FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Kruze informacije da bi mogli kod vas trojica iz Zvijezde na posudbu ovu sezonu.
-
- Kontakt:
Nije loše, kakav je onaj Jahić, za njeg već znamo?Kapetan je napisao/la:Kruze informacije da bi mogli kod vas trojica iz Zvijezde na posudbu ovu sezonu.
1921
1989
1989
Dobar igrac igrao je par tekmi i za repku, ima dobar centarsut i dobar pass al je krhak u duelima treba nabacit koju kilu pa mislim da bi bolji bio u veznom redu nego na beku.VolimRadnicki je napisao/la:Nije loše, kakav je onaj Jahić, za njeg već znamo?Kapetan je napisao/la:Kruze informacije da bi mogli kod vas trojica iz Zvijezde na posudbu ovu sezonu.
Navodno jos bi vam trebao doc i golman (ne znam koji) te jedan veznjak mislim da je rijec o Eldaru Pilavdzicu on prilicno talentiran momak al je imao problema sa povredama proslu sezonu. Prije nego sto je dosao u Zvijezdi igrao je u Ceskoj i bio je na meti Duisburga.
Joj Pejzic vam pojacanje

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Joj Pejzic vam pojacanje![]()

STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa nemam se sta tjesiti, jer se dobro cuje, tako da ocigledno nko od vas ko je pokusao provaljivati covjeka ne cuje dobro, tako da treba i usnom oticiLukavac89 je napisao/la: tješi se

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zelio bih da dam svoje skromno misljenje o trenutnim ¨pojacanjima ¨ Radnickog. Zbog pritisaka koji su se vrsili u proslom periodu na klub odnosno na pojedine clanove uprave( jer nisu svi clanovi podlozni pritiscima) donesena je odluka da treba vidjeti ima li dobrih igraca na nasoj opstini i ako ima dati im sansu.Ideja mozda i nije losa ali sumnjam da ima neki igrac koji bi bio standardan ali isto tako sigurno ima igraca koji su bolji od mitrovica a jeftiniji tako da ih treba iskoristiti.Sto se tice ovih iz proletera to je doveo trenutni trener i slazem se sa vecinom da nam ne treba ni jedan talenat iz te lige.Sto se tice igraca koji ce vjerovatno doci iz Zvijezde Gradacac na posudbu mislim da ce imati mjesto u ekipi.E sad u upravi ipak ima par clanova koji sigurno nece dozvoliti da ovi trenutni ¨talenti¨ ostanu kao pojacanja jer nemaju veze sa ovom ligom i koji ce se potruditi da dovedu par pravih pojacanja sa kojima cemo moci napasti na PL. Ima u upravi i onih kojima to nece goditi ali hvala Bogu ne pitaju se bas puno.Malo sam razocaran sa pojedinim igracima koji srecu traze u losijoj slobodi i sa onima koji su djeca Radnickog a zavaljuju cifru koju klub ne moze ispostovati.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
-
- Kontakt:
Imate u Jahiću extra igrača vjerujete,momk je karakter i super igrač mislim da ima mjesta u Zvijzdi i nemogu da skontam zašto su ga dali Radničkom a dovode neke kvazi igrače.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Tanak siTayyp je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Joj Pejzic vam pojacanje![]()
![]()
![]()
jesi interesantan.De ako moze jos koju provalu stvarno imas smisla za to.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nije rekao poCeraj Joge, nije rekao je.o vas Zeljo i nena, nije rekao De cu u pi.ku materinu, nije psovao Boga i hljebSaltCityAttack je napisao/la:pa nemam se sta tjesiti, jer se dobro cuje, tako da ocigledno nko od vas ko je pokusao provaljivati covjeka ne cuje dobro, tako da treba i usnom oticiLukavac89 je napisao/la: tješi se..prvo sto se spominje "Joge poCeraj", a lik spomenu Stanu Nikolica kod te kriticne rijeci o kojoj se polemise..znaci ni ime niste potrefili u pm

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Poceraj joge nije reko 100% to sti je psovao to je druga stvar..u ostalom covjek je spomeno Stanu kod te kljucne rijeci
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 jul 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
O čemu se ovdje raspravlja... GLUPOST UBIJA.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ni meni nije jasno al et...imal kakvih pojacanja u lukavcu..mislim da ste u jogetu dobili sasvim dobro pojacanje..strasno mi je zao sto nije zavrsio u SlobodiCasp3r je napisao/la:O čemu se ovdje raspravlja... GLUPOST UBIJA.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Znam da je rekao ako ne nađe PL angažman da će se nama ponuditi, ali ko će ga znati - mislim da je trenutno najbliži Banovićima. Ta, ko će ga znati.TzBulevar87 je napisao/la:@Casp3r
šta je s ovog Trumića, jel on naš igrač ili.. ?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/slomic-n ... cki/108440" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Stana poćerajSaltCityAttack je napisao/la:Poceraj joge nije reko 100% to sti je psovao to je druga stvar..u ostalom covjek je spomeno Stanu kod te kljucne rijeci

Po meni ovog momka je trebalo zadržati, neki možda namjerno zanemaruju - ali Sloma je igračina za većinu našeg trenutnog rostera, od iskustva pa nadalje.Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slomic-n ... cki/108440
Slazem se u potpunosti s tobom Casper, jer bolje platiti Slomicu njegove uslove i opet ce biti jeftinije nego kad platimo ovu sve trojicu iz ProleteraCasp3r je napisao/la:Po meni ovog momka je trebalo zadržati, neki možda namjerno zanemaruju - ali Sloma je igračina za većinu našeg trenutnog rostera, od iskustva pa nadalje.Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slomic-n ... cki/108440

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.