Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

MaliMemo
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la MaliMemo » 14 nov 2009, 17:48

Adinjo je napisao/la:
rade_bl je napisao/la:
Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima.. :lol:

evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su.. :D
ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...
Imbecilu jedan, a ko mi?????

Strasan si :mrgreen: :lol:
vidis da je momak napacen ....
× Plava krv ispod koze ×

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 14 nov 2009, 17:48

Znam da nije vezano za temu al' nasi susjedi :D vode 2:0 (sada je 15 min)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

rade_bl
Kontakt:

Post Postao/la rade_bl » 14 nov 2009, 17:49

steve-o je napisao/la:
rade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RS :) aj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinu :lol:
ja pre neki dan,igram counter-strike na nekom slovackom serveru,upoznajem se sa nekim likom,kaze ima 19 god,pita me gdje ziv..ja kazem,RS,kaze nisam nikad cuo,rekoh ok,razumijem te...ja reko Bih.....kaze,gdje je to...objasni na mapi gdje ste... znaci neki slovaci nisu culi za BiH a ne neko drugi...a zasto bas od 93' zivis?! pobjegao,a?! i sad prosipas mlake cezarove misli...i ne vrjedjaj me,nisam ni ja tebe :!:
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 nov 2009, 17:49

CRKNITE DUSMANI!!!

slikaV
slikaO
slikaL
slikaI
slikaM
slika
slikaT
slikaE
slika
slikaB
slikaO
slikaS
slikaN
slikaO
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 14 nov 2009, 17:49

vidim da nas rukmetasi i kosarkasi brukaju danas totalno..ali zato ce bosna ali reprezentacija da nam donese radost
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 14 nov 2009, 17:49

Gazi sve cetnike sve su to p**** BHF BHF BHF BHF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BHF DO GROBA :twisted:
[youtube][/youtube]
LIJEPA MOJA BOSNO VOLIM TE !!! SVAKO KO MISLI NESTO PROTIV TEBE UBIT CU GA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BHF !!!!!!!!!!!!!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 14 nov 2009, 17:50

evo slovence pomalo sudije kraduu, sramota je samo se bojim isti scenarij veceras

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 14 nov 2009, 17:51

rade_bl je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
rade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RS :) aj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinu :lol:
ja pre neki dan,igram counter-strike na nekom slovackom serveru,upoznajem se sa nekim likom,kaze ima 19 god,pita me gdje ziv..ja kazem,RS,kaze nisam nikad cuo,rekoh ok,razumijem te...ja reko Bih.....kaze,gdje je to...objasni na mapi gdje ste... znaci neki slovaci nisu culi za BiH a ne neko drugi...a zasto bas od 93' zivis?! pobjegao,a?! i sad prosipas mlake cezarove misli...i ne vrjedjaj me,nisam ni ja tebe :!:
Pa ako jedan lik ne zna gdje je BiH.. zar to znaci da niko tamo ne zna za BiH??.. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

rade_bl
Kontakt:

Post Postao/la rade_bl » 14 nov 2009, 17:51

Adinjo je napisao/la:
rade_bl je napisao/la:
Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima.. :lol:

evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su.. :D
ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...
Imbecilu jedan, a ko mi?????

Strasan si :mrgreen: :lol:
SRbija,a ko drugi..ja sam isao na sve i jednu kvalifikacionu utakmicu,a ako da bog srece pa dobijem neke pare,odoh i u afriku...ja sam dolazio i na Kosevo- BIH-Srbija 0-0...i imam dosta razloga da vas "volim"... i nemoj provocirati
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 17:51

rade_bl je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
@jade ti si vec od 9 novembra na ovom forumu.
uuuu puno,sad ce metla ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir 2507
Kontakt:

Post Postao/la emir 2507 » 14 nov 2009, 17:52

nidjo_barca je napisao/la:
haj ba **** :evil:
konj skini se vise.J.... i t... i RS

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 14 nov 2009, 17:52

POMOZI BOŽEE :!: :!: :!:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 nov 2009, 17:52

hajde skolarci pustite se politike, nago jeli ćiro objavio sastav tko igra pozadi da znam treba li igrati na golove ili ne

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 nov 2009, 17:52

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 14 nov 2009, 17:53

rade , rade B. Luka je u BIH pa ako hoces i u RS ali nije u srbiji i nece nikad ni biti , razumijem da ti je prva opcija srbija ali ne mogu da shvatim da mozes biti protiv drzave u kojoj zivis , sto se tice turskih zastava tu se slazem sa tobom koji ce nam k..... te zastave ja nisam turcin i zaboli me za turke , isto tako oni koji ih nose bi trebali imati obzira prema misketu , milenkovicu ,supicu ,damjanovicu , pandzi , ciri itd da sad ne nabrajam sve koji su druge vjeroispovjesti ali ni ovi momci koji su bosnjaci nisu turci i ne znam sta te turske zastave treba da predstavljaju , ja je nabijem na k..... , imamo svoje zastave svoj identitet i mrzim kad mi guraju situaciju da su mi turci braca , meni nisu , isti su mi ko svi drugi stanci

ja sam bosanac , ne bosnjak i nikako turcin

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 nov 2009, 17:53

rade_bl je napisao/la:
steve-o je napisao/la:

HAHAHAhahahahahah...koji si ti levat rade...Slovak, jaka sila u PM. Jesi glup, nevidis dalje od nosa, imbecilu

Admini, ovaj je zreo za BANANE...

P.S raja, pogledajte kako Rade, hoce ali NEZNA, cisto NEZNA da prica i pise ekavicom. Rade, Rade zao mi te :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 nov 2009, 17:54

U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu? :?

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 17:54

ma pustute ovog dbla pls,nastavimo mi sa svojom diskusijom,nece meni niko "poremetiti" ovu srecu i radost .

NAPRIJED BOSNOOOOOOOOOOOOO
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 14 nov 2009, 17:54

Sta vam je ljudi..

Vi cete na najbolji nacin zgaziti sve cetnike kad ih ignrorisete..Pusti te ba nek pisu sta god hoce nemoj te se umarati satim,sta vam je
Zadnja izmjena: AeroPlus, dana/u 14 nov 2009, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 nov 2009, 17:55

Tarik14 je napisao/la:U koliko sati pocinje utakmice po Portugalskom vremenu i po nasem vremenu? :?
pola deset po nasem.

pola devet po njihovom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.