Knjiga se već može kupiti u knjižari Mutevelić, a nakon promocije i u svim većim knjižarama u BiH.
Narudžbe za BiH i inostranstvo na mail: [email protected]

To je ta tribina druze nije pravljeno nistaAlemC85 je napisao/la:vrijeme izgleda ne da...nego kada je napravljen ovaj nastavak gostujuće tribine ili je to onaj prvi dio?1922VFC1981 je napisao/la:Ma mazu nam oci sa pomocnim odavno,budimo realni
zizu1991 je napisao/la:Kakvo vrijeme, igraju se s nama. Uz malo više odlučnosti i profesionalnosti moglo se mnogo više uraditi.
Ne da bi bila fora, to treba uraditi mogu li ja u saf do tebe pa da zajedno ko u sred BeogradaCernica je napisao/la:Dobra bi fora bila zaustavit saobracaj od titovog mosta do korza odklanjat jednu Vahhhiiiideeeee Vahhhhiiiideee ispred Bristola i porucit mu da se nikad nece zaboravit ono sto je uradio za svoj i nas Velež. Ja cu u prve safove kao 81-e
Apsolutno brat mojBMV22 je napisao/la:Ne da bi bila fora, to treba uraditi mogu li ja u saf do tebe pa da zajedno ko u sred BeogradaCernica je napisao/la:Dobra bi fora bila zaustavit saobracaj od titovog mosta do korza odklanjat jednu Vahhhiiiideeeee Vahhhhiiiideee ispred Bristola i porucit mu da se nikad nece zaboravit ono sto je uradio za svoj i nas Velež. Ja cu u prve safove kao 81-e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brato ne mogu pogodit mjesec a ne datumzizu1991 je napisao/la:Zašto se izlazi sa datumima kada ne mogu ispuniti obećano?
Pametnije je reći radimo korak po korak, te kada dođemo do značajnijih financijskih sredstava, pokušati ćemo iznijeti čitav projekat na zadovoljstvo svih nas, počevši od navijača do ljudi koji se brinu za budućnost Veleža.
Zar nije tako bilo 1978 nakon osvojene Evropske titule (U21). Uzvratna finalna se igrala u Mostaru. Vaha dade 2, Damir Desnica 1 i Srecko Bogdan 1 za 4:4 protiv Istocne Njemacke. Prva u Istocnoj Njemackoj zavrsila 1:0. Vaha dao gol iz slobodnjaka. Saobracaj bio zaustavljen preko Titovog, klanjalo se Vahidu.Cernica je napisao/la:Apsolutno brat mojBMV22 je napisao/la:Ne da bi bila fora, to treba uraditi mogu li ja u saf do tebe pa da zajedno ko u sred BeogradaCernica je napisao/la:Dobra bi fora bila zaustavit saobracaj od titovog mosta do korza odklanjat jednu Vahhhiiiideeeee Vahhhhiiiideee ispred Bristola i porucit mu da se nikad nece zaboravit ono sto je uradio za svoj i nas Velež. Ja cu u prve safove kao 81-e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa o tome pricam.Brate moj svi mi koji se deklarisemo kao navijaci Veleza bi zeljeli svom klubu najbolje uslove,ali s druge strane realnost kaze drugacije i ona je surova.Da ima pravde Velez bi dobio puno vise sredstava i od ovog politickog NS i od one yebene UEFA-e i od grada ,kantona Federacije i drzave na kraju.2O godina Velez se ne vraca na svoje ,20 godina se Velezu o glavi radi ,nesmijem dalje jer odoh u politiku yebenu ,zele da nas nema ,a nas ima i bice ako Bog da i uz pomoc svevisnjeg i nas Velezovaca napravicemo klub kakav zelimo,kakav zasluzujemo,kakav je bio jedan jedini nas VelezCrvena1981Armija je napisao/la:rodjenisa![]()
![]()
Do jučer nismo normalan glavni teren imali, a sad pomoćni pravimo.Trebamo se zahvaliti što ikako prave, valja naći onolike pare
Zapisati negdjerodjenisa je napisao/la:Pa o tome pricam.Brate moj svi mi koji se deklarisemo kao navijaci Veleza bi zeljeli svom klubu najbolje uslove,ali s druge strane realnost kaze drugacije i ona je surova.Da ima pravde Velez bi dobio puno vise sredstava i od ovog politickog NS i od one yebene UEFA-e i od grada ,kantona Federacije i drzave na kraju.2O godina Velez se ne vraca na svoje ,20 godina se Velezu o glavi radi ,nesmijem dalje jer odoh u politiku yebenu ,zele da nas nema ,a nas ima i bice ako Bog da i uz pomoc svevisnjeg i nas Velezovaca napravicemo klub kakav zelimo,kakav zasluzujemo,kakav je bio jedan jedini nas VelezCrvena1981Armija je napisao/la:rodjenisa![]()
![]()
Do jučer nismo normalan glavni teren imali, a sad pomoćni pravimo.Trebamo se zahvaliti što ikako prave, valja naći onolike pare
Ja sam se mogao zakleti da je Desnica dao jedan gol. Ja mislim nas prvi za vodjstvo od 1:0. Ali evo vidim na vise strana pise da je Vaha dao 3.Cernica je napisao/la:Hercegovac sjecam se te utakmice. Jest da sam bio klinjo ali mislim da je BB tada postigao rekord po posjeti. Neki kazu da je bilo oko 40 000 ljudi. Tribine krcate i sve oko stadiona ko šipak
http://www.uefa.com/under21/season=1978 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na uefinoj pise 25 000 ali ovo se racunalo koliko se karata prodalo. Joooooj kad se sjetim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.