FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Trebala bi i nama jedna umjesto Kiksera.Sveti je napisao/la:Onda stavite šaćiru na gol, ona dobro barata nogama
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Gerard postao otac: Shakira na svijet donijela Milana Piquéa Mebaraka
Štoper Barcelone Gerard Pique je večeras postao otac prvog djeteta, nakon što je njegova djevojka Shakira rodila sina Milana.
Tokom večeri su slavna pjevačica i njen parter stigli na kliniku Teknon u Barceloni, a beba je na svijet došla oko 22:30 sati. Carlota García-Valdecasas, doktor koji je izvršio porod, potvrdio je da su i beba i majka zdravi i da nije bilo nikakvih komplikacija.
Eto Pique postao babuka...cestitke
Štoper Barcelone Gerard Pique je večeras postao otac prvog djeteta, nakon što je njegova djevojka Shakira rodila sina Milana.
Tokom večeri su slavna pjevačica i njen parter stigli na kliniku Teknon u Barceloni, a beba je na svijet došla oko 22:30 sati. Carlota García-Valdecasas, doktor koji je izvršio porod, potvrdio je da su i beba i majka zdravi i da nije bilo nikakvih komplikacija.
Eto Pique postao babuka...cestitke
I to Mubarek Milan

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JohnLennon
- Kontakt:
Pique pobjegao kuci s treninga jer je dosao Xerdan Shakiri.Sveti je napisao/la:Onda stavite šaćiru na gol, ona dobro barata nogama
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
JohnLennon je napisao/la:Pique pobjegao kuci s treninga jer je dosao Xerdan Shakiri.Sveti je napisao/la:Onda stavite šaćiru na gol, ona dobro barata nogama
naprijed rejal
to bi bilo dobro, onda bi piqe davao 200% od sebe u odbrani da ga šaćira ne primiSveti je napisao/la:Onda stavite šaćiru na gol, ona dobro barata nogama
.
Fabregas: "Trebamo se ostaviti Valdesa i misliti na utakmice"
Veznjak Barçe smatra kako bi trebali ostaviti na miru Valdesa, nakon što je ovaj odlučio da ne obnovi svoj ugovor s vodećom ekipom La Lige.
Predstavnici Victora Valdesa obavijestili su klub da će njihov klijent napustiti ekipu sa Camp Nou stadiona nakon što njegov sadašnji ugovor istekne. Veznjak Barçe Cesc Fabregas smatra da bi se ekipa trebala usmjeriti na osvajanje trofeja i ostaviti Valdesa na miru. Cesc je odgovorio i na neke izjave kako je Valdes mislio samo na sebe, dodavši kako je Victor ostavio klubu dovoljno vremena da pronađe njegovu zamjenu.
"Victor ima jasne ideje, a mi bismo trebali poštovati njegovu odluku i zatvoriti ovaj slučaj. Sada bismo trebali da se borimo za osvajanje trofeja", rekao je Cesc novinarima na press-konferenciji, a zatim dodao: "Valdes nije mislio samo na sebe. Ostavio je klubu dovoljno vremena da pronađe zamjenu za njega."
Ekipa Tita Vilanove doživjela je u subotu prvi ovosezonski poraz u La Ligi. Savladao ih je Real Sociedad rezultatom 3:2, ali Fabregas smatra kako ovaj poraz neće imati veliki uticaj u nastavku sezone. "U nogometu greške su neizbježne, to je igra pogrešaka, a najvažnija stvar je pokušati napraviti što manje grešaka. Mi radimo veoma dobro, jer u 20 utakmica smo izgubili samo jednom. Sezona još uvijek teče veoma dobro i nadamo se da ćemo moći nastaviti tim intenzitetom."
Katalonci će se nastojati iskupiti za poraz kada se susretnu sa Malagom u četvrtak, u okviru Kupa kralja. To je meč koji Barça mora dobiti, nakon što su u prvom susretu na Camp Nouu remizirali rezultatom 2:2, a Fabregas nastoji istaći važnost da u revanšu njegova ekipa ostane fokusirana svih 90 minuta. "Kada dođete do finala i osvojite trofej uvijek se susrećete s jakim rivalom, koji vam zakomplikuje stvari, ali mi ne smijemo izgubiti svoj identitet i povjerenje u našu igru", rekao je Fabregas na kraju press-konferencije.
Revanš susret Kupa kralja između Malage i Barcelone igra se u četvrtak na La Rosaledi s početkom u 22:00 sata
Za razliku od Inieste koji prica ono što ne misli i bespotrebno velica golmansku sohu koja je najavila odlazak (hvala Bogu), Fabregas dosta racionalnije sagledava stvari.
"Trebamo se ostaviti Valdesa i misliti na utakmice" ova mu je zlatna
Veznjak Barçe smatra kako bi trebali ostaviti na miru Valdesa, nakon što je ovaj odlučio da ne obnovi svoj ugovor s vodećom ekipom La Lige.
Predstavnici Victora Valdesa obavijestili su klub da će njihov klijent napustiti ekipu sa Camp Nou stadiona nakon što njegov sadašnji ugovor istekne. Veznjak Barçe Cesc Fabregas smatra da bi se ekipa trebala usmjeriti na osvajanje trofeja i ostaviti Valdesa na miru. Cesc je odgovorio i na neke izjave kako je Valdes mislio samo na sebe, dodavši kako je Victor ostavio klubu dovoljno vremena da pronađe njegovu zamjenu.
"Victor ima jasne ideje, a mi bismo trebali poštovati njegovu odluku i zatvoriti ovaj slučaj. Sada bismo trebali da se borimo za osvajanje trofeja", rekao je Cesc novinarima na press-konferenciji, a zatim dodao: "Valdes nije mislio samo na sebe. Ostavio je klubu dovoljno vremena da pronađe zamjenu za njega."
Ekipa Tita Vilanove doživjela je u subotu prvi ovosezonski poraz u La Ligi. Savladao ih je Real Sociedad rezultatom 3:2, ali Fabregas smatra kako ovaj poraz neće imati veliki uticaj u nastavku sezone. "U nogometu greške su neizbježne, to je igra pogrešaka, a najvažnija stvar je pokušati napraviti što manje grešaka. Mi radimo veoma dobro, jer u 20 utakmica smo izgubili samo jednom. Sezona još uvijek teče veoma dobro i nadamo se da ćemo moći nastaviti tim intenzitetom."
Katalonci će se nastojati iskupiti za poraz kada se susretnu sa Malagom u četvrtak, u okviru Kupa kralja. To je meč koji Barça mora dobiti, nakon što su u prvom susretu na Camp Nouu remizirali rezultatom 2:2, a Fabregas nastoji istaći važnost da u revanšu njegova ekipa ostane fokusirana svih 90 minuta. "Kada dođete do finala i osvojite trofej uvijek se susrećete s jakim rivalom, koji vam zakomplikuje stvari, ali mi ne smijemo izgubiti svoj identitet i povjerenje u našu igru", rekao je Fabregas na kraju press-konferencije.
Revanš susret Kupa kralja između Malage i Barcelone igra se u četvrtak na La Rosaledi s početkom u 22:00 sata
"Trebamo se ostaviti Valdesa i misliti na utakmice" ova mu je zlatna
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAAHHAcatalonia je napisao/la:to bi bilo dobro, onda bi piqe davao 200% od sebe u odbrani da ga šaćira ne primiSveti je napisao/la:Onda stavite šaćiru na gol, ona dobro barata nogama![]()
LEGENDO
SUZE ME OBLIŠE
naprijed rejal
Vrlo je bitno da dodzemo do pobjede u cetvrtak navece. Nije samo ovaj poraz greska - greska je bila i ta tekma s Malagom 2:2. Zato se treba vratiti s pobjedom...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Teško ce to biti. Malaga ce dati sve od sebe da nas izbace, a imaju odlicnu šansu (odlican rezultat iz prvog meca + revanš na svom terenu). Namirisali su krv sad i nece nam biti lako nimalo.bparena je napisao/la:Vrlo je bitno da dodzemo do pobjede u cetvrtak navece. Nije samo ovaj poraz greska - greska je bila i ta tekma s Malagom 2:2. Zato se treba vratiti s pobjedom...
Nakon onog poraza u Primeri, vidjeli su da mogu igrati sa Barcom , da joj mogu naškoditi, da je Barca jako ranjiva sa prelošom odbranom. Još je sad teško oslabljena tim učestalim odstustvima Tita po 3 sedmice, tu se odmah ekipa opusti jer kad nema trenera=nema prave discipline itd.
Daj Bože da mi prođemo Malagu u Kupu
Sad sve sto se nadam je da ce se ekipa razgoropaditi kao mnogo puta do sada.
Nama sta je preostalo je to da pratimo sta ce se desiti. Ne smijemo kiksat i to je to.
Evo jedna prikladna za Mascherana

- JohnLennon
- Kontakt:
Pa tu nema nista cudno, svi znamo da je Mascheranu san bio zaigrati u Realu. 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
i ezilu je bio san igrat za barselonu, pa ne terorizira kasiljasa.
- JohnLennon
- Kontakt:
Pa dobro, nije bas ni realno ocekivati da to radi sa pozicije ofanzivnog veznog. Mašćeranu je mnogo lakse dati autogol 
Xabija Alonsa smo željeli dovesti, ali nije imao igru s dva dodira poput naših veznjaka, tako da je stručni štab bio protiv njegovog dovođenja
naprijed rejal
Laporta vazda voli gluposti pricati, lik jednostavno ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je Rosell predsjednikSveti je napisao/la:Xabija Alonsa smo željeli dovesti, ali nije imao igru s dva dodira poput naših veznjaka, tako da je stručni štab bio protiv njegovog dovođenja
a ako Xabi ne zna to odigrati ja stvarno ne znam ko zna, vjerovatno on konta da je Masche bolji od njega
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne vidim da je covjek donio makar jednu losu odluku.
Umjesto Cristiana je dosao veliki Ronaldinho.
Umjesto Mourinha, njegovog Anti-fudbala i mogucnosti da u veoma kratkom periodu totalno sroza ugled kluba, dosao je neponovljivi Guardiola.
Umjesto Alonsa dosao je genijalni Sergio Busquets.
Ne da je pogrijesio nego je covjek jednostavno prekuc'o sa ovim potezima.
Umjesto Cristiana je dosao veliki Ronaldinho.
Umjesto Mourinha, njegovog Anti-fudbala i mogucnosti da u veoma kratkom periodu totalno sroza ugled kluba, dosao je neponovljivi Guardiola.
Umjesto Alonsa dosao je genijalni Sergio Busquets.
Ne da je pogrijesio nego je covjek jednostavno prekuc'o sa ovim potezima.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 23 jan 2013, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
a vidim i da sad priča o sadašnjem predsjedniku ne bi li ga ocrnio.miki_92 je napisao/la: Laporta vazda voli gluposti pricati, lik jednostavno ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je Rosell predsjednik
a ako Xabi ne zna to odigrati ja stvarno ne znam ko zna, vjerovatno on konta da je Masche bolji od njega
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.