NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Oćel' D'Antoni bit bolji od Kerra? CP3 od Currya? Mislim, ako ih izbace, nemoguće da su ovi u svemu bolji, a ispali s takvom ekipom. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A da Harden trostruki MVP, neki to zaboravljaju
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pa gsw lani ne bi uzeo prsten da nije durenta bilo, kako ih je ubio Klivlend tako bi ih lani ubio neko drugi, ove godine ih je Hjuston postavio na krst i razapeo svima sve njihove slabosti.
KD i russ zasluzuju jedan drugog, tako su naucili igrati na izolacije i to se nece promjeniti nikad ni kod jednog ni kod drugog. ali mi nije jeasno da gsw moze otvoren sut iskreirati samo iz tranzicije, Kerr je rupetina, walton je vodio ovu ekipu bolje od njega da se ne lazemo.
Ako je cp ozbiljno povredjen a rakete ipak nekako prodju boston ce uzeti titulu sa sansama od 0.01 posto prije mjesec dana
KD i russ zasluzuju jedan drugog, tako su naucili igrati na izolacije i to se nece promjeniti nikad ni kod jednog ni kod drugog. ali mi nije jeasno da gsw moze otvoren sut iskreirati samo iz tranzicije, Kerr je rupetina, walton je vodio ovu ekipu bolje od njega da se ne lazemo.
Ako je cp ozbiljno povredjen a rakete ipak nekako prodju boston ce uzeti titulu sa sansama od 0.01 posto prije mjesec dana
Znaci oko Brade ti treba jedan jak igrac u 33oj godini , koji nije bio ni allstar niti i jednom nba teamu, i nekoliko dobrih role igraca da imas sampionsku ekipu, oko KD, Steph i 2 allstara nisu dovoljna AHAHAHA. Ma to ti je to
Igra kite bolju seriju, lik samo score nista vise
Igra kite bolju seriju, lik samo score nista vise
To mi je sinoc nekoliko puta proslo kroz misli gledajuci ga kako se muci da odigra bilo sta osim izolacije i podizanja na sut. Kolika je to ogromna razlika u razumijevanju igre i raznovrsnosti izmedju njega i Jamesa.Lillard je napisao/la:bolji od LeBrona![]()
Limitacije ozbiljne.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
27-5-5 na 41% iz igre, 24% trica JH
31-5-2 na 46 iz igre, 40% trica KD
Svakako veci doprinos u odbrani. Da, igra bolju seriju.
31-5-2 na 46 iz igre, 40% trica KD
Svakako veci doprinos u odbrani. Da, igra bolju seriju.
Harden od 5 tekmi 1 odigrao vrhunski, 2 onako solidno i 2 ne daj Boze nikome, a alem prica da igra dobru seriju

Samo ova sinoc je bas losa. Mimo toga je vrhunska serija.Epidaurus je napisao/la:Harden od 5 tekmi 1 odigrao vrhunski, 2 onako solidno i 2 ne daj Boze nikome, a alem prica da igra dobru seriju![]()
![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niti je bio, niti jeste, niti ce biti bolji igrac od LeBrona. Vec 15 sezona je u ligi. Mnogi nasljednici su se kao pojavljivali, dodju, odigraju sezonu, dvije- tri, nestanu. A LeBrone ne da pada, vec i dalje suvereno drzi tron kao najbolji igrac lige.Durant jeste blizu bio, ali i dalje korak iza.Lillard je napisao/la:bolji od LeBrona![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije vrhunska serija.geoxx je napisao/la:Samo ova sinoc je bas losa. Mimo toga je vrhunska serija.Epidaurus je napisao/la:Harden od 5 tekmi 1 odigrao vrhunski, 2 onako solidno i 2 ne daj Boze nikome, a alem prica da igra dobru seriju![]()
![]()
29 ppg iz 45% iz igre 5-5 (mimo sinoc), sa ovoliko izolacija i fakticki bez nogu, gdje glavni fokus odbrane, protiv ovakve ekipe je extra, pa ti pricaj sta hos.Epidaurus je napisao/la:Nije vrhunska serija.geoxx je napisao/la:Samo ova sinoc je bas losa. Mimo toga je vrhunska serija.Epidaurus je napisao/la:Harden od 5 tekmi 1 odigrao vrhunski, 2 onako solidno i 2 ne daj Boze nikome, a alem prica da igra dobru seriju![]()
![]()
KD igra "bolju" seriju, coj'ka krive za poraze AHAHAHA, Livingston sinoc kae ne treba nam 50 poena bilo koga, indirektno ga prca .
Koja odbrana KD? Kad je napravio play defanzivno u ovoj seriji? Ljudi ga neutralizovali skroz, samo score, nista vise
Imao je do sinoc nekih 30 poena na nekih 45-46% iz igre, 6 asistencija 5 skokova. Sta je to ako nije odlicno?
Igra aleme. Statistika odnosno podaci su u ovom slucaju, sto bi Zeljka Cvijanovic rekla, neumoljivi.
Igra aleme. Statistika odnosno podaci su u ovom slucaju, sto bi Zeljka Cvijanovic rekla, neumoljivi.
Ma svako ima svoje, coj'k sa jednim jakim igracem i role igracima ide u 7 protiv 4 allstara i 73w ekipe koja je dodala KD, kao prva opcija. Pa da je KD u okc proso bi ih sve glatko, gsw bez KD bi sinoc vec bilo rijeseno.geoxx je napisao/la:Imao je do sinoc nekih 30 poena na nekih 45-46% iz igre, 6 asistencija 5 skokova. Sta je to ako nije odlicno?
Moram se složiti s tobom. Ako prođu ovo Harden je sigurno drugi igrač lige. Tu nema nikakve dileme.alemsa je napisao/la:Ma svako ima svoje, coj'k sa jednim jakim igracem i role igracima ide u 7 protiv 4 allstara i 73w ekipe koja je dodala KD, kao prva opcija. Pa da je KD u okc proso bi ih sve glatko, gsw bez KD bi sinoc vec bilo rijeseno.geoxx je napisao/la:Imao je do sinoc nekih 30 poena na nekih 45-46% iz igre, 6 asistencija 5 skokova. Sta je to ako nije odlicno?
Igra aleme. Statistika odnosno podaci su u ovom slucaju, sto bi Zeljka Cvijanovic rekla, neumoljivi.Eto koliko ti treba da sklopis ekipu oko Brade. Samo neko da preuzme/pogura/pomogne kad ga noge skroz izdaju, kao CP u zadnje 2 tekme
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
joj sta ce mu radit ako ne osvoji titulu :mrgreen:
Ovo bez Duranta nije 73w ekipa koliko god puta ti to ponovio....alemsa je napisao/la:Ma svako ima svoje, coj'k sa jednim jakim igracem i role igracima ide u 7 protiv 4 allstara i 73w ekipe koja je dodala KD, kao prva opcija. Pa da je KD u okc proso bi ih sve glatko, gsw bez KD bi sinoc vec bilo rijeseno.geoxx je napisao/la:Imao je do sinoc nekih 30 poena na nekih 45-46% iz igre, 6 asistencija 5 skokova. Sta je to ako nije odlicno?
Igra aleme. Statistika odnosno podaci su u ovom slucaju, sto bi Zeljka Cvijanovic rekla, neumoljivi.Eto koliko ti treba da sklopis ekipu oko Brade. Samo neko da preuzme/pogura/pomogne kad ga noge skroz izdaju, kao CP u zadnje 2 tekme
Core im je isti Curry, Klay, Green, da nije KD bio bi Barnes i ostali role igraci. Bolhe imat KD nego to, ja bi sad potpiso PG za Arizu i Tuckera recimo ili koga vec Gordona (ko god se ne zove James, Chris i Clint) Tako da jeste 73 W
Vidi, napisao si 73w ekipe koja je dodala Duranta, sto znaci da bez dodavanja Duranta ti mislis da bi oni opet imali 73w bez u odnosu na tu ekipu startnog centra i startnog krila? Nije isto dodati Duranta na ekipu s Barnesom i Bogutom(a ti to tako predstavljas ovde) i dodati Duranta na ekipu bez njih. Da se razumijemo, slazem se ja u ostalom sto si rekao, ali nije potrebno da preuvelicavas s ovim 73w ekipa kad ovo trenutno kad oduzmes Duranta to nije.
Kompliciraš. Imali su 73w ekipu. Izgubili Barnesa i Boguta, dobili Duranta. Postali bolja ekipa. Nije preuveličavanje.JHam je napisao/la:Vidi, napisao si 73w ekipe koja je dodala Duranta, sto znaci da bez dodavanja Duranta ti mislis da bi oni opet imali 73w bez u odnosu na tu ekipu startnog centra i startnog krila? Nije isto dodati Duranta na ekipu s Barnesom i Bogutom(a ti to tako predstavljas ovde) i dodati Duranta na ekipu bez njih. Da se razumijemo, slazem se ja u ostalom sto si rekao, ali nije potrebno da preuvelicavas s ovim 73w ekipa kad ovo trenutno kad oduzmes Duranta to nije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.