Jedno je "glumiti" protiv Wawrinke i ovih najjačih, možda tada i jeste pretjerivao, ali šta bgt ima glumiti protiv Fritza jadnog.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma pusti ih majstore. Realno si pokidao ovu prognozu. Hvala ti.Goretzka je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:37Druze napisao sam ti razvoj situacije kakav ce biti nisam samo u gem pogodio. Neko ko prati tenis i veliku trojku trebao bi znati za ovakve stvari. To sto ti mene hejtas ne znaci da nisam upravu. Jednostavno covjek kada gubi glumi povredu da ti ne nabrajam sad susrete ovako mi Wawrinka pada na pamet sa US 2019.LlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:16@Goretzka inace fenomen, kaze ljudi ga mrze jer dominira pod ostalim podforumima. Po njegovoj logici Novak namjerno glumi povredu da bi meč u 5 setova.
I kaze haj ga ne zaj.ebaji.
Ne mrzim ga al nije bilo realno ocekivati da ce ovo ispusiti. Ne kazem da nije imao neko istegnuce al previse drami i onaj odlazak sa terena u 4 setu je i prelomio stvari znalo se odmah. 5. Set i poraz od 3-2 ne idu uz njeg u finalu jedino ako prekoputa ne stoji Rafa Nadal.
Samo uzimaj kes trebao si i vise stavitS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:41Ma pusti ih majstore. Realno si pokidao ovu prognozu. Hvala ti.Goretzka je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:37Druze napisao sam ti razvoj situacije kakav ce biti nisam samo u gem pogodio. Neko ko prati tenis i veliku trojku trebao bi znati za ovakve stvari. To sto ti mene hejtas ne znaci da nisam upravu. Jednostavno covjek kada gubi glumi povredu da ti ne nabrajam sad susrete ovako mi Wawrinka pada na pamet sa US 2019.LlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:16@Goretzka inace fenomen, kaze ljudi ga mrze jer dominira pod ostalim podforumima. Po njegovoj logici Novak namjerno glumi povredu da bi meč u 5 setova.
I kaze haj ga ne zaj.ebaji.
Ne mrzim ga al nije bilo realno ocekivati da ce ovo ispusiti. Ne kazem da nije imao neko istegnuce al previse drami i onaj odlazak sa terena u 4 setu je i prelomio stvari znalo se odmah. 5. Set i poraz od 3-2 ne idu uz njeg u finalu jedino ako prekoputa ne stoji Rafa Nadal.![]()
Pa da se navikne na mečeve bez publike i dodatnog pritiska, logično.LlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:05Kakav razvoj situacije ?
Objasni pitanje koje ti je postavilo 5 ljudi, zasto bi iko glumio povredu na 2-0 i mec koji bi po pravilu trebao biti rijesen u 3 seta odveo do petog ?
Jednostavno pitanje.
Vidjet cemo ,nek se zabrinju njegovi navijaci
Ne znam bas. Teren je daleko od onoga sto odgovara Rafaelu.
Šampion će iskoristiti povredu Novaka. Stay tuned.
Rafa ima problema sa ledjima, covjek je povrijedjen samo nece da kaze
+1 kolegaOldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:41Ako vas ikada bude neko pitao za definiciju hejta, pokažite mu ovaj primjer sa foruma dok je trajao meč Đokovića i Fritza.
Dakle po logici standardnih Novakovih hejtera, Đoković je odlučio da odglumi ozljedu i dopusti peti set (koji je automatski dobio bez da ga je igrao), i ode u iduću rundu GS-a što svježiji.
Hahahaha nakon 20GS titula da se navikneS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:11Pa da se navikne na mečeve bez publike i dodatnog pritiska, logično.LlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:05Kakav razvoj situacije ?
Objasni pitanje koje ti je postavilo 5 ljudi, zasto bi iko glumio povredu na 2-0 i mec koji bi po pravilu trebao biti rijesen u 3 seta odveo do petog ?
Jednostavno pitanje.
Ne znaš ni koliko ima. Na sve neobično se treba navići. Objasniti će vam @Goretzka da se ja ne trošim.Mig_Mig je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:48Hahahaha nakon 20GS titula da se navikneS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:11Pa da se navikne na mečeve bez publike i dodatnog pritiska, logično.LlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:05Kakav razvoj situacije ?
Jednostavno pitanje.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.