AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Gabbiju i Roma je isti babo pravio 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Generalno dobro odigrana utakmica, iako su par puta pustili Veneziju da se previše razmaše sa pasovima, ali je odbrana sve očistila.
Naprijed smo i mogli dati još bar jedan gol, da nemaš onoliko potrošača lopti u vidu Diaza i Salamandera.
Stvarno je postalo iritantno gledati Diaza i njegove neuspjele pokušaje driblinga ili zakašnjelo dodavanje pasova, na poziciji gdje NE BI SMJELO da bude tako.
Naprijed smo i mogli dati još bar jedan gol, da nemaš onoliko potrošača lopti u vidu Diaza i Salamandera.
Stvarno je postalo iritantno gledati Diaza i njegove neuspjele pokušaje driblinga ili zakašnjelo dodavanje pasova, na poziciji gdje NE BI SMJELO da bude tako.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Veznjak koji vodi loptu spuštene glave ne može i neće nikada postati dobar igrač.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Theo 
Leaova druga asistencija.
Vizualni prikaz naše lijeve i desne strane tima

Leaova druga asistencija.
Vizualni prikaz naše lijeve i desne strane tima
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Volio bih da je dao Leaou da šuta. Zaslužio je gol.
Pa s obzirom da mu je onaj rukom skinuo gol sa crte, onda je bilo fer da i on šuta. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al kakva doktorska partija Tonalija,bravo momak, definitivno je sebi kupio startnu postavu.
Evo i Ante,nek i on sad upise koji gol ili asist
Evo i Ante,nek i on sad upise koji gol ili asist
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma znam, ali kontam pošto je dao već jedan. A Leao igrao fenomenalnu utakmicu, šteta da je bez gola završio.
- OldFashioned
- Kontakt:
Tonali maestralan.
Samo pustit i iduće partije da Theo/Florenzi izvode ove prekide. Fenomenalno to rade.
Samo pustit i iduće partije da Theo/Florenzi izvode ove prekide. Fenomenalno to rade.
Ma vala neka šuta penale onaj koji zna da zabije, da se nabija gol razlika. Već sam mislio da će Ibra opet uzeti i promašiti. 
I dalje Tonali i Theo bez kartona, pa da bar jedan od njih očisti kartone.
I dalje Tonali i Theo bez kartona, pa da bar jedan od njih očisti kartone.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ocisti Tonali
- OldFashioned
- Kontakt:
Htio je pucati, Theo mu samo odmahno rukom. Naravno jer je kapiten pa mu ovaj i nije smio progovoriti.
Leao dobro puca penale isto.
- OldFashioned
- Kontakt:
I mene trznuo Rebić sa ovim lažnjakom 
Ante

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kako ja volim gledati Rebica sa ovim svojim laznjacima,brat trzne sve igrace,gledaoce i kamermane 
Falio nam je Ante i Leao,sve to puno bolje sa njima izgleda,odmah je Theo skroz drugi igrac kad igra sa jednim od njih dvojice.
Falio nam je Ante i Leao,sve to puno bolje sa njima izgleda,odmah je Theo skroz drugi igrac kad igra sa jednim od njih dvojice.
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo za ekipu, rutinska pobjeda bez pola tima i sa 50% energije.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Lagano i rutinski 3 boda, sačuvana mreža, Tonali se spasio suspenzije za derbija, sve super. Ova pauza mi je super legla, a i Leao+Rebić daju novu dimenziju u napadu.
Aj Thea će bar biti lakše zamjeniti ako dobije kartone, kad se vrate sva tri defanzivca, a trebali bi jer se igra za tačno dvije sedmice.
Stvarno, ali stvarno se nadam da će klub krenuti po Faivrea jer ne možeš sa ovakvim Diazom igrati do kraja. Znači sve ono što bi jedan igrač na njegovoj poziciji trebao biti, on je sve ono obrnuto.
Aj Thea će bar biti lakše zamjeniti ako dobije kartone, kad se vrate sva tri defanzivca, a trebali bi jer se igra za tačno dvije sedmice.
Stvarno, ali stvarno se nadam da će klub krenuti po Faivrea jer ne možeš sa ovakvim Diazom igrati do kraja. Znači sve ono što bi jedan igrač na njegovoj poziciji trebao biti, on je sve ono obrnuto.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.