FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nasi cekaju nedjelju da nas razvesele. Kad bude najvise raje na internetu. Bas su šašavi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
2 mj dok se oporavi, mjesec tempiranja forme i kraj sezone, pa gdje se pobogu povrijedi
NEMA NAZAD
znam da je onda u intervjuu pričao kako je imao problema sa koljenom kroz karijeru, ima tu neku pločicu (što je i Karabeg spomenuo) da je sada oko nje problem. Baš šteta ako će na duže vrijeme morati pauzirati
Sad Tatara "moras" ostaviti ,da bi doveo eventualno Zakarica da zamjeni Fanima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma suludo bi bilo pustit Tatara kad je Fanimo povrijedjen, zadrzat ga pa nek ide na ljeto jbga
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Yebem li ga sta ces onda reci za susica. Potreban nam je svaki igrac na pocetku sada, osjetit ce se nedostatak fanima i amara uveliko.. cekamo pojacanja
NEMA NAZAD
Smijemo se konama.
Mi bez Ahmetovica, Rahmanovica, Fanima ,Hebibovica smo dobro oslabljeni trenutno.Nadam se pojacanjima , a pripreme već uveliko.
Mi bez Ahmetovica, Rahmanovica, Fanima ,Hebibovica smo dobro oslabljeni trenutno.Nadam se pojacanjima , a pripreme već uveliko.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nemamo napadaca, nemamo poluspica, nemam desno krilo i ode nam lijevo krilo
Od
Pojacanje
Tatar Rahmanovic Zakaric
Dodjosmo do
Handzic
Jukic Velkoski Hebibovic
Raspadamo se izgubit cemo svu prednost
Od
Pojacanje
Tatar Rahmanovic Zakaric
Dodjosmo do
Handzic
Jukic Velkoski Hebibovic
Raspadamo se izgubit cemo svu prednost
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- feniksptica
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako je Rahmanovic dobrom statistikom i igrom privukao paznju i otisao vani, ako je Tatar privukao paznju, Bradonjic i sl, zasto ne bi i Zakaric koji je slobodan ako mu se vec ne ostaje u Borcu
Tako meni logika kaze, imao je on bas fine uslove u Borcu sto se tice i primanja i svega, ovdje vjerujem da ne bi dobio nista vise, ako bi vec ostajao ovdje onda vjerujem da bi ostao u Borcu, sad ne znan ima li kakav sukob unutra.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma djaba sve ako je kreten za svlacionicu. Kao da se nekad pricalo o tome, ne znam koliko ima istine.Rule_hz je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:18Ne znam brate, igra pravo dobro, odličan igrač, brz prodoran,dobro čita igru, nije stranac domaći je igrač, bivši reprezentativac, nije Star, odličnu statistiku ima, i famino teže povrijeđen bolje i dostupno krilo u ligi ne možeš naći ili općenito sa našim pasosem.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pa Susic je na toj poziciji duplo bolji od Amaraamypitar je napisao/la: ↑23 jan 2021, 19:44Bio je do jučer, a igrač koji je u timu bio važna karika.
Opet vjerujem da ćemo nešto iskombinovati, i da u prvenstvo uđemo bar jednakog kvaliteta, kao u prvom djelu sezone.
pasica je napisao/la: ↑23 jan 2021, 20:21Ma djaba sve ako je kreten za svlacionicu. Kao da se nekad pricalo o tome, ne znam koliko ima istine.Rule_hz je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:18Ne znam brate, igra pravo dobro, odličan igrač, brz prodoran,dobro čita igru, nije stranac domaći je igrač, bivši reprezentativac, nije Star, odličnu statistiku ima, i famino teže povrijeđen bolje i dostupno krilo u ligi ne možeš naći ili općenito sa našim pasosem.
Ne znam brate gdje je bio bomba ili los u svlačionici, ne sjećam se, ovi mu nisu dali da ide u partizan prebacili ga u juniore, lik otišao tamo odigrao par tekmi i eto, šta znam neko igrač naprotiv a u našem klubu će još bolji biti nego predhodnim klubovima jer zna da dolazi gdje igraju najbolji, gdje se gine za dres, plus vinko ga dobro zna, a i emir tu pa ako oni procjene da nam treba podržavam transfer i vjerujem im
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Neko je vec napisao da je Zakaric dobar sa Vinkom te da ga Vinkec moze nagovorit, samo kazem...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zdrav Sušić je bolji od Rahmanovića. Igralo se i na jesen bez njega. Znači, koga nema bez njega se može.
Raspadamo se, haj sad placite
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.