Pa ko je uveo Slobodu u PL? Azmir, Hakala, neko treci??NKMramor je napisao/la:A zar ne reče Azmir da ga je jedan od dvojice (Ibrak ili Dino, nisam upratio) pitao da li će Sloboda izaći u najjačem sastavu, znači pokušali bi smradovi kupit', al' predsjednik ne da._dreamer_ je napisao/la:Yebi me ako u tom parku princeva nije bila ponuda da Sloboda proda utakmicu protiv Sarajevu... Nidje veze da su oni sjeli samo radi organizacije i navijaca...![]()
Ušima se pokrit!
Rekao je kako sam ja i dok budem u klubu. Ne pravi se grbav.Bolanos je napisao/la:Ocigledno je da on misli da je Sloboda nastala prosle sezone.Bihac96 je napisao/la:Najjace rijeci Azmira su:"Sloboda nikad nije kupila,nit je koga premirala niti cemo to kad radit,sve sto radimo radimo na zelenom terenu"![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kupujes utakmicemaroonGiant je napisao/la: Joj Saraj'vo sta im radiis...
Nad tobom sunce najljepše sja
Ispade Husić predsjednik RealaBihac96 je napisao/la:Najjace rijeci Azmira su:"Sloboda nikad nije kupila,nit je koga premirala niti cemo to kad radit,sve sto radimo radimo na zelenom terenu"![]()
- SarajlijaTM
Sam si rekao "kupio" utakmicu protiv jednog kluba,premiranjem drugog,koji mu obezbjedjuje bodove izgubljene protiv tebemoustapha je napisao/la:Pa svako ko analizira dublje situaciju pomisli na to. Fazon je sto nikome ne odgovara da o tome prica. Nama ostaje samo da pravimo razne teorije._dreamer_ je napisao/la:Yebi me ako u tom parku princeva nije bila ponuda da Sloboda proda utakmicu protiv Sarajevu... Nidje veze da su oni sjeli samo radi organizacije i navijaca...
@SarajlijaTM,
Sta ne kontam? Da je Sarajevo kupilo utakmicu protiv Viteza tako sto je garantovalo pobjedu Slobode protiv Mladosti. Mladosti koja je na kraju imala sve u svojim rukama protiv Zvijezde.
Hajde, postoji li uopste pravilnik o koji spominje premiranje? Koga se smije premirati?
eto,nemoj da ti vise objasnjavam,vidis da sam mozes skontati kad se potrudis
pozz
Jos jedan dokaz da je Liga za prvaka i Liga za ostanak jedino dobro rjesenje za sustav natjecanja u Premijer ligi BiH.
Ovakvim sustavom previse klubova ne igra ni za sta i moze prodavati utakmice. Sa Ligom za prvaka moras kupovati ili od direktnih protivnika za naslov ili od ekipe koja se bori za Europu. Puno teze.
Ovakvim sustavom previse klubova ne igra ni za sta i moze prodavati utakmice. Sa Ligom za prvaka moras kupovati ili od direktnih protivnika za naslov ili od ekipe koja se bori za Europu. Puno teze.
hahahaha kad se nema dokaza, zaveži? pa dajte tih 81 minut što fali da vidi čitav svijet, da vidi UEFA kome ste već namjeravali pisati? Da vide ljudi da je u najmanju ruku suđeno kao većina utakmica lige petice...u Engleskoj, Španskoj, NJemačkoj je onakva situacija u 90% slučajeva penal ...pinoglavi je napisao/la:Kad smo je stavili crno na bijelo ismijavili ste gramatiku engleskog jezika onoga koji je sastavio klip, a ruku na srce bila je sramotna. Tako da zaveziedRed je napisao/la:ovi tuzlaci nešto traže ne znaju ni oni šta. Pa dajte vi svoj sažetak utakmice? svu tu nepravdu iz utakmice stavite crno na bijelo?
al kad mu Dino spomenu jel ono 100.000 ? Husse hladno skrenu s teme hhahahahahah
ali ne razumijem Husseta kao pravda se da su nadigrali Sarajevo (što je tačno) i da je isto uputilo jedan udarac u okvir gola i šta sad treba Slobodi pokloniti još 3 gola što su zatvorili igru Sarajeva ?
- maroonGiant
- Kontakt:
Karas nejac, pojedose se od muke...pinoglavi je napisao/la:Kupujes utakmicemaroonGiant je napisao/la: Joj Saraj'vo sta im radiis...
Dokazi pinoglavić, dokazii ?
dino se kulturno pogubio dosao u emisiju totalno nepripremnjenmaroonGiant je napisao/la:Neutralni ne postojepinoglavi je napisao/la:Kako je lijepo citati komentare neutralnih, logicno je da ce strumfovi biti protiv nas jer smo osvojili titulu ispred njih pa sad jedva cekaju da ispadne da je Sarajevo namjestalo.
Zasto teleca glava Azmirami sad tek govori ako je istina da smo mu ponudili da namjesti ?
Zasto ne prilozi dokaze, ocito ih nema, **** sms poruke : jel stigo punac....
Dino je kulturno odgovorio papku koji pjeni ko levat bez dokaza
Teleca glava kao tvrdi da nije pustio zadnje kolo, da je premija regularna, Travnik pobjedio Vitez, pa koja je onda utakmica namjestena ??
Jedva cekam da vidim sta ce teleca glava pricati poslije jos ove dvije tekme
Joj Saraj'vo sta im radiis...
sam se izdao za 20 000 ,prvo rekao da ne zna a kasnije na pitnje senada za sta je bilo 20 000 dino kaze nije to bilo za zadnju utakmicu hahahahhah
sarajevo cisto u svemu tome a nude husicu da se izvine pa da ga ne tuze halo ko bi da je cist tako postupao ko???ukljuci mozak malo za sta ti sluzi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ovo jos nije zavrseno to je sigurno, bice ovdje svega.
- sarajevo46
- Kontakt:
Dd
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 23 mar 2016, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da je dovoljno što ćemo vas puknut' po ušima u Sarajevu i izbacit vas iz svih kombinacija za Evropu, ako ne budete pokušavali silom nešto.maroonGiant je napisao/la:Karas nejac, pojedose se od muke...pinoglavi je napisao/la:Kupujes utakmicemaroonGiant je napisao/la: Joj Saraj'vo sta im radiis...
Dokazi pinoglavić, dokazii ?
I pozdrav za onog pitara što im šteli cijene.
Kako ces to napisatmiki651 je napisao/la: Ispade Husić predsjednik RealaA sam je javno rekao da je kupovao povratak u premijer ligu. Kao morao je jer su i ostali isto radili. Onako kao neutralni promatrač tv duela ishod je neriješen, nula i jedan i drugi, ono bukvalno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ovi mjenjaju sve što im ne ide u prilog, oni su oštećeni u utakmici ali nemaju dokaza, ono što postoji video sažetaka (nije to to, ima bolje negdje ali ne znaju gdje). Dino se smijao fino i normala reagovao kao i običnoMemara je napisao/la:Fino je Dino to rekao ako nisi upratio! Ovaj odmah promjenio temu!barca_87 je napisao/la:sta buncas gdje pise i ko je rekao 100 000 maraka za utakmicu na kosevu da je nudio husic ,kakve su to nebuloze od mukeMemara je napisao/la:Kaze "bice najcistija titula u prvenstvu "
A nudio Dini 100.000 za utakmicu na Kosevu! Koja ubleha!![]()
,
- maroonGiant
- Kontakt:
Pa objasnjava Senciju da kamiondzija prica za utakmicu prije, jer Senci to nije skontao.barca_87 je napisao/la:dino se kulturno pogubio dosao u emisiju totalno nepripremnjenmaroonGiant je napisao/la:Neutralni ne postojepinoglavi je napisao/la:Kako je lijepo citati komentare neutralnih, logicno je da ce strumfovi biti protiv nas jer smo osvojili titulu ispred njih pa sad jedva cekaju da ispadne da je Sarajevo namjestalo.
Zasto teleca glava Azmirami sad tek govori ako je istina da smo mu ponudili da namjesti ?
Zasto ne prilozi dokaze, ocito ih nema, **** sms poruke : jel stigo punac....
Dino je kulturno odgovorio papku koji pjeni ko levat bez dokaza
Teleca glava kao tvrdi da nije pustio zadnje kolo, da je premija regularna, Travnik pobjedio Vitez, pa koja je onda utakmica namjestena ??
Jedva cekam da vidim sta ce teleca glava pricati poslije jos ove dvije tekme
Joj Saraj'vo sta im radiis...
sam se izdao za 20 000 ,prvo rekao da ne zna a kasnije na pitnje senada za sta je bilo 20 000 dino kaze nije to bilo za zadnju utakmicu hahahahhah
sarajevo cisto u svemu tome a nude husicu da se izvine pa da ga ne tuze halo ko bi da je cist tako postupao ko???ukljuci mozak malo za sta ti sluzi
Nudimo Husicu izvinjenje jer smo Divovi, gospodski klub, J**+ nam se za papka, nek dokaže, pjenit ce od utorka jos vise....
ne izmisljaj nadji mi to da je dino rekao 100 000 KM si nudio za utakmicu na kosevu ???ne lazi posten narod dzaba i ostavi se izmisljanja bajkiMemara je napisao/la:Fino je Dino to rekao ako nisi upratio! Ovaj odmah promjenio temu!barca_87 je napisao/la:sta buncas gdje pise i ko je rekao 100 000 maraka za utakmicu na kosevu da je nudio husic ,kakve su to nebuloze od mukeMemara je napisao/la:Kaze "bice najcistija titula u prvenstvu "
A nudio Dini 100.000 za utakmicu na Kosevu! Koja ubleha!![]()
,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
je.o te led zakuha punac na relaciji Sarajevo-Tuzla, kad Vitez ne ispade zbog punca, Travnik se raspade i predsjednik ostavku dade zbog punca, Zeljo izgubi trofej zbog punca...
pravda za punca, uje.ba ligu cijelu
pravda za punca, uje.ba ligu cijelu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma ublehe mene kao i ostale ovdje lazu danima dok nisam pogledao ovaj kratki snimak. Problem je sto oni prvo imaju mrznju prema Gradu Sarajeva pa onda to gledaju s navijacke strane!edRed je napisao/la: ovi mjenjaju sve što im ne ide u prilog, oni su oštećeni u utakmici ali nemaju dokaza, ono što postoji video sažetaka (nije to to, ima bolje negdje ali ne znaju gdje). Dino se smijao fino i normala reagovao kao i obično
Evo jos jednom klip neka svi vide o cemu se Azmir zali.
[youtube][/youtube]
@Barca, kada izadje klip na yt postavit cu ti gdje Dino kaze da je Azmir trazio 100k za prodaju utakmice!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
NajjacePrijedor je napisao/la:ISPADE TRAVNIK POSTENA EKIPA AHAHAHAHA
A, Dino se usminkao, nekog finjaka glumi
Ja nisam cuo da je rekao da je nudio 100k
Barca_87 na ispiranje usiju
Barca_87 na ispiranje usiju
"Volim te Zeljo"
- moustapha
- Kontakt:
Eh, jos da se tako utakmice kupuju. Zamisli kupili titulu tako sto smo trazili da neki tim odigra posteno.SarajlijaTM je napisao/la: Sam si rekao "kupio" utakmicu protiv jednog kluba,premiranjem drugog,koji mu obezbjedjuje bodove izgubljene protiv tebe
eto,nemoj da ti vise objasnjavam,vidis da sam mozes skontati kad se potrudis
pozz
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.