Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Da pozdravim Wolfu citavu familiju, kako spuca Dzeku u lice sa kopackom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Daily Star: Wolfsburg striker Edin Dzeko will turn down Manchester United, Arsenal and Chelsea to sign for AC Milan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma nije to nista novo Ali steta sto odbija takve ponude i ide u propast od tim kakav je MilanCartman je napisao/la:Daily Star: Wolfsburg striker Edin Dzeko will turn down Manchester United, Arsenal and Chelsea to sign for AC Milan.
Sine idi u Englesku najgledaniju ligu,najbolju ligu
Opet je na kraju Juventusu najblizi zato sto je Milan skrt
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
sanjaj sanjaj on je Milanov igrac mislim Milan bar ne ispada u 2. ligu kao neki timovi ovdjePonos Torina je napisao/la:Ma nije to nista novo Ali steta sto odbija takve ponude i ide u propast od tim kakav je MilanCartman je napisao/la:Daily Star: Wolfsburg striker Edin Dzeko will turn down Manchester United, Arsenal and Chelsea to sign for AC Milan.
Sine idi u Englesku najgledaniju ligu,najbolju ligu![]()
![]()
Opet je na kraju Juventusu najblizi zato sto je Milan skrt![]()
Sine idi u manchester united tamo češ tek procvjetati rođen si za njih..........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- rob do bagro
- Kontakt:
ma hodi ti Dzeko u Celik najbolje ti je...hoces u veliki klub...Celik je najbolja opcija 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:sanjaj sanjaj on je Milanov igrac mislim Milan bar ne ispada u 2. ligu kao neki timovi ovdjePonos Torina je napisao/la:Ma nije to nista novo Ali steta sto odbija takve ponude i ide u propast od tim kakav je MilanCartman je napisao/la:Daily Star: Wolfsburg striker Edin Dzeko will turn down Manchester United, Arsenal and Chelsea to sign for AC Milan.
Sine idi u Englesku najgledaniju ligu,najbolju ligu![]()
![]()
Opet je na kraju Juventusu najblizi zato sto je Milan skrt![]()
![]()
Nebi da raspravljam ali ako je neki tim trebao ispat ne u Seriu b nego u Serie C2 onda je to Milan ali nije Zato sto je tu Cika berluskoni i to svi znaju
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
uuu vidim imamo i vidovitih ovdje koji znaju sta bi bilo kad bi bilo...haj neka hvala Bogu...
- Ponos Torina
- Kontakt:
I slijepac to vidi!!!! Vidoviti nepostoje....A_d_0 je napisao/la:uuu vidim imamo i vidovitih ovdje koji znaju sta bi bilo kad bi bilo...haj neka hvala Bogu...
Dzeko nemoj matereti samo za Milan i jos da te grli onaj fasista da mu ime nepisem jer nije ni zasluzio. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav Celik, hajde ti u Bavarsku, tamo je potreban jedan razarac.rob do bagro je napisao/la:ma hodi ti Dzeko u Celik najbolje ti je...hoces u veliki klub...Celik je najbolja opcija
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
moze i ta opcija...sve fola napadaci...vise odbrambeni zabili golovaomerbavarac je napisao/la:Kakav Celik, hajde ti u Bavarsku, tamo je potreban jedan razarac.rob do bagro je napisao/la:ma hodi ti Dzeko u Celik najbolje ti je...hoces u veliki klub...Celik je najbolja opcija
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bayern ti je njemacki Real, tamo se propada ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Momak zna zabiti gol i u tome je jedan od najboljih. Ali sto ne zna klub izabrati, to je strahota Bozija.
Jbg, ne mozes u svemu biti dobar.
Jbg, ne mozes u svemu biti dobar.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
...tamo propada onaj ko ne umije, a ko umije njemu dvijeGenghis je napisao/la:Bayern ti je njemacki Real, tamo se propada ...
Vom Jäger zum Gejagten
A istina, moras biti Zidane da ne propadnes u Realu ... ako si Demichelis progutat' ce te noć ...geronimo je napisao/la:...tamo propada onaj ko ne umije, a ko umije njemu dvijeGenghis je napisao/la:Bayern ti je njemacki Real, tamo se propada ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
...samo prave zvijezde uvijek sjaju i opstaju, a ove ostale nek' proguta noc, a moze i dan bijeli...ako se mene pita.Genghis je napisao/la:A istina, moras biti Zidane da ne propadnes u Realu ... ako si Demichelis progutat' ce te noć ...geronimo je napisao/la:...tamo propada onaj ko ne umije, a ko umije njemu dvijeGenghis je napisao/la:Bayern ti je njemacki Real, tamo se propada ...
Ili jesi, ili nisi
Vom Jäger zum Gejagten

Jes' ga zavalio ovaj frajla
Armine, samo te prolaz dalje u LP-a moze spasit...
Vom Jäger zum Gejagten
Bayern M i Real M su pravo smece..Nikada ne bih volio da i jedan Bosanac ode u ta dva kluba..Real M nam je vec unistio Baljica...Salihamidzic je bio sretan sto je bio spreman igrati na svim pozicijama, snasao se nekako i malo ko bi to mogao...No ta dva kluba su mashine za unistiti igraca...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Moze li neko postaviti link za CSKA M - Wolfsburg da gledamo, ali da je dobra slika...
Imam osjecaj da Dzeko danas zabija...
Bit ce tvrda tekma, Veh ce uz Dzeku ubaciti Martinsa, onaj kloc Grafite je kaznjen cini mi se..Igrat ce malo defanzivnije danas jer im i bod pase, pa stoga ne treba ocekivati mnogo od Dzeke, no nikad se ne zna...Ako dobije lopte ima da Dzeko zagrije hladnu Moskvu !!!
Imam osjecaj da Dzeko danas zabija...
Bit ce tvrda tekma, Veh ce uz Dzeku ubaciti Martinsa, onaj kloc Grafite je kaznjen cini mi se..Igrat ce malo defanzivnije danas jer im i bod pase, pa stoga ne treba ocekivati mnogo od Dzeke, no nikad se ne zna...Ako dobije lopte ima da Dzeko zagrije hladnu Moskvu !!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.