http://www.marca.com/2013/02/08/futbol/ ... 32590.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

A gdje je on to više pružio od Benza i Pipite? Vi govorite da je liga propala kao da je to skroz nebitna stvar, a poslije svakog poraza i remija na sva zvona razglasite kako smo loša ekipa, kako je trener slab, kako vam nije jasno da ovaj igra a ovaj drugi ne igra, itd.emir18 je napisao/la:Neznam zasto Jese nedobije sansu jer je sigurno mnogo vise pruzio od Benza i Pipite,kad je vec La Liga propal protiv slabiji ekipa trebalo bi forsirati njega i Moratu,pa cak i malog Rodrigeza
My bad htio sam reci da bi vise pruzio od nijh dvojice,jer zaista su u losoj formi a mali igra u Castilji solidno,u dobroj je formi,pa kukamo mi pa et kad se vec gubi nek se da prilika mladjim igracima jer ovi se ocigledno netrude,a ti sad zammisli jednog Rodrigeza kad bi poceo jdnu utakmicu ili Jesea kolko bi to na njihovo samopouzdanje utjecalo.RealMoudrid je napisao/la:A gdje je on to više pružio od Benza i Pipite? Vi govorite da je liga propala kao da je to skroz nebitna stvar, a poslije svakog poraza i remija na sva zvona razglasite kako smo loša ekipa, kako je trener slab, kako vam nije jasno da ovaj igra a ovaj drugi ne igra, itd.emir18 je napisao/la:Neznam zasto Jese nedobije sansu jer je sigurno mnogo vise pruzio od Benza i Pipite,kad je vec La Liga propal protiv slabiji ekipa trebalo bi forsirati njega i Moratu,pa cak i malog Rodrigeza
Nemam ništa ni protiv Jesea ni Morate, ali reći da su to igrači koji više pružaju je onako darežljivo rečeno - smiješno.
Igraci kojima ne treba 100 sansi da zabiju gol, siguran sam da bi i sad bili ubojitiji od ovih koje imamo.Toxicity je napisao/la:Sve je manje napadača kao što su bili Ruud i Raul, prije svega gospoda ljudi.

Definitivno neće.raul-zakon je napisao/la:Nema šanse da Real danas zaigra sa najjačih XI..
Danas će šansu dobiti i Albiol i Essien i Modrić...možda još neko...Morata, Nacho bi također trebali dobiti bar pola sata...
Kakva Granada, jarane.mandraX je napisao/la:Definitivno neće.raul-zakon je napisao/la:Nema šanse da Real danas zaigra sa najjačih XI..
Danas će šansu dobiti i Albiol i Essien i Modrić...možda još neko...Morata, Nacho bi također trebali dobiti bar pola sata...
Mislio sam ga igrati na kladionici, al' mi onda pade na pamet LP iduće sedmice i jednostavno ga preskočih.![]()
Al' će opet pobjedit', kakva Sevilla.
Preduhtirti me,ma ima Real para za njega Kakav bi tandem on i Ronaldo bili i tu dodas Cavanija,a prodas Benza i Di Mariju i juris na sve titule.anonymousHD je napisao/la:Za narednu sezonu želim Balea u ekipi, ako treba možemo i CR7 prodat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.