Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wobly92
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 20:08

barca_87 je napisao/la: dino se kulturno pogubio dosao u emisiju totalno nepripremnjen
sam se izdao za 20 000 ,prvo rekao da ne zna a kasnije na pitnje senada za sta je bilo 20 000 dino kaze nije to bilo za zadnju utakmicu hahahahhah
sarajevo cisto u svemu tome a nude husicu da se izvine pa da ga ne tuze halo ko bi da je cist tako postupao ko???ukljuci mozak malo za sta ti sluzi
Čovjek otvoreno prizno sve ono što se pisalo, i potvrđuje se kupljena utakmica u Vitezu, al ne znaju papci čitat između redova, prave se grbavi, a možda i ne prave već vidiš da im je najveći argument uvreda na elokvenciju Husića koji je k'o što reče @coelho čovjek iz naroda i voli istinu. Ne znaju šta će od muke pa daj da vrijeđamo čovjeka. Kakvo malograđanstvo, s kojeg je to sela sišlo u Sarajevo, žao mi pravih Sarajlija što ispaštaju radi njih.

Također još i misle da je ovo gotovo, i veseli su jer je Husić samo malo poprsk'o Dinu, ne znaju oni šta znači razmišljat unaprijed. Vrele smo glave i mi al i bolje je što se ovako završilo a poslije ovog će se sigurno i neke stvari okrenut u našu korist uvjeren sam.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 mar 2016, 20:09

edRed je napisao/la:
hahahaha kad se nema dokaza, zaveži? pa dajte tih 81 minut što fali da vidi čitav svijet, da vidi UEFA kome ste već namjeravali pisati? Da vide ljudi da je u najmanju ruku suđeno kao većina utakmica lige petice...u Engleskoj, Španskoj, NJemačkoj je onakva situacija u 90% slučajeva penal ...
ali ne razumijem Husseta kao pravda se da su nadigrali Sarajevo (što je tačno) i da je isto uputilo jedan udarac u okvir gola i šta sad treba Slobodi pokloniti još 3 gola što su zatvorili igru Sarajeva ?
Pa pises kao da bi priznali da vam je sudija navlacio i da smo zakinuti, taj klip s utakmice na Kosevu postoji, i jedino sto ste pisali jeste ismijavanje jadnog engleskog jezika s klipa. Isti ste kao oni mitomani, tako da :shhh:
Nad tobom sunce najljepše sja

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 mar 2016, 20:09

Memara je napisao/la:
edRed je napisao/la: ovi mjenjaju sve što im ne ide u prilog, oni su oštećeni u utakmici ali nemaju dokaza, ono što postoji video sažetaka (nije to to, ima bolje negdje ali ne znaju gdje). Dino se smijao fino i normala reagovao kao i obično :zviz:
Ma ublehe mene kao i ostale ovdje lazu danima dok nisam pogledao ovaj kratki snimak. Problem je sto oni prvo imaju mrznju prema Gradu Sarajeva pa onda to gledaju s navijacke strane!

Evo jos jednom klip neka svi vide o cemu se Azmir zali.
[youtube][/youtube]

@Barca, kada izadje klip na yt postavit cu ti gdje Dino kaze da je Azmir trazio 100k za prodaju utakmice!
Jesi l' glup il' treniraš. **** radilo klip, isti portal koji je izbacivao skandalozne naslove. Da ne nastavljam dalje, znam još al'... :salut:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 mar 2016, 20:10

Bihac96 je napisao/la:
miki651 je napisao/la: Ispade Husić predsjednik Reala :crazy: A sam je javno rekao da je kupovao povratak u premijer ligu. Kao morao je jer su i ostali isto radili. Onako kao neutralni promatrač tv duela ishod je neriješen, nula i jedan i drugi, ono bukvalno.
Kako ces to napisat :nene: Sad ce ti doci pojedini tuzlaci i reci kako se uvlacis sarajlijama u pakas,jer inace ako si neutralan ne smijes nista reci sto njima ne odgovara.

A Emdzadov sta ti pricas majke ti tvoje, pa vi ste krenuli Boga oca te godine da kupujete ? :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 mar 2016, 20:10

barca_87 je napisao/la: ne izmisljaj nadji mi to da je dino rekao 100 000 KM si nudio za utakmicu na kosevu ???ne lazi posten narod dzaba i ostavi se izmisljanja bajki
Nadji ti da je ovo Dino krmetu nudilo 20.000 KM ?
Amer Dupovac!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 11 mar 2016, 20:11

Ko je imao priliku gledati jasno mu je sve. Onda se neko pita zašto smo 100+ liga na svijetu. Mozda su sve dosadašnje titule prljave.... ali "kamiondžija" ovu pitarsku posr* sada je mozete poslati malezijcu. Možemo mi svašta nešto nagađati i tvrditi ali ovo su bila dva visoko pozicionirana djelatnika kluba što daje težinu riječima.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 11 mar 2016, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 20:12

maroonGiant je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
maroonGiant je napisao/la:[
dino se kulturno pogubio dosao u emisiju totalno nepripremnjen
sam se izdao za 20 000 ,prvo rekao da ne zna a kasnije na pitnje senada za sta je bilo 20 000 dino kaze nije to bilo za zadnju utakmicu hahahahhah
sarajevo cisto u svemu tome a nude husicu da se izvine pa da ga ne tuze halo ko bi da je cist tako postupao ko???ukljuci mozak malo za sta ti sluzi
Pa objasnjava Senciju da kamiondzija prica za utakmicu prije, jer Senci to nije skontao.
Nudimo Husicu izvinjenje jer smo Divovi, gospodski klub, **** nam se za papka, nek dokaže, pjenit ce od utorka jos vise....
hahahaahh ,dobar dobar ,dobri su ovi pitari sa bajkama.
nude povlacenje tuzbe jer su gospodski klub e jbg :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 mar 2016, 20:12

Memara je napisao/la:
edRed je napisao/la: ovi mjenjaju sve što im ne ide u prilog, oni su oštećeni u utakmici ali nemaju dokaza, ono što postoji video sažetaka (nije to to, ima bolje negdje ali ne znaju gdje). Dino se smijao fino i normala reagovao kao i obično :zviz:
Ma ublehe mene kao i ostale ovdje lazu danima dok nisam pogledao ovaj kratki snimak. Problem je sto oni prvo imaju mrznju prema Gradu Sarajeva pa onda to gledaju s navijacke strane!

[youtube][/youtube]

@Barca, kada izadje klip na yt postavit cu ti gdje Dino kaze da je Azmir trazio 100k za prodaju utakmice!
Pa vi to ne zovete prodaja, do sad ste govorili da je to premiranje, legalna radnja. Normalno da ce traziti i podyebavat kad vidi kakvi ste i cime se bavite ( ne vi svi nego vasa uprava, tadasnja, a nije daleko ni danasnja)
Ti si balavac to ja odmah vidim ali kad si vec tu i palamudis daj da te preskacemo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 11 mar 2016, 20:12

pinoglavi je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Kakav medvjed iz šume
Bas tako, a s druge strane gospodin Husic Azmir!
Bas mi je drago da si prepoznao svog punoglavca Azmira u rijeci medvejd
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 11 mar 2016, 20:12

[youtube][/youtube]

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 11 mar 2016, 20:13

NKMramor je napisao/la:
maroonGiant je napisao/la: Joj Saraj'vo sta im radiis...
Ja mislim da je dovoljno što ćemo vas puknut' po ušima u Sarajevu i izbacit vas iz svih kombinacija za Evropu, ako ne budete pokušavali silom nešto. :kafa: Jer vaša ekipa fudbal ne zna igrat. Duljević kaže dva miliona eura. Popi*am se na komplet ligu u kojoj je on najskuplji igrač.
I pozdrav za onog pitara što im šteli cijene. :salut:
Popisam se ja na tebe koji mislis da bolje znas od Bazdarevica, a nemas licence, isto ko da ja serem po profesionalnom zidaru da nije fino sazidao zid, iako ne znam taj zanat. A za kombinacije cemo jos da vidimo, imas :wave: do utorka. U kasne sate se ocekuje novo divljanje kamiondzije po medijima, a vec do kraja sezone je on na putu za ameriku....

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 20:13

Memara je napisao/la:

!
HAHAHAHAHA pa jel ti vidiš šta pišeš bolan, jel ti znaš da utakmica traje 90'+ minuta a ne 8, i to isječenih samo da se vide pozitivne stvari po Sarajevo? PA bolan eto ti sam dokaz klip od 8 minuta je sve pozitivno što je Sarajevo prikazalo od tog i nabijanje lopte na magistralu koja je prikazana kao kolosalna šansa! Gdje su ostala 4 žuta kartona? Od ovog 2 nisu bila žuta. Gdje su svi oni faulovi što su vam svirani a nama nisu? Koristite malo glavu bolan ne možeš od SUBJEKTIVNOM snimka od 8 minuta sudit o utakmici, vidio si i šta Azmir kaže da su i u vašoj loži s gađenjem gledali šta se dešava na terenu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 mar 2016, 20:14

I jos ovo za upad Hordi... Kaze Dino, nisu oni krivi sto uletili, vi ste krivi sto se ih stavili preblizu domacih navijaca... :urnebes: :urnebes: :urnebes: Pa, gropteyebo :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 20:14

Nije smio da pogleda Azmira u oci, tipicno za covjeka koji laze i skriva nesto. Ako ne tuzi Azmira priznaje sve. Tipican tip mlohavca, nasminkanog, koji je odrastao ispod materine suknje. Cijelo vrijeme izbjegavao dijalog. Razlog strah.
Ima on sada problem. Treba mu 20.000 milja, a kineza ne smije nazvati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 mar 2016, 20:14

Memara je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Propaganda u nivou emisije B92 o tuzlanskoj koloni.
Nad tobom sunce najljepše sja

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 mar 2016, 20:15

Memara je napisao/la:Kaze "bice najcistija titula u prvenstvu " :urnebes:

A nudio Dini 100.000 za utakmicu na Kosevu! Koja ubleha!
Moze biti samo obratno, ne kucas ti nekome na vrata sa pitanjem "hoces li da ti prodam utakmicu", vi ste azmira zvali na veceru lutko, vi ste pitali.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 11 mar 2016, 20:15

bgm husic se drzi svoje price, a dino ipak je znao za pare jer nakon sto mu nabroja jos kako su gdje sjedili promjeni pricu i 3-4 puta govori ko et da ne prica o ibrakovicu koji nije tu, iskreno ne sumljam u onog papka i mutne ranje to nam je svima jasno bilo, koliko je ostatak uprave znao ili niej znao sarajeva to ne znam, ali evo ovo + ako se sjetimo slavijinog predsjenika bgm gdje ima dima ima i vatre, sad da li ce neko imati muda do kraja ovo ganjat ne vjerujem nego ce se sve fino pod tepih ;)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 mar 2016, 20:16

Jao kitari jeste jadni... Eto Dino Feningas je sve upravu, Sarajevo je najbolji tim na svijetu... Ja sam cuo da je i Real Madrid nekoj ekipi nudio 20,000KM premija za neku tekmu, i pripreme na Zlatiboru kada bude njihov medjusobni duel... Mislite da smo kupili tekme u Federalnoj? Kako nas je onda Bratstvo dobilo? Mislite da je neko mogao parirati onakvoj ekipe, i Ciri? Pa onda ekipa bi komotno mogla ostat u Ligi 12...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 mar 2016, 20:16

Fino je Dino to rekao ako nisi upratio! Ovaj odmah promjenio temu!
ovi mjenjaju sve što im ne ide u prilog, oni su oštećeni u utakmici ali nemaju dokaza, ono što postoji video sažetaka (nije to to, ima bolje negdje ali ne znaju gdje). Dino se smijao fino i normala reagovao kao i obično :zviz:
[/quote]
[/quote]
buraz Dino je sam priznao za 20 k Levat nije se pripremio...da su bili u sudnici izgubio bi slucaj.
...i to je kraj rasprave.

Samo slazem se sa Senadovom zadnjom recenicom
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 11 mar 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 11 mar 2016, 20:16

Memara je napisao/la:Tuzlaci realno ovaj izvjestaj je sasvim korektno! Cist penal kao i kartoni! Plan je bilo zaustaviti Duljevica pod svaku cijenu. Ako su oni mogli nas na Kosevu mozemo i mi njih, jel tako?
Kako je korektan kad nije prikazano 5-6 cistih prekrsaja do 30-tak metara od gola sarajeva 2 nad Zebom na nekih 20 metara koje sudija nije svirao. Gotovo svaki start Slobodonih igraca je bio zuti karton za razliku gdje igracima ako se nekim cudom odluci da svira prekrsaj u korist Slobode samo usmeno opomene igrace sarajeva. Evo na ovom tvom "realnom sazetku" igrac Sarajeva igra ocigledno rukom (na 3 metra od sudije) i odnosi loptu prema golu Slobode sudija nista ne svira. Sto se tice penala, ako se svaki kontakt svira u kaznenom prostoru kao jedanaesterac onda bi se svaka utakmica zavrsavala sva 15-tak penala.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []