Čovjek otvoreno prizno sve ono što se pisalo, i potvrđuje se kupljena utakmica u Vitezu, al ne znaju papci čitat između redova, prave se grbavi, a možda i ne prave već vidiš da im je najveći argument uvreda na elokvenciju Husića koji je k'o što reče @coelho čovjek iz naroda i voli istinu. Ne znaju šta će od muke pa daj da vrijeđamo čovjeka. Kakvo malograđanstvo, s kojeg je to sela sišlo u Sarajevo, žao mi pravih Sarajlija što ispaštaju radi njih.barca_87 je napisao/la: dino se kulturno pogubio dosao u emisiju totalno nepripremnjen
sam se izdao za 20 000 ,prvo rekao da ne zna a kasnije na pitnje senada za sta je bilo 20 000 dino kaze nije to bilo za zadnju utakmicu hahahahhah
sarajevo cisto u svemu tome a nude husicu da se izvine pa da ga ne tuze halo ko bi da je cist tako postupao ko???ukljuci mozak malo za sta ti sluzi
Također još i misle da je ovo gotovo, i veseli su jer je Husić samo malo poprsk'o Dinu, ne znaju oni šta znači razmišljat unaprijed. Vrele smo glave i mi al i bolje je što se ovako završilo a poslije ovog će se sigurno i neke stvari okrenut u našu korist uvjeren sam.