vidis da je momak napacen ....Adinjo je napisao/la:Imbecilu jedan, a ko mi?????rade_bl je napisao/la:ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su..
Strasan si![]()
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
× Plava krv ispod koze ×
Znam da nije vezano za temu al' nasi susjedi
vode 2:0 (sada je 15 min)

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ja pre neki dan,igram counter-strike na nekom slovackom serveru,upoznajem se sa nekim likom,kaze ima 19 god,pita me gdje ziv..ja kazem,RS,kaze nisam nikad cuo,rekoh ok,razumijem te...ja reko Bih.....kaze,gdje je to...objasni na mapi gdje ste... znaci neki slovaci nisu culi za BiH a ne neko drugi...a zasto bas od 93' zivis?! pobjegao,a?! i sad prosipas mlake cezarove misli...i ne vrjedjaj me,nisam ni ja tebesteve-o je napisao/la:konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...

" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
- rob do bagro
- Kontakt:
CRKNITE DUSMANI!!!
V
O
L
I
M

T
E

B
O
S
N
O

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- edo_malesak
vidim da nas rukmetasi i kosarkasi brukaju danas totalno..ali zato ce bosna ali reprezentacija da nam donese radost
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Gazi sve cetnike sve su to p**** BHF BHF BHF BHF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BHF DO GROBA 
[youtube][/youtube]
LIJEPA MOJA BOSNO VOLIM TE !!! SVAKO KO MISLI NESTO PROTIV TEBE UBIT CU GA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BHF !!!!!!!!!!!!!

[youtube][/youtube]
LIJEPA MOJA BOSNO VOLIM TE !!! SVAKO KO MISLI NESTO PROTIV TEBE UBIT CU GA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BHF !!!!!!!!!!!!!
evo slovence pomalo sudije kraduu, sramota je samo se bojim isti scenarij veceras
Pa ako jedan lik ne zna gdje je BiH.. zar to znaci da niko tamo ne zna za BiH??..rade_bl je napisao/la:ja pre neki dan,igram counter-strike na nekom slovackom serveru,upoznajem se sa nekim likom,kaze ima 19 god,pita me gdje ziv..ja kazem,RS,kaze nisam nikad cuo,rekoh ok,razumijem te...ja reko Bih.....kaze,gdje je to...objasni na mapi gdje ste... znaci neki slovaci nisu culi za BiH a ne neko drugi...a zasto bas od 93' zivis?! pobjegao,a?! i sad prosipas mlake cezarove misli...i ne vrjedjaj me,nisam ni ja tebesteve-o je napisao/la:konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
SRbija,a ko drugi..ja sam isao na sve i jednu kvalifikacionu utakmicu,a ako da bog srece pa dobijem neke pare,odoh i u afriku...ja sam dolazio i na Kosevo- BIH-Srbija 0-0...i imam dosta razloga da vas "volim"... i nemoj provociratiAdinjo je napisao/la:Imbecilu jedan, a ko mi?????rade_bl je napisao/la:ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su..
Strasan si![]()
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
@jade ti si vec od 9 novembra na ovom forumu.rade_bl je napisao/la:ja pre neki dan,igram counter-strike na nekom slovackom serveru,upoznajem se sa nekim likom,kaze ima 19 god,pita me gdje ziv..ja kazem,RS,kaze nisam nikad cuo,rekoh ok,razumijem te...ja reko Bih.....kaze,gdje je to...objasni na mapi gdje ste... znaci neki slovaci nisu culi za BiH a ne neko drugi...a zasto bas od 93' zivis?! pobjegao,a?! i sad prosipas mlake cezarove misli...i ne vrjedjaj me,nisam ni ja tebesteve-o je napisao/la:konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
uuuu puno,sad ce metla

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
konj skini se vise.J.... i t... i RSnidjo_barca je napisao/la:haj ba ****rade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
POMOZI BOŽEE

hajde skolarci pustite se politike, nago jeli ćiro objavio sastav tko igra pozadi da znam treba li igrati na golove ili ne
VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
rade , rade B. Luka je u BIH pa ako hoces i u RS ali nije u srbiji i nece nikad ni biti , razumijem da ti je prva opcija srbija ali ne mogu da shvatim da mozes biti protiv drzave u kojoj zivis , sto se tice turskih zastava tu se slazem sa tobom koji ce nam k..... te zastave ja nisam turcin i zaboli me za turke , isto tako oni koji ih nose bi trebali imati obzira prema misketu , milenkovicu ,supicu ,damjanovicu , pandzi , ciri itd da sad ne nabrajam sve koji su druge vjeroispovjesti ali ni ovi momci koji su bosnjaci nisu turci i ne znam sta te turske zastave treba da predstavljaju , ja je nabijem na k..... , imamo svoje zastave svoj identitet i mrzim kad mi guraju situaciju da su mi turci braca , meni nisu , isti su mi ko svi drugi stanci
ja sam bosanac , ne bosnjak i nikako turcin
ja sam bosanac , ne bosnjak i nikako turcin
rade_bl je napisao/la:ja pre neki dan,igram counter-strike na nekom slovackom serveru,upoznajem se sa nekim likom,kaze ima 19 god,pita me gdje ziv..ja kazem,RS,kaze nisam nikad cuo,rekoh ok,razumijem te...ja reko Bih.....kaze,gdje je to...objasni na mapi gdje ste... znaci neki slovaci nisu culi za BiH a ne neko drugi...a zasto bas od 93' zivis?! pobjegao,a?! i sad prosipas mlake cezarove misli...i ne vrjedjaj me,nisam ni ja tebesteve-o je napisao/la:konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
HAHAHAhahahahahah...koji si ti levat rade...Slovak, jaka sila u PM. Jesi glup, nevidis dalje od nosa, imbecilu
Admini, ovaj je zreo za BANANE...
P.S raja, pogledajte kako Rade, hoce ali NEZNA, cisto NEZNA da prica i pise ekavicom. Rade, Rade zao mi te

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu? 

- nidjo_barca
- Kontakt:
ma pustute ovog dbla pls,nastavimo mi sa svojom diskusijom,nece meni niko "poremetiti" ovu srecu i radost .
NAPRIJED BOSNOOOOOOOOOOOOO
NAPRIJED BOSNOOOOOOOOOOOOO
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sta vam je ljudi..
Vi cete na najbolji nacin zgaziti sve cetnike kad ih ignrorisete..Pusti te ba nek pisu sta god hoce nemoj te se umarati satim,sta vam je
Vi cete na najbolji nacin zgaziti sve cetnike kad ih ignrorisete..Pusti te ba nek pisu sta god hoce nemoj te se umarati satim,sta vam je
Zadnja izmjena: AeroPlus, dana/u 14 nov 2009, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
pola deset po nasem.Tarik14 je napisao/la:U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu?
pola devet po njihovom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.