FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 22 jan 2013, 13:24

O kakvim vi pricama da Pjanke nije za Barcelonu ? Pa ako je iko na svijetu po svemu je to Pjanic taj. Konstrukcijom tip igraca koji se trazi za prvih 11. Izuzetna preglednost terena, dribling, pasovi i dubinske lopte a i odlican i jak udarac. Momku je skroz tesko loptu uzeti zbog cvrstine i gradzenja lopte. Jedini problem sto bi mogao biti je to sto je iz Bosne. No to se na zapadu ne gleda hvala Bogu. Pjanic je izmislio fudbal za Thiaga i ne znam sto ne bi mogao igrati u prvih 11. Vi kako hocete, ali Inijesta/Pjaci - Mesi ma to je beton a tu je naravno i Xavi. Da hoce Miralem preci u blaugranu to bi bilo fenomenalno....

@nate
nije valjda da misllis da je Thiago bolji od Miralema. :D Pa vrijeme ce pokazat a vec i pokazuje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 jan 2013, 13:42

Pa okej.Thiago je jos mlad, ali kad bi birao izmedju nejga i Pjanica uzeo bih Thiaga.

Pod zamijeniti Xavija ne mislim da bude bas ko Xavi ono jednak.Samo da bude kvalitetan za prvih 11.Barcelona ima dobrih veznjaka i po meni trazit zemjenu za Xavija je suludo.Prioriteti moraju biti negdje drugo.U obrani naprimjer.
Mascherano nije stoper, ali u Barceloni je to postao.Puyolu godine kucaju na vrata, a Barcelona treba stopera podhitno.jer ne zelim vise gledat utakmice kao kod Sociedada.

Pjanic je dobar, ali po meni nedovoljno dobar za prvih 11.Sad drugo je sta misli Tito i treneri.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jan 2013, 13:57

Dobro al haj daj mi jedan detalj po kojem je Thiago bolji od Pjanica i po cemu to Pjanic za tebe nije dorastao prvih 11 ? S Pjanketom ne dolazi zamjena nikome jer se Xavi ne moze zamjeniti. Ovo je samo dobro pojacanje za sredinu terena. Ali odgovori mi na pitanje po cemu je Thiago bolji od Pjanica.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 jan 2013, 14:12

bparena je napisao/la:Dobro al haj daj mi jedan detalj po kojem je Thiago bolji od Pjanica i po cemu to Pjanic za tebe nije dorastao prvih 11 ? S Pjanketom ne dolazi zamjena nikome jer se Xavi ne moze zamjeniti. Ovo je samo dobro pojacanje za sredinu terena. Ali odgovori mi na pitanje po cemu je Thiago bolji od Pjanica.
Thiago je brzi, ima bolji dribling, bolju zavrsnicu.Ima dobar dugi pas, mozda je tu Pjanic bolji.

Thiago se vise otkriva prema naprijed.On je igrac ala Iniesta.Savrseno moze odigrat sredisnejg veznog kao i nekakvo krilo kao Iniesta.

Sta bi da ti kazem.To je moje misljenje,yebiga.Svi drukcije razmisljamo.Pjanic bi pojacao sredinu terenu te zadao konkurenciju ovim sada veznjacima, ali ja ne vidim njemu mjesto pokraj Inieste,Bousqetsa,Cesca i Xavija.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 22 jan 2013, 14:34

Reina od 1999 do 2002

slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jan 2013, 17:22

SultanSulejman je napisao/la:Reina od 1999 do 2002

slika
ne ponovilo se :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 jan 2013, 17:31

ZVANIČNO: Puyol je produžio vjernost Barçi do juna/lipnja 2016. godine!

slika

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2013, 17:37

bparena je napisao/la:
reds je napisao/la:Joj nosite Reinu, eto vam ga džaba. :mrgreen:
I onaj nam crveni balon posaljite. :D
Biće sve. Samo ga nosite. :mrgreen:

Mada moram priznati da mi je čudno što Valdez želi otići iz Barce. Zaista sam bio iznenađen kada sam to pročitao. Igra u svom gradu, za svoj klub - koji je ujedno najbolji na svijetu, zagarantovano mjesto u startnih XI, ne sumnjam i fina plata. :|
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jan 2013, 17:45

miki_92 je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:Reina od 1999 do 2002

slika
ne ponovilo se :lol:
Ponoviće se ako Bog da :D Samo nemojte slati Valdesa u zamjenu, imamo mi i boljih u rezervama :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jan 2013, 18:47

reds je napisao/la:
bparena je napisao/la:

Mada moram priznati da mi je čudno što Valdez želi otići iz Barce. Zaista sam bio iznenađen kada sam to pročitao. Igra u svom gradu, za svoj klub - koji je ujedno najbolji na svijetu, zagarantovano mjesto u startnih XI, ne sumnjam i fina plata. :|
zna on zbog cega leti iz kluba.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jan 2013, 20:58

reds je napisao/la:
bparena je napisao/la:

jbg zasitio se haman,hoce neki novi izazov,naosvajo se uglavnom svega i svaceg do sad,sad mu nesto drugo prioritet,
nisu ni pare jbg imo je 5 miliona platu u barci .ma sretno mu uglavnom gdje god da ode,koliko god ga blatili svi, meni ce ostat u lijepom sjecanju za razliku od bonana hespa,dutruela i slicnih koji su prije njega bili ,to su tek cirkusi od golmana bili :D

citam ko da bi mogo otic u brasil ,tako je u nekom intervju prije izjavljivo,davo nagovjestaj da bi mogo tam igrat ,vidicemo sve na ljeto :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jan 2013, 21:29

ev i mundodeportivo prenosi informaciju i izjavu pjanica da su ga pratili barcini skauti u utakmici sa fiorentinom i raspitivali se o njegovoj dostupnosti

vidicemo hocel bit sta od ovoga ,nisu se dzaba raspitivali za njega ,ima tu onda nesto :)

http://www.mundodeportivo.com/20130122/ ... 36034.html" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jan 2013, 21:33

barca_87 je napisao/la:ev i mundodeportivo prenosi informaciju i izjavu pjanica da su ga pratili barcini skauti u utakmici sa fiorentinom i raspitivali se o njegovoj dostupnosti

vidicemo hocel bit sta od ovoga ,nisu se dzaba raspitivali za njega ,ima tu onda nesto :)

http://www.mundodeportivo.com/20130122/ ... 36034.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jos jedan vezni igrac, tacno nam fali igraca na sredi, tu smo jako tanki :roll:
jbt prate li oni i jednog stopera :x
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 22 jan 2013, 22:02

Prebaciće Xavia na štopera ako dodje Pjanić. Ionako imamo običaj da vezni prelaze na štopera. A možda čak i Pjanića planiraju na štoperu. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 jan 2013, 22:07

EvoMene je napisao/la:Prebaciće Xavia na štopera ako dodje Pjanić. Ionako imamo običaj da vezni prelaze na štopera. A možda čak i Pjanića planiraju na štoperu. :mrgreen:
:lol: ne bi me čudilo da i messija vidimo s maskeranom dole nazad :mrgreen:
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jan 2013, 22:44

barca_87 je napisao/la:ev i mundodeportivo prenosi informaciju i izjavu pjanica da su ga pratili barcini skauti u utakmici sa fiorentinom i raspitivali se o njegovoj dostupnosti

Kako bi to bilo fenomenalno da ponovo Bosanac zaigra za Barcelonu.....

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 22 jan 2013, 22:47

Sveti je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:Prebaciće Xavia na štopera ako dodje Pjanić. Ionako imamo običaj da vezni prelaze na štopera. A možda čak i Pjanića planiraju na štoperu. :mrgreen:
:lol: ne bi me čudilo da i messija vidimo s maskeranom dole nazad :mrgreen:
To kad Mourinho bude trener Barce :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jan 2013, 23:03

Poceo je u Barceloni - nemoj ga vise. :)

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 jan 2013, 23:08

Volio bih i ja vidjeti našeg covjeka Pjanića u dresu Barce, ali to je sad trenutno neizvodljivo zbog ogromne gužve u veznom redu....e jedino ako ce prodavati neke igrace u šta cisto sumnjam.
Imamo nekakvih krila i veznjaka za izvoza, a nigdje stopera :o :shock: a ni golmana normalnog.
Katastrofalna selekcija u zadnje dvije godine....može Puyol potpisati da igra do svoje 60-te, ali realno on igra samo na ogromno iskustvo i postavljanje....kapiten je potpuno izgubio brzinu :!: nažalost to je tako, usljed svih tih povreda a i godina....dovode DM-ove koje konvertuju u stopere :!: kakva je to logika....zbog tih gluposti primamo jeftine golove redovno, a pogotovo to bolno bude u LP gdje ispadnemo na te folove.
Za Xavia to isto važi (i Pep od ranije , a i sad Tito) mu produžavaju igracki vijek doziranjem minutaže, samo svi znamo da mu je tetiva hronicno naceta i ozljeđena....tuka ga punu deceniji po tim tetivama nakon onih njegovih pelopina i okreta/rolinga, to se totalno izlizalo...ne može više biti brz ko prije.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 22 jan 2013, 23:11

bparena je napisao/la:

Kako bi to bilo fenomenalno da ponovo Bosanac zaigra za Barcelonu.....
neka pjanketa treba nam neko na golu ko zna igrati dobro nogama :D
.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.