Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 18 feb 2013, 16:10

Slazem se, ionako fali realnih ljudi na forumu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 feb 2013, 16:15

Manager Arsene Wenger and Arsenal player Mikel Arteta had a press conference this morning ahead of tomorrow's Champions League clash with Bayern Munich.

Wenger: "We are fully focused on tomorrow's game. You can't compare the FA Cup with the Champions League."

Wenger: "We must focus on our own quality and we have to put into our heads that we have 180 minutes to qualify."

TEAM NEWS: Mertesacker is back, there is 'uncertainty' over Koscielny

Wenger: "I trust our quality, I trust our team spirit."

Wenger on reports of a new deal: "That is the wrong information. It only has one intention: to harm."

Wenger: "It is vital to keep a clean sheet. Nil nil is not a disaster at home, but of course we will try to score goals."

Arteta: "We are very positive. They are a great team, but we are a great team. We are prepared."

Wenger on balance: "We have a way to play that everyone in the team knows. We must play with a positive mentality."

Wenger: "We know what is important, it's not what people, it's what we do on the pitch."

Arteta on slow starts: "We have a great chance tomorrow to put that down. We want to show we are ready to win this game."

Arteta: "If you score first, you have a great chance of winning these big games."

Arteta on Wilshere: "He has been tremendous and has shown his character. He is a big winner."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 feb 2013, 16:28

Le Proffesour malo izgubio živce na pressici pred Bayern...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 feb 2013, 17:58

Svoj 350 post na ovome forumu zelim da posvetim sutasnjoj utakmici. Nekako sam ubjedjen da cemo sutra razuvjeriti mnoge strucnjake! Nekako svi su ubjedjeni u prolazak svaba i to onako lagano. Mi koliko god bili u rezultatskoj krizi produbljenoj nakon ove eliminacije igramo jako dobro, dinamicno, sa idejom! Velika me je briga morila krajem prosle godine kada smo igrali totalno bezidejno sa po tri suta na utakmici!!! Sada je to vec durgacije, postoji dinamika,ideja ali nema kontinuiteta za golove. Patimo se 0-1 tri utakmice da bi narednu odradili sa petakom i tako sve ukrug nikako to normalno da rasporede. Mogao bi Bayern platiti sve one promasaje!
Po meni nase tajno oruzije bi mogao biti Coqalin! Igra stvarno dobro i uz Jecka najrastrcaniji nas igrac, velika podrska za njega i volio bi njega vidjeti od prve minute. Nekako niko ne obraca paznju na njega a jako je dobar. Sjecate se kako je bio najbolji protiv Chelesea i pored toga sto mu je **** Ramires vec u 7 minutu uvrno zglob! Odbrana je i onako uzdrmana sama od sebe i pored nedostatka Gibbsa i Koss je pod upitnikom. U napadu Poldi jer Oliver je zasluzio klupu u zadnje vreme.
Po meni formacija bi trebala biti:
------------------------Szczesny------------------------------
Sagna-----------Per--------------Koss----------Verminator (ako Boss ne bude spreman bice izmjena)
-------Arteta(Aaron/Diaby)----Coqelin---------------------
Walcott---------------Wilshere--------------Cazorla--------
-------------------------Poldi----------------------------------

Naravno postava ce vjerovatno biti ona sa Poldijem na krilu, Cazorlom na AMF i Giroudom u napadu ali ta formacija nam je najgora po pitanju ideje i igre...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 feb 2013, 18:22

Sutra nek nam je sam Bog na pomoci.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 feb 2013, 18:25

Braco Topnici imal nervoze kod vas :D

Bil neko bio ljubazan od vas da napise statistiku najboljeg asistenta kod vas ove godine i u kojem vremenu postizete i primate najvise golova :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 18 feb 2013, 18:28

Wenger :I want to lose so you will all be happy :lol: :lol:
Thats right boss :mrgreen: :mrgreen: Ma i nje mu je izggleda dopizdilo objasmnjavati svaku sitnicu ovim novinarima :lol: :lol:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2013, 19:24

[youtube][/youtube]

:)
1946

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 18 feb 2013, 19:29

van gall je napisao/la:Braco Topnici imal nervoze kod vas :D

Bil neko bio ljubazan od vas da napise statistiku najboljeg asistenta kod vas ove godine i u kojem vremenu postizete i primate najvise golova :D
Statistički mi smo loši u prvom poluvremenu i tad primamo većinu pogodaka, i bila je negdje slika da ako bi se samo drugo poluvrijeme igralo mi bi bili 2 u ligi. Što znači da smo puno efikansiji u drugom poluvremenu. Najbolji asistent - tu su na diobi Walcott i Podolski.

Poldi - 9
Theo-8, samo računajući i ligu šampiona ne znam koliko ko ima, Podolski ima sigurno 1-2 asistencije u LP. Ima Cazorla 7 i to je to.

Nervoze, uvijek ima, i bit će :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 feb 2013, 20:41

Sagnu za stopera, rasna diskriminacija Arsene.
arsenal ce osvojiti englesku ligu oba kupa i finale lige prvaka (najmanje)
razlozi:
liga:
liverpool odmah na startu izbacujem ps kad su je uopce i osvojili
man.utd-nemaju ofanzivu i slucajna povreda roneya berbatova nemaju napadaca ,stari su previse da mogu izdzat cijelu sezonu
chelsea-stari su ,ali pored svega dajem im najvecu sansu
arsenal-sada je stvarno dosta sad su i iskusni,imaju sve i napad i odbranu,i najbitnije imaju ekipu,igrat ce abd sa niskim napadacima,na kontre i kombinatorika kao on 2004-te,imaju dudu-a moguce najboljeg golgetera samijem reci slobodno sa balkana svih vremena
dakle chelsea i arsenal su favoriti pl
kupovi:
slabije protivnike ce izbacit rezerve a stariji momci ce biti svijezi da izbace i ove jace sto ostali nemaju i nemogu
liga prvaka:
ako su sad stigli do polufinala mogu i do finala
Arnel :P

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 feb 2013, 21:51

Hahaha a? :lol:

Ko je to pisao? To nije moj rukopis, a ni stil pisanja. :)

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 18 feb 2013, 22:01

http://www.marca.com/2013/02/18/futbol/ ... 83836.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda Arsenal ozbiljno zagrizao za Valdesa. Navodno su ga sakupljaci zeljeza voljni pustiti za 11 miliona, koliko nudi Arsenal. Ovaj ne zeli obnoviti ugovor. Zanimljivo u svakom slucaju.

To. I da se upisem na temu, da mogu mirno pratit sutrasnja prepucavanja ođe :mrgreen: Sretno protiv Bayerna.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 feb 2013, 22:09

JohnLennon je napisao/la:http://www.marca.com/2013/02/18/futbol/ ... 83836.html
Izgleda Arsenal ozbiljno zagrizao za Valdesa. Navodno su ga sakupljaci zeljeza voljni pustiti za 11 miliona, koliko nudi Arsenal. Ovaj ne zeli obnoviti ugovor. Zanimljivo u svakom slucaju.

To. I da se upisem na temu, da mogu mirno pratit sutrasnja prepucavanja ođe :mrgreen: Sretno protiv Bayerna.
Flopina teska, nadam se da ga nece dovest. Ako ga dovede kojim slucajem, klupa plafon.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 feb 2013, 22:10

Jbg, pise da je to " Arnelinho " jedino da to nije bio danasnji Aaron...

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=320" onclick="window.open(this.href);return false;

Scroll sec dole, oplakah ti xD

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;

Wfuu :geek:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 18 feb 2013, 22:22

Aha, sad razumijem. Moj je nick, da. :mrgreen:

Problem je jedino ja kad ne stavim tačku, ne napišem ime velikim slovom ili ne razdvojim ne i glagol udjem naknadno da ispravim. Bode mi oči. :mrgreen:

No, kako god...

Sutra je velika tekma. Nadam se pobjedi. Povazdan je Wenger bio ljut nešto. Ko će ga znati šta ga j' spucalo. :evil:

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 18 feb 2013, 22:50

I treba biti ljut! Nek se zna ko kosi, a ko vodu nosi. :mrgreen: Pun mi je ku fer da Wenga izgleda ko neki tranvestit, koji je isao kod jeftinog plasticnog kirurga. Nek se vidi da ima damu i da malo odbrusi. Gdje su oni dani kad je tek sjeo na klupu, tad se je bio spreman potuci uz liniju sa SAFom i ostalima.

[youtube][/youtube]

to se trazi profa yebi ima mater svima. Pogotovo svojim igracima.

EmreBelozoglu
Kontakt:

Post Postao/la EmreBelozoglu » 18 feb 2013, 23:02

ispovjest kladionicara hahahhahahhaahah sigurno ste i vi nekad dozivjeli ovakvu situaciju....

[youtube][/youtube]

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 18 feb 2013, 23:05

kakve ovo ima veze sa Arsenalom ziv bio? al da bi sad smazo kinder bueno, smazo bi

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 feb 2013, 23:49

Mirna noc pred buru! 8-) 8-)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 18 feb 2013, 23:54

Gunner4 je napisao/la:Mirna noc pred buru! 8-) 8-)
da, sprema se oluja ;) jedva cekam omg,, sad bih najradije da dem spavat, al nmg ni zaspati jer me vec polako euforija razvaljuje :)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.