FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jan 2021, 23:58

Historicar je napisao/la:
23 jan 2021, 23:40
amypitar je napisao/la:
23 jan 2021, 20:33
Aduka87 je napisao/la:
23 jan 2021, 20:28
Neko je vec napisao da je Zakaric dobar sa Vinkom te da ga Vinkec moze nagovorit, samo kazem...
U sport centru je pisalo da je Vinko sa njim u dobrim odnosima, i da je sa njim razgovarao.
Zakarić je iz Gradiške, a to je i Vinkovo mjesto prebivališta, tu mu živi porodica, igrao je na kraju karijere za Kozaru, kasnije je bio i trener Kozare.Sigurno je sa Zakarićem u dobrim odnosima, na kraju krajeva Vinko mu je bio trener u Zrinjskom u njihovoj šampionskoj sezoni 2015/2016.
Ma da mu je Zakarić sin, on će gdje mu ponude najviše. Nadam se da ćemo to biti mi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 23 jan 2021, 23:59

Dovodimo(?) igrace kojim nam uprava nazalost i SD pokazuje put u realnost, tj. da je cilj biti bolji od ostalih u ligi, a da se o nekom europskom uspjehu bas i ne razmislja.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 24 jan 2021, 00:01

forgempp je napisao/la:
23 jan 2021, 23:59
Dovodimo(?) igrace kojim nam uprava nazalost i SD pokazuje put u realnost, tj. da je cilj biti bolji od ostalih u ligi, a da se o nekom europskom uspjehu bas i ne razmislja.
+1

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jan 2021, 00:05

forgempp je napisao/la:

A koga bi ti buraz doveo, ali iskreno? Kad ti svaki igrač zaobilazi ovu zabokrecinu i balkan? Ide u balekespore, kayserispore idt? Čime buraz da ih privuces?? Eno maglica otišao i kayserispore potpiso na 5 mjeseci? Dovodi najbolje igrače iz naše lige sa našim pasosem? Koji to dostupan ima sa našim pasosem a da je kvalitetan i slobodan? U savezu nam ograničen broj stranaca sad imaš pravo jednog dovest. Ne razumijem? Šta da očekujes a imaš najbolji tim u državi i stručni štab i sve. Šta još fali???
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 24 jan 2021, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jan 2021, 00:06

forgempp je napisao/la:
Zašto ne brate? Em su ovo samo nagađanja, em ni najbolja pojačanja ne garantuju ništa. Mi smo u 2 od 3 playoffa udarali na najgore moguće protivnike. Ekipa koja je izašla na megdan Celticu se mogla nosit s 90% mogućih protivnika. Ista stvar za Borusiju. Prvi playoff je bio rezultatski najneizvjesniji, al tu smo baš bili neiskusna ekipa, prosječan igrački kadar... Kad se sjetim, Damir Hadžić, Dženaldin Hamzagić, Emir Janjoš, Alaim...
Svakako sad postoji ta KL u koju ulazimo 99%. Nama će doći dobro skoro kao i EL. Donosi evropsko iskustvo igračima, atraktivne protivnike, igrači izlaze na scenu pred puno veći broj skauta nego do sad... Jedino je et nagradni fond nešto manji. Sve ostalo je super.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jan 2021, 00:08

forgempp je napisao/la:
Igrace ? Koji su to igraci dosli, i mene zanima, nisu zvanicno nista napisali :think:
Zar je tesko sacekati, i ne zalijetati se...Da ne bude ko prosle zime, kmecanje na sve strane, a na kraju jos na dovoljno dobar rok i Susic dosao...
Valjda ti je jasno, da moramo ovoliko cekati, jer iole kvalitetan igrac, ce prvo cekati inostranstvo, i vecinom i ode u neke sporove u Turskoj..
Zakaric itekako dobar igrac, jos kad skontas da Fanima nema 2 mjeseca najvjerovatnije, leci ce nam ko budali samar..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 jan 2021, 00:15

Sunce ti yebem sta hocete preko noci da igrate sa Bayernom u Ligi Prvaka, sta vam je picici nezahvalni, do jucer su nam igraci gladnog stomakaa igrali. Polahko, postepeno, potrebno je prvo da budeml dominantni u nasoj ligi pa tek onda da se nadamo grupnoj fazi. Sa ovom trenutnom ekipom realno mozemo u ovo novo takmicenje i tu su pare. Zaboravili se da je period KORONE shvatate najvece klubove na svijetu je pogodilo, otkaze su davali, plate smanjivali, A MI MI NISMO, do zadnjeg feninga se ispalcuje. Dok smo najbolji u ligi, dok osvajamo titule dok smo stabilni ko klub, iskr puca mi cuna za Evropom.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 24 jan 2021, 00:21, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 jan 2021, 00:15

Jel Numan Kurdić trenira sa nama ? Sigurno da ce nam uz Bešića trebati na klupi još jedan štoper u borbi na dva fronta. Iako bi volio da je to neki malo bolji i iskusniji od Numana, al sta ces.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 24 jan 2021, 00:15

Step by step ahbabi moji

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jan 2021, 00:18

24 jan 2021, 00:15
Jel Numan Kurdić trenira sa nama ? Sigurno da ce nam uz Bešića trebati na klupi još jedan štoper u borbi na dva fronta. Iako bi volio da je to neki malo bolji i iskusniji od Numana, al sta ces.

Otiš'o na posudbu u kukesi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 jan 2021, 00:24

Zakaric je znaci prvo zimsko pojačanje, pa kad se sve sagleda vise nego dobro, momak ima znanje i tehniku, i prije svega sigurno će vise dati u FKS nego sto je u Borcu
12. igrač kluba iz Titove 38b

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 jan 2021, 00:25

Rule_hz je napisao/la:
24 jan 2021, 00:18
24 jan 2021, 00:15

Otiš'o na posudbu u kukesi
Joj dobro si, pisalo je nedavno.Ne znam kako sam to zaboravio, hvala na info :)

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 jan 2021, 00:28

moraćemo se dodatno utegnuti po svim pitanjima,dolazak ovog italijana baš ohrabruje,za predsjednika dovesti nekog od integriteta i ugleda,dosta više polusvijeta,najvažnije je svakako da rezultati ne trpe,dovesti špica i krilo,možda smo sa resićem i posudbom ishitreno reagovali

VVVBK

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jan 2021, 00:34

nukleusmember je napisao/la:
24 jan 2021, 00:28
moraćemo se dodatno utegnuti po svim pitanjima,dolazak ovog italijana baš ohrabruje,za predsjednika dovesti nekog od integriteta i ugleda,dosta više polusvijeta,najvažnije je svakako da rezultati ne trpe,dovesti špica i krilo,možda smo sa resićem i posudbom ishitreno reagovali

VVVBK

Imaš jukića, krleta,hebibovica,milanovica i ako Zakaric dodje i tu je tatar kao i mladi dervisevic krilo može igrat . Mada mislim da je i mlad resic i treba mu sezona u jacoj ekipi malo da se ustali.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 24 jan 2021, 00:35

Rule_hz je napisao/la:
24 jan 2021, 00:05
forgempp je napisao/la:

A koga bi ti buraz doveo, ali iskreno? Kad ti svaki igrač zaobilazi ovu zabokrecinu i balkan? Ide u balekespore, kayserispore idt? Čime buraz da ih privuces?? Eno maglica otišao i kayserispore potpiso na 5 mjeseci? Dovodi najbolje igrače iz naše lige sa našim pasosem? Koji to dostupan ima sa našim pasosem a da je kvalitetan i slobodan? U savezu nam ograničen broj stranaca sad imaš pravo jednog dovest. Ne razumijem? Šta da očekujes a imaš najbolji tim u državi i stručni štab i sve. Šta još fali???
Sve zavisi sta je igracu prioritet, ako su mu prioritet pare onda je jedini nacin da ih privuces tako sto ces izvalit bruku para za njegovu platu, u najmanju ruku duplo vecu platu od najvece koju sada ima Susic, sto trenutno nije realno za nas. Ako ima druge prioritete, svi ce ovu ligu zaobilaziti u sirokom luku, bez obzira sto smo najuredjeniji klub u drzavi kad nam je liga/tereni/savez takav kakav jeste.
90!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 jan 2021, 00:43

Ma nemaš ti kome od ovih što su igrali po sloveniju hrvatskoj srbiji na top terenima nema tu veze to sa platom u jednu ruku, ljudi imaju agencije menadžere kako god kod nas je problem što ti evo dodje maglica i kaže igrat ću 5 mjeseci kod vas i idem dalje, a ti sve planira prodredit tom napadaču. Kaže ti uslove tebe glava zaboli. Hajd i da možeš to prirustit niko nece ovdje da igra. **** ga na ljeto tek možeš očekivati takva pojacanja jer smo igračima primamljiv zbog te grupne faze, lige evrope ili konferencijske lige... pa ga na tu pricu mozes dovest. E sad i ovaj broj stranaca nam pravi problem imamo vec 4 mozemo jos jednog i to je to. Da je vise 8 9 vec bi imali do sad 2 3 igraca na pripremama
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 jan 2021, 00:45

Rule_hz je napisao/la:
24 jan 2021, 00:34
nukleusmember je napisao/la:
24 jan 2021, 00:28

VVVBK

Imaš jukića, krleta,hebibovica,milanovica i ako Zakaric dodje i tu je tatar kao i mladi dervisevic krilo može igrat . Mada mislim da je i mlad resic i treba mu sezona u jacoj ekipi malo da se ustali.
jukiić a pogotovo milanović su flopovi,krle je solidno igrao ali mi ne bi bio prvi pick,hebib mi je drag momak ali ne znam šta bih ti rekao,odronio je u ovih zadnjih par tekmi,ne bi bilo loše da zakarić dodje,ova povreda fanima me više syebala od rahmanovog odlaska

VVVBK

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 jan 2021, 00:47

Jeste li se dogovorili jesmo li na liniji iskoraka ili gasenja?

Nema iskoraka bez jakih utakmica i jake lige ma da drogbu dovedu, kao i bez podrske saveza i ostalih klubova.
Sve dok ti je glavni konkurent za titulu pred gasenjem, dok prosjecan bh klub nece da odgodi ligasku utakmicu zbog tvoje evropske utakmice, dok se ulizice iz saveza ne oglase povodom kradje u brestu - nema iskoraka.
Sve nabrojano nije do nas, mi smo svoje odradili, imamo ekipu taman iznad nivoa lige, imamo sve sto treba jedan sampion imati.
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2021, 00:58

Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 23.01.2021 je 2489.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 jan 2021, 01:00

MortemHz je napisao/la:
24 jan 2021, 00:58
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 23.01.2021 je 2489.
Tanko Bgm
12. igrač kluba iz Titove 38b

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Konzerva, Lecler, mnon46, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood i 87 gostiju.