Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

mandraX
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la mandraX » 28 feb 2012, 18:58

Arogantni je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Duše slatke, nije im lako, 17 godina u sjeni, ma kojih 17 ustvari :mrgreen: , 100 i nešto godina u sjeni najvećeg londonskog kluba pa čim jedne godine im krene malo bolje odmah se pohase. :lol:

17 godina zaredom ispod Arsenala :lol: , pa čak ni kvazi tim poput Blackburna nije toliko u Arsenalovoj sjeni.
Inace neka velika mudrologija je biti najveci londonski klub... Pa kad svi zbroje trofeje LP dobije se nevjerovatna 0....
HectorLopez je napisao/la:A kad zbrojis juventusove titule dobije se poziv iz suda.
Uh :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 feb 2012, 19:11

Ova zadnja je predobra. :lol:
...Život za Široki...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 feb 2012, 19:44

Arogantni je napisao/la: Samo ti meni objasni sta je ovdje smijesno svega ti.... Koja je poenta sale pa cu se i ja nasmijati od srca, al' iskreno sam sebi i njegovoj dovitljivoscu...
29 titula i sta... kakav poziv iz suda....
Nije ti smiješno? Zaobiđi ;)

Baš me zanima zašto ti nije smiješno :mrgreen:
Arogantni je napisao/la:Vi jos gluplji od njega svega mi...
A mogao se taj post napisati i bez ovog.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 28 feb 2012, 19:50

mandraX je napisao/la:
Arogantni je napisao/la: Samo ti meni objasni sta je ovdje smijesno svega ti.... Koja je poenta sale pa cu se i ja nasmijati od srca, al' iskreno sam sebi i njegovoj dovitljivoscu...
29 titula i sta... kakav poziv iz suda....
Nije ti smiješno? Zaobiđi ;)

Baš me zanima zašto ti nije smiješno :mrgreen:
Arogantni je napisao/la:Vi jos gluplji od njega svega mi...
A mogao se taj post napisati i bez ovog.
PA jeste... Ne napisa mi objasnjenje sale... Da se i ja nasmijem... Objasnjenje sigurno je glupo kao i sami post...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 28 feb 2012, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 28 feb 2012, 19:50

mandraX je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Duše slatke, nije im lako, 17 godina u sjeni, ma kojih 17 ustvari :mrgreen: , 100 i nešto godina u sjeni najvećeg londonskog kluba pa čim jedne godine im krene malo bolje odmah se pohase. :lol:

17 godina zaredom ispod Arsenala :lol: , pa čak ni kvazi tim poput Blackburna nije toliko u Arsenalovoj sjeni.
Inace neka velika mudrologija je biti najveci londonski klub... Pa kad svi zbroje trofeje LP dobije se nevjerovatna 0....
HectorLopez je napisao/la:A kad zbrojis juventusove titule dobije se poziv iz suda.
Uh :mrgreen:
Baš, Uh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobar
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2012, 19:52

Meni su dobra oba posta :mrgreen: Iako je @arogantni realnije sagledao činjenice za svoj post o londonskim ekipama nego li @Hector o Juveu :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 feb 2012, 20:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 28 feb 2012, 22:27

Ma kako god,ja da sam @Arogantni "banovao" bih sam sebe,na jedno sedmicu dana ... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 feb 2012, 22:34

29 titula i sta... kakav poziv iz suda.... Vi jos gluplji od njega svega mi...
ima jedna lijepa rijec, "zavist" :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 feb 2012, 22:52

ovi juventini kao da su Dodikovci , odmah misle da e to po nacionalnoj osnovi!
al fakat treba ovi dana malo postove pratiti , mislim da ce ih veceras na temi repke biti kisa bozija, koji ce ovdje zavrsiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 feb 2012, 23:04

vrebac86 je napisao/la:ovi juventini kao da su Dodikovci , odmah misle da e to po nacionalnoj osnovi!
al fakat treba ovi dana malo postove pratiti , mislim da ce ih veceras na temi repke biti kisa bozija, koji ce ovdje zavrsiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
de Novara suti
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 feb 2012, 23:28

"Šta Neymar pjeva poslije utakmice s BiH ? - Gazio me jedan Englez, gazio me jedan Spanac, ali niko k'o Bosanac.."

Ja oplakao :lol: :lol: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 28 feb 2012, 23:37

ramiral je napisao/la:nadam se da ce se brzo uporaviti.. nek salihovic unidze mjesto njega...

na temi o reprezentativcima
:lol: :lol: :lol: :lol:
Joj majko :lol: :lol: :lol: :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 feb 2012, 23:50

Blue_He4rt je napisao/la:
hodža je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:
Gdje je bio dos Santos Averinos Luizao Nazario de Lima Ricardo NEYMAR ? :mrgreen:

ko je to ? :roll: :roll:

:mrgreen:

Mislim da je onaj sa kosom poput strehe od trospratne kuce.Nisam vidio smjesnije frizure u zivotu.A dobro i pegla loptu,mog`o bi i sa vesom probati.
:lol: :lol: :lol: :lol:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 feb 2012, 00:00

vrebac86 je napisao/la:ovi juventini kao da su Dodikovci , odmah misle da e to po nacionalnoj osnovi!

fakat se ljudi previse pale :roll: isto kao da im diras na otadzbinu..Volio bih da je sve sala, ali postovi na temi tal. lige na to ne ukazuju, a evo vidim i ovdje...Znaci ako ti nesto postavis smjesno ( da ili ne kako kome ) na njihov racun oni ti i ovdje hoce da spuste, iako je ova tema za zajebanciju
15.10 - 15.06 ...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 feb 2012, 00:01

Na ovom forumu ne smijete dirat bavarce, juventine i smradalonce :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 feb 2012, 00:04

Edin TM87 je napisao/la:Na ovom forumu ne smijete dirat bavarce, juventine i smradalonce :mrgreen:

ma nije to nikako diranje na licnoj ili ne daj boze vjerskoj, nacionalnoj i dr osnovi, to je sve sala ali eto oni ne znaju za to ili pravdaju to time da je neko zavidan na njih ( zbog cega da zavidim, pa nisi mi pokupio trebu :lol: pa da ti zavidim )... bavarce slabo pratim, a barcelonisti su takodjer teski...Ne daj boze da nesto kazes protiv njihovog kluba ili Messija :oops:
15.10 - 15.06 ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 feb 2012, 00:06

Henry je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Na ovom forumu ne smijete dirat bavarce, juventine i smradalonce :mrgreen:
U gov-na se ne dira. :lol: :lol:
Znam da si htio da provališ, ali bezveze si pretjerao.

Ovako sad tvoj post ide na prijavu zbog vrijeđanja i nemoj se začuditi ako dobiješ ban.

Ja sam davno pročitao i prvobitno sam se nasmijao jer mi je bilo smješno, zato nisam ni reagovao iako navijam za Juve, a to što ti sad prelaziš granice je odraz tvoje (ne)kulture.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 29 feb 2012, 00:11

haj odje.bite svi sa teme :lol:

spamate bezveze ;)
FORZA MARŠAL !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 feb 2012, 00:12

skyisthelimit je napisao/la:

ma nije to nikako diranje na licnoj ili ne daj boze vjerskoj, nacionalnoj i dr osnovi, to je sve sala ali eto oni ne znaju za to ili pravdaju to time da je neko zavidan na njih ( zbog cega da zavidim, pa nisi mi pokupio trebu :lol: pa da ti zavidim )... bavarce slabo pratim, a barcelonisti su takodjer teski...Ne daj boze da nesto kazes protiv njihovog kluba ili Messija :oops:
A cinjenica je da te skupine imaju blagu pomoc administracije kad su neke teske rasprave... Ja sta god napisem na temi Barcelone, to je provokacija i odmah se brise uz par upozorenja, bavarci imaju geronima, a juventini tandem juventus0404 i sarajlija89 :mrgreen:

Nije tema, necemo dalje...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, lol89, xinxee i 5 gostiju.