IT4 moze biti SG. Nesto ko Iverson.BernardBarnjak je napisao/la:dscile je napisao/la:Nisam gledao mec, ali vidim po statistici da sa Smartom na terenu je +22 za Boston, i to me bas raduje.. Nekako bas imam zelju da vidim njegovu eksploziju i da ima sezonu od npr 15p, 5a, 3s ili slicno.
Sta mislite hoce li biti kakvih trejdova ovih krilnih centara? Kontam da bi mogao Sully letiti ove sezone.. narocito ako nastavi dobro igrati, jer vec ima neku vrijednost. Mozda za nekog beka..
Meni je sully jedan od kvalitetnijih a i mlad je. Ali ako bi dobili kakvog kvalitetnog SG ja bih ga odmah mjenjao. Eh kad na draftu nismo igrali pametno...
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
malo je prenizak za SG
Pa i Iverson je. Filipe, filipe...filip13 je napisao/la:malo je prenizak za SG
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Pa i Iverson je. Filipe, filipe...filip13 je napisao/la:malo je prenizak za SG
Zelio je da ti kaze da je i od Iversona dosta nizi.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma 5cm mozda.BernardBarnjak je napisao/la:Greivis je napisao/la:Pa i Iverson je. Filipe, filipe...filip13 je napisao/la:malo je prenizak za SG
Zelio je da ti kaze da je i od Iversona dosta nizi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
8 cm.
175-183.
Nebitno je to. Nek je on nama ziv i zdrav. I da nam bude najbolji asistent jer smo deficitarni u tom segmentu.
175-183.
Nebitno je to. Nek je on nama ziv i zdrav. I da nam bude najbolji asistent jer smo deficitarni u tom segmentu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Greivis je napisao/la:Pa i Iverson je. Filipe, filipe...filip13 je napisao/la:malo je prenizak za SG
ovaj je bas prenizak,i za playa a kamoli za šutera
Gledao sam sinoc prvo poluvrijeme.. i najvece zapazanje mi je da je Turner rak ovog tima. Lik u prvom poluvremenu samo neka soliranja, cim vidi kos odma suta, nije imao niti jedno dodavanje..
Sully sve bolji i bolji.. A Crowder i Turner na trojci tesko da mogu voditi ekipu do PO.
Sully sve bolji i bolji.. A Crowder i Turner na trojci tesko da mogu voditi ekipu do PO.
- IlCapitano
- Kontakt:
Gori je Stevens što drži Turnera čitavo drugo poluvrijeme na terenu. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mislim da bi Isaiah i Amir trebali da budu starteri.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Mislim da bi Isaiah i Amir trebali da budu starteri.
Slazem se. A i sa ostalim u vezi turnera...
Thomas sigurno ima kvalitet i po tome bi trebao da bude starter.. ali meni se to i ne cini kao nesto bitno, jer ce i ovako i onako igrati vise od startnog pleja. Bez obzira da li je starter ili ne.. Samo sto kao rezerva ostaje u konkurenciji za najboljeg sestog igraca. Za Amira se u svakom slucaju slazem da treba biti ispred Lee-a u prvoj petorci.
Jos jedno zapazanje.. Mislim da bi se moglo raditi i jos vise akcija za Bradleya, tj da on uzme koji sut vise.
Ja prizeljkujem neki trejd u kojem bi se kurtalisali Turnera i sa njim u paketu poslali jos jednog PF-a, a doveli neku novu trojku koja bi bila starter.. Pa da Crowder ulazi sa klupe. Po mogucnosti neku trojku sa dobrim sutem za tri i mogucnosti da iskreira nesto za druge i ima koju asistenciju..
PS - Mozda sam malo previse igrao MyGM mod na NBA 2k16
Jos jedno zapazanje.. Mislim da bi se moglo raditi i jos vise akcija za Bradleya, tj da on uzme koji sut vise.
Ja prizeljkujem neki trejd u kojem bi se kurtalisali Turnera i sa njim u paketu poslali jos jednog PF-a, a doveli neku novu trojku koja bi bila starter.. Pa da Crowder ulazi sa klupe. Po mogucnosti neku trojku sa dobrim sutem za tri i mogucnosti da iskreira nesto za druge i ima koju asistenciju..
PS - Mozda sam malo previse igrao MyGM mod na NBA 2k16
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nikakve koristi od rookija, za sada...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uzasan % suta iz igre protiv Spursa.
Ne moze se pobijediti sa ovakvim sutem.. Pa sam Thomas je promasio 3-4 otvorena, onda one dvije trojke Smarta, Lee..
Smart je jedino dobar veceras.. vuce ekipu, ali ne moze sam.
Smart je jedino dobar veceras.. vuce ekipu, ali ne moze sam.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Fali nam SG. To nije ni Thomas ni Smart ni Bradley ni Evan Turner. Ovo je patnja.dscile je napisao/la:Ne moze se pobijediti sa ovakvim sutem.. Pa sam Thomas je promasio 3-4 otvorena, onda one dvije trojke Smarta, Lee..
Kako Sully i Smart glupo izgledaju sa ovom frizurom.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Stvarno su obojica ko seljacine sa tim imidzom.
Kada je bilo sanse da se stignu, prvo Thomas promasi trojku, pa onda Amir zicer, pa Bradley dade loptu Kawhiu u ruke.. i to je to. Jednostavno nema ko rijesavati guste utakmice jer Thomas kao "najveca zvijezda" ovog tima nije materijal za to.
Smart je za svaku pohvalu sto se tice vecerasnje utakmice.. Uz njega i Bradley, ostali manje. Lee i Turner katastrofa.
Kada je bilo sanse da se stignu, prvo Thomas promasi trojku, pa onda Amir zicer, pa Bradley dade loptu Kawhiu u ruke.. i to je to. Jednostavno nema ko rijesavati guste utakmice jer Thomas kao "najveca zvijezda" ovog tima nije materijal za to.
Smart je za svaku pohvalu sto se tice vecerasnje utakmice.. Uz njega i Bradley, ostali manje. Lee i Turner katastrofa.
- IlCapitano
- Kontakt:
Smart je igračina i jedini igrač u ovoj ekipi koji me uzbuđuje. Na kraju su previše forsirali tricu, minuta prije kraja, -5 na semaforu i Thomas šuta tricu u padu preko LMA kad je mogao ići na polaganje ili slobodna.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IT4 glavni krivac za poraz. Mora igrati puno bolje.
I trecu utakmicu se krece sa zaostatkom a nije se lako vracati. Cak su i protiv Sixersa imali dvocifren zaostatak. Thomas mora startat.
I trecu utakmicu se krece sa zaostatkom a nije se lako vracati. Cak su i protiv Sixersa imali dvocifren zaostatak. Thomas mora startat.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.