam kroz onu finu raju koja za njega dise. Kada to skontaju mozda i od mene dobiju postovanje. Svi mi na isti nacin volimo svoje i nedamo na toZa...ancija, ko je ne moze shvatiti i podnijeti, neka zaobilazi ovu temu.

- FrantoBauzek
"Do juce svjetla gasili sjekirama, sad su u odjelima."MortemHz je napisao/la:Franto, nemoj me citirati svega ti. Sjekirom cu te gađati.
Indikativan izbor

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al se fino dopunjujeteRigoletto je napisao/la:a nebi me cudilo, mogu mislit kako se ova normalna raja osjeca kad se on i ona ekipa uhvate za ruke i podju okrecat.Cocaine je napisao/la:Bio brato jedan pokemon na panonskom ali ga zgazili gariba dok su sizili u kolu![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MocMahale444
Fehimov mali nema pojma sta je kolo, on samo zna za tamburice 
Franto pusti MortemHz lik rega lijepo ti kaze da si mu dosadan.

Franto pusti MortemHz lik rega lijepo ti kaze da si mu dosadan.
- alan_kardec
- Kontakt:
najjača tema ex-yu sportskih foruma

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović