Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ja ne znam, al ovo sudjenje je ktastrofa, pa frajer nije u stanju privest tekmu kraju, a da ne govorim o zutom kartonu za tellesa, ono nije cak ni faul bio, penal cist kao suza, ali nenamjerna igra je bila ruku na srce.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još je 39 bodova u igri, i velika će to bitka da bude.Ali eto na kraju, u Evropi će seljedeće godine igrati sve jako ozbiljni timovi haman.Nema onih upada Udinesa, Lazia(Gefufna je napisao/la:Uz Juve, Fiorentina ima najlaksi raspored do kraja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
jesi l' pogledao naš rasporedGefufna je napisao/la:Uz Juve, Fiorentina ima najlaksi raspored do kraja.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Gdje mogu potpisati ovakav poredak na kraju?
Kako bi dobro bilo da je sad kraj prvenstva. Scudetto gdje i treba biti, a milanski klubovi bez LP, što bi bio još jedan garant nastavka dominacije.
Ali eto, biću skorman i zadovoljiti se Scudettom aBd...
Ali eto, biću skorman i zadovoljiti se Scudettom aBd...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Opet kopiraju Juventusa..tuzlak1987 je napisao/la:Mancini:" Volim pobjedjivati 1:0 jer tada ljudi jos vise pricaju o nama"
Zar nije neko prije 2-3 stranice pominjao Juve, kako je pobjedjivao sa po 1:0, i sve bilo "pokradeno" i "namjesteno"...
Ne, necemo sumnjati u sinterove pobjede ove godine sa po 1:0..akrapi su trenutno peti, pa se ne racuna
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
gojzerica
- Kontakt:
šta bi između Zaratea i Kond..?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ako je tako, onda u redu...izvinjavam se i ja tebi...suptilnirocker21 je napisao/la:
Imas moje najiskrenije izvinjenje. To sam htio da repliciran idiotu velahavleu ali je bilo previse citata pa sam obrisao neke ali sam ostavio pocetak i ispalo je kao da tebe citiram.
Ponavljam nije mi bila namjera da tebi odgovaram nego velahavle, a razlog je prost. Idiotu kao sto je velahavle koji dabogda da ima 8 razreda osnovne se ne moze odgovarati drugacije nego njihovim jezikom. Osim toga osjetljiv sam kad mi neko vrijedja inteligenciju, posebno neko se zove velahavle
edit: ne brini se nisam neodgojena nekulturuna i bezoborazna sirovina i znam mnogo vise nego sto mislis o web developmentu, cak i o ovom zastarjelom i primitivnom html-u i php-u tako da mi nije strano osnovno logiciranje forme i reporta.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- L'Avvocato
- Kontakt:
Baš me zanima ko će na kraju sezone biti Capolista
Inače, epskih komentara ima pored slika
Inače, epskih komentara ima pored slika
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
KevinDurant35
- Kontakt:
Nego jel Inter jos uvijek u borbi za scuddeto?
Jel Mancini odlican strucnjak i dalje?
Jel Kondogbia top pojacanje?
Na ova tri pitanja ce te mi vi odgovoriti,a ja cu na sljedece...
Jel Glen Johnson najgori bek na svijetu kojeg sam gledao?
Da,jer Nagatomo nije sa ovog svijeta.
Maloprije sam se svadjao s jaranom zbog Mancinija.Ubjedjivao me nakon 10 kola da ce biti sampioni i da je Mancini trenercina i da je pogodio sa svim pojacanjima
Poslije poraza od Fiore je priznao da nema nista od njih ni ove sezone
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- suptilnirocker21
- Kontakt:
nijedan forumas nije ni najavio borbu za scudetto, nego za top 3... i misljenja sam da nije vise u borbiKevinDurant35 je napisao/la:Nego jel Inter jos uvijek u borbi za scuddeto?
mancini je strucnjak vrhunski, ali kao skaut...covjek je uspio dovesti shaqiri podolskog vidica kondogbiu montoyu perisica i druge....neovisno sto su flopnuli sve do jednoga treba imati ozbiljne pregovaracke sposobnosti da dovedes takva imena u ovako raspali inter. mazzari je dovodio schelota maggia, kuzmanovica i slicne padobrance jer niko drugi nije zelio u inter....
a da je trenerski strucnjak to sigurno nije, balvan koji moze da postavi ispravne temelje i upravo zbog toga je bio dosta dobro docekan od strane navijaca. treneri prije njega su krpili pozicije, dovodili skart i igrali formaciju sa 3 pozadi sto je svaki put rezultiralo katastrofom. koliko god da je los mancini je klasa za mazzaria stramacionia gasperinia i slicne talijanske **** koji su zaglavili u 70-im
kondogbia je i dalje top pojacanje za ovaj inter mada cu rasisticki reci da su čamuge generalno precjenjeni zbog fizikalija jer to oni itekako nadoknande na razmisljanju tokom igre. Ali i dalje tvrdim da je kondogbia top pojacanje za ovaj inter ali sa tendecijom da postane flop, sto zbog njega sto zbog mancinia i ostatka rostera ( nikome nije lahko igrati kad mora suradjivati sa melo nagatomom i slicnim )
za nagatoma se svako slaze. lik igra intragalakticki fudbal neshvatljiv nama obicnim zemljanima
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
-
KevinDurant35
- Kontakt:
Vrhunski strucnjak koji je uzeo titule u italiji u nikad slabijoj konkurenciji s oslabljenim milanom i interom. Romu lazio viole i drugu buraniju necu pikati.
U engleskoj sa nikad jacim cityem strepio do zadnje sekunde kad ga je aguero izvuko iz gowana . Paa grupu u ligi prvaka s njima nije mogao preci ali hej vrhunski strucnjak
Nauci rrazgraniciti pojmove vrhunskog pregovaraca i vrhunskog strucnjaka.
On je samo trenerska ubleha koja je imalaa vise srece nego pameti
U engleskoj sa nikad jacim cityem strepio do zadnje sekunde kad ga je aguero izvuko iz gowana . Paa grupu u ligi prvaka s njima nije mogao preci ali hej vrhunski strucnjak
Zna lik dovesti kvalitetne igrace sto jest jest i treba mu na tome cestitati al to je to.On i kvalitetan trener ne idu zajedno.Prosjecan trener bio i ostao.
- suptilnirocker21
- Kontakt:
sto bolan ne citas do kraja?KevinDurant35 je napisao/la:Vrhunski strucnjak koji je uzeo titule u italiji u nikad slabijoj konkurenciji s oslabljenim milanom i interom. Romu lazio viole i drugu buraniju necu pikati.
strucnjak je svaka osoba koja je dobra u necemu. ti recimo nisi strucnjak u citanju postova. mancini jeste strucnjak u dovodjenu igraca ili ti ga skautinga ili pregovoranju. suptilnirocker je napisao a da je trenerski strucnjak to sigurno nije
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
-
KevinDurant35
- Kontakt:
My bad,isprike.
znači, kapitulirao jeManuel je napisao/la:Maloprije sam se svadjao s jaranom zbog Mancinija.Ubjedjivao me nakon 10 kola da ce biti sampioni i da je Mancini trenercina i da je pogodio sa svim pojacanjima![]()
Morao je.Pao je u 93-tojChinaglia je napisao/la:znači, kapitulirao jeManuel je napisao/la:Maloprije sam se svadjao s jaranom zbog Mancinija.Ubjedjivao me nakon 10 kola da ce biti sampioni i da je Mancini trenercina i da je pogodio sa svim pojacanjima![]()
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Inter je toliko shupachki klub da Nagatomo igra radi marketinga, cega, on nije ozbiljan igrac?KevinDurant35 je napisao/la:Nego jel Inter jos uvijek u borbi za scuddeto?
Benjo Colic za trulog japanca je igracina.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Gefufna je napisao/la:Sta covjek da doda na sve ovo osim - Marchisio je world class.
Gotivan si lik gefufna.
Murillo=JJ
Pa 'dje si Pisonja, sabljo pejgamberova. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.