to sto si napisao velikim slovima samo mozes ti biti kad ovako nesto napises..e moj ZgemboZgemboAdislic je napisao/la:Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Znaci ti si za to da Edin bude na klupi? AHA, sad sam te uhvatio!mirzatele je napisao/la:to sto si napisao velikim slovima samo mozes ti biti kad ovako nesto napises..e moj ZgemboZgemboAdislic je napisao/la:Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.
nisi me uhvatio nit ces nisam u tvom fazonu rodjakZgemboAdislic je napisao/la:Znaci ti si za to da Edin bude na klupi? AHA, sad sam te uhvatio!mirzatele je napisao/la:to sto si napisao velikim slovima samo mozes ti biti kad ovako nesto napises..e moj ZgemboZgemboAdislic je napisao/la:Pellegrini KONJINO jedna! Morel Edin nac i jednog trenera sto ga postuje? Neka vise ide iz ovog prokletog kluba.
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto otvaram ovu temu? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ova tema je magnet za raznorazne pacenike.Consigliere je napisao/la:Zasto otvaram ovu temu?
Cekaj sad ce jos i Pauk doci pa ce nastati prava ludnica.
Kad sam vidio sastav,drago mi je da Dzeke nema,jer ocigledno prvu postavu odmara,nije mi jasno zasto finale je,al et
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jeste vi cudni, da li ste primijetili da vecina prvotimaca odmara ?
Nemojte bezveze dizat prasinu oko nebitnih stvari
Nemojte bezveze dizat prasinu oko nebitnih stvari
ZZ
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jesam.mirzatele je napisao/la:
nisi me uhvatio nit ces nisam u tvom fazonu rodjak
Sta,dijamant ne startuje,nema veze.Uci ce on vec.Pripremni je period i logicno je da trener isprobava raznorazne formacije kao i igrace.
Ja jeste cudni pa mora malo i Dzeko odmoriti
Nego Aguero opet ne igra?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
neko link ??
upali televizor i gledaj na njemackom RTL-u!H.I.M je napisao/la:neko link ??
Koje tv prenose?
http://cdn.livetvstatic.ru/webplayer2.p ... i=930&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
nekoliko vezanih gresaka nasrija. Ovo sto je do sada pokazao na pripremama,nije za prvog tima...
Nek' javi neko kad udje Dzekson.
RTL njemacki, austrijski i svicarski.ahmic je napisao/la:Koje tv prenose?
Ovaj City cisti bunker do sada. Jovetic i Negredo kao i da ne igraju. Ako je ovo Dzekina konkurencija, onda ne treba sumnjati da ce u vaznim utakmicama biti prvi izbor. Nije sad da se radujem sto se Jovetic i Negredo ne sastaju bukvalno s loptom, samo mi je drago da je Dzeko opet onaj dominantni napadac od kojega su strepili svi.
City puno bolje izgleda sa Dzekom i Jovetom naprijed jer su pokretljiviji i vise trcemilomlat je napisao/la:RTL njemacki, austrijski i svicarski.ahmic je napisao/la:Koje tv prenose?
Ovaj City cisti bunker do sada. Jovetic i Negredo kao i da ne igraju. Ako je ovo Dzekina konkurencija, onda ne treba sumnjati da ce u vaznim utakmicama biti prvi izbor. Nije sad da se radujem sto se Jovetic i Negredo ne sastaju bukvalno s loptom, samo mi je drago da je Dzeko opet onaj dominantni napadac od kojega su strepili svi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma u drugom ulaze navas, dzeko, silva, yaya 100% ..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
soccerfan je napisao/la:City puno bolje izgleda sa Dzekom i Jovetom naprijed jer su pokretljiviji i vise trcemilomlat je napisao/la:RTL njemacki, austrijski i svicarski.ahmic je napisao/la:Koje tv prenose?
Ovaj City cisti bunker do sada. Jovetic i Negredo kao i da ne igraju. Ako je ovo Dzekina konkurencija, onda ne treba sumnjati da ce u vaznim utakmicama biti prvi izbor. Nije sad da se radujem sto se Jovetic i Negredo ne sastaju bukvalno s loptom, samo mi je drago da je Dzeko opet onaj dominantni napadac od kojega su strepili svi.Znaci Negredo haman pa klupa
Mislim da ce to Pele i isprobati opet protiv Bayerna. Ona navalna petorka od jucer je zaista ubitacna, bez obzira sto je Milan igrao oslabljen. Ali vidjelo se da zajedno rade ko svicarski sat. Cista masina za trpanje. Sumnjam da ci izvesti Jovetica. Eto Dzeke i Navara, moguce Tourea odmah na pocetku poluvremena.
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23, Varta, Zeka i 24 gosta.