Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Oprostit se od njega pod hitno
Hvala i nemoj vise molim te. Kakvu profinjenu tehniku ova lijencina posjeduje to je stvarno zacudjujuce. Ali momak je jednostavno fizicki nula od igraca sa stalnom tendencijom da bude sve losiji i losiji. Ne treba ga vise zvati u reprezentaciju.
Meraklija je odigrao vise utakmica u kojima je direktno skrivio gol nego sto nije.
Ima više loših dodavanja nego dodira sa loptom. Čarobnjak. I dalje zacementirani član reprezentacije.
dobre guzove ima Belma
Jesmo li mi gledali istu utakmicu, pa lik je uveden u trenucima kada su svi nasi igraci pocrkali da zajedno s Pjanicem koliko toliko sacuva posjed lopte sto je fenomenalno i odradio...onakvu kontrolu lopte i lahkocu pasa nema ni Pjanic...kao sto sam i rekao, dokle god igra standardno za svoj tim on mora biti dio reprezentacije, neka neki drugi trce za njim...
hurem je napisao/la:Jesmo li mi gledali istu utakmicu, pa lik je uveden u trenucima kada su svi nasi igraci pocrkali da zajedno s Pjanicem koliko toliko sacuva posjed lopte sto je fenomenalno i odradio...onakvu kontrolu lopte i lahkocu pasa nema ni Pjanic...kao sto sam i rekao, dokle god igra standardno za svoj tim on mora biti dio reprezentacije, neka neki drugi trce za njim...
Lik lagano navuce 5 Španaca na ledja, niko da mu dotakne loptu.Medunjanin je kvalitet, koliko god neki imali averziju prema njemu i ne gotivili ga.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
I koja je konkretna korist od te majstorije,malo nazad,pa u aut,pa primimo gol?edoo3 je napisao/la:hurem je napisao/la:Jesmo li mi gledali istu utakmicu, pa lik je uveden u trenucima kada su svi nasi igraci pocrkali da zajedno s Pjanicem koliko toliko sacuva posjed lopte sto je fenomenalno i odradio...onakvu kontrolu lopte i lahkocu pasa nema ni Pjanic...kao sto sam i rekao, dokle god igra standardno za svoj tim on mora biti dio reprezentacije, neka neki drugi trce za njim...
Lik lagano navuce 5 Španaca na ledja, niko da mu dotakne loptu.Medunjanin je kvalitet, koliko god neki imali averziju prema njemu i ne gotivili ga.
Sacekajte Bajramski i Novogodisnji turnir u Skenderiji pa mu se divite,ja cu vam platit karte.
-
- Kontakt:
bolje i to nego gledati neke antitalente
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Protiv Danske je odigrao dobru utakmicu, mislim da je bio nas najbolji igrac tokom 90 minuta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj zadnji penal uze, Sea mu govori hocul ja ili ti. On mu kaze ja cu uzeti 

tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj zadnji penal uze, Sea mu govori hocul ja ili ti. On mu kaze ja cu uzeti
Pa zbog toga je kapiten, da preuzme odgovornost

#15.10.2013 !!!
Nije loš bio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
veceras omladince vodi u nocni zivot Tokija
da Japanke znaju kakav im Casanova dolazi :kafa:
da Japanke znaju kakav im Casanova dolazi :kafa:
Tek sam sad vidio da je on dodao sjajnu loptu Kolašincu za drugi go.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bravo. A vidi li se to na snimku?tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj zadnji penal uze, Sea mu govori hocul ja ili ti. On mu kaze ja cu uzeti
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidi kada su se radovali nakon 4. penalaMakanaky je napisao/la:Bravo. A vidi li se to na snimku?tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj zadnji penal uze, Sea mu govori hocul ja ili ti. On mu kaze ja cu uzeti

Kao sto sam i rekao nakon prvog poluvremena, vratiti ga na mjesto organizatora igre i to je to...Medo ne moze odgovoriti zadatku na mjestu 10-ke, bar kada su iza njega Grahovac i Hadzic...Medo je maestro s loptom i kao takav nam je potreban...imat ce on sta ponuditi u kvalifikacijama sve dok je standardan u svom klubu tako da itekako treba racunati na njega...
Dobro si to upratiotuzlak1987 je napisao/la:Vidi kada su se radovali nakon 4. penalaMakanaky je napisao/la:Bravo. A vidi li se to na snimku?tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj zadnji penal uze, Sea mu govori hocul ja ili ti. On mu kaze ja cu uzeti

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.